Psikolojim bozuldu

sHimaRiq_pErY

E♥Y Ömrümün Sahibi
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
342
1
96
36
İstanbul
Kızlar merhaba,

Bugun çok kötüyüm biraz konuşmak biraz görüşlerinizi dinlemek için yazıyorum

Ben 3 aylık evliyim, cumartesi günü eşim ben annem babam haftasonu için tatile çıktık ( bunu eşim kendisi istedi ) neyse herşey güzeldi bu sabah oldu benim boynum çok ağrıyordu sırtıma kadar kalkamadım falan bana kalk kalk kalk dio diorum kalkamıorm of yaa yine sorun çıkarıosn bilmem ne :S diyip odadan çıktı sonra neyse kahvaltı yaptık dedi başka biyere gidelim geldik eşyaları topladık o arada kardeşi aramıştı açmadı geri de aramadı neyse ben topladım eşyaları sonra gtti bu arabanın yanına elinden tlf düşmüor ben yanına gidene kadar ama bi kaç kişiyle konuşuyor çünkü sürekli bi elinde bi kulagında yanına gittiğimde diyorduki aa boğazlarımı şişti bana niye haber vermediniz :S bunu duyunca bi tuhaf oldum yaniii önce yanındakine önem ver sonra yegenine yetişirsin :S ya ben yanlış mı düşünüorum bilemedim çok mu ilgi istiyorum

Sonra arabaya bindik dio kardeşlerimle konuşmam senin zoruna mı gidio :S sonra ben cvp vermeynce in arabadan dedi annemlerin yanında :s bende indim arabadan yürüdüm bayaaa sonra babam aradı geri geldim bindim gittik ya ben bilmiyorum ne istiyo babama dedi ne yapıcaz biz bunun sonu kötüye gidio boşanırız bilmem ne

Neyse eve geldik beni bıraktı dinlen sen boynun agrıo ben cafeye gidiorum (hergun gittiğimiz yer evimizin yanında) gitti ben çok ağladım sonra geldii 2 saat sonra hiçbişey olmamış gibi geldi öptü beni falan ben duştaydım geri geldim hiç konuşmadı odaya gitti yatıyodu bi adamla işi vardı p.tesi bugune almış müsaitim gideyim halledeyim dedi dedim bugun pazar e sen ne konuşosn ne bişey yapalım diosun bende adamı aradım dedi :S bayaa bi tartıştık çok şiddetli bide bende dışarı çıkamazmışım :44: gitttiii ben hala ağlıyorum ne yapıcam bilmiorum babamları aramış biz anlaşamıyoruz falan diye babam beni aradı anlaşamıosan boşan dedi adam devamlı aynı şeyi söylüo dedi ben senn arkandayım dedi ne yapıcammm bilmiorum çok kötüyüm yaaaa ben çok mu abartıyorum bilmiyorum kii nasıl davranıcam ne yapıcam psikologa mı gitsek acaba sürekli tartışıyorz

teşekkürler hepinizeee :26:

elle tutulur birşey yok kı hakıkaten neden tartışıyosunuz yada bu kadar şiddetli neden tartışıyosunuz ve bu adam neden surekli boşanıcam diyor?

çocuk oyunu mu bu?

elle tutulur birşey yok kı hakıkaten neden tartışıyosunuz yada bu kadar şiddetli neden tartışıyosunuz ve bu adam neden surekli boşanıcam diyor?

çocuk oyunu mu bu?

ya bilmiorum acaba biz hiç anlaşamıyormuyduk diyorum bazen adama nefes aldırmıyorum sanırım o da öyle diyor offfffffffffffff

sadece bir olaydan anlaşıp anlaşamadığınız belli olmaz ama siz sanki biraz fazla tkıyormusunuz gibi geldi bana ve cidden fazla ilgi istiyorsunuz sanki...ama babnızı arayıp biz anlaşamıyoruz falan diye şikayet etmesi çok saçma geldi bana bunu sizinle konuşması gerekmez mi ? babanızla arasındaki bu samimiyet nerden geliyor ? çok çocukça bir hareket

ufak tefek şeylerden sorun çıkmış
kendi aranızda halledebilirsiniz bugün küser yarın barışırsınız
sadece kötü olan ailenin yanında olmuş
in arabadan demesi hiç hoş olmamış
ailenin yanında susup sonra tartışabilirdiniz
her olayı aileye aksettirmek yanlış iş dahada büyür
eşinin yaşı kaç aynı çocuk gibi davranmış ikide bir senin babanı arayıp boşancaz denmezki

ne mutlu sana ki ailen akanda ne olursa olsun.....sürekli nefes adama nefes aldırmadığını kendin de kbl ediyormusun?yanlış anlama konuyu daha iyi algılamak adına soruyorum ...neler yapıyosun mesela...herşeyden şikayet edermisin?

Canım, üzme kendini..Ortada düzelmeyecek birşey yok aslında..

Gerçi eşinin her tartışmada boşanma lafı etmesi hiç hoş değil..
Anladığım kadarıyla ailen ve eşinin arası oldukça iyi..Ama bu "boşanma" sözünü babana da sık sık tekrarlaması, her tartışmanızı babana yetiştirmesi çok yakışıksız bir davranış..

Bana sorarsan tepkilerin biraz fazla olmuş ama ben bunu yeni evli olmanıza veriyorum..Çok yenisiniz sonuçta..

babamı aramasının sebebi hani onların bana laf söylemesini istemesi sanırım eşim 36 yaşında ben olgun olmasını çok istiyordum evleneceğim insanın buldum dedim herşey tamamdı ama kafam çok karıştı geçen seferde annemlerin yanında olmuştu onlarda üzülüyor sürekli

nee babanın yanında sana arabadan in mi dedi
maaşşlllah karakter 10 numara
çok canına tak ettiyse eşinin tatilede çıkmasaydı maaile
seni boşamak istediğini söylemek için mi ailenle tatile gidiyo
tuhaf bir adammış şaşırdım
edit:sende biraz olayları abartmış gibisin

Bosanmayi kücük problemlerde bile sarf etmesi hic iyi bir davranis degil.. Daha 3 aylik evliyken bunlari babaniza ve ailenize tasimasi hic hos degil... Esinizle oturup sorunlarinizi cözmeye calisin.. Ayni sekilde bir aile terapistinden yardim alin.. Anladigim kadariyla aranizda bir iletisim sorunu var..

ikiniz de 15 yaşında ergenliğin ortasında ki çocuklar gibi davranyorsunuz..yeğeninin hasta olması ve onunla ilgilenmesi seni niye bu kadar öfkelendiyor ki? yeni evli olmanın verdiği heyecanla biraz hassassın sanırım..evlilğe uyum sürecinde gibisiniz.evet bu konuda sen abartmışsın..

eşin zaten bi garip,seni arabadan indirmeler babanın yanında garip hareketler iki de bir boşanacağız demeler..3 aylık evlilikte olacak şey mi bu?baban sabırlı adammış gerçekten..benim kızıma biri böyle davransa o kadar sakin olamam..

evlenmek kadar boşanmak da doğal ama bu tür sebeplere hakim bile gülebilir..ayrıca boşanmakta kararlıysa babanı değil avukatı arayacak..böyle garip tehditler evliliği çok zedeler hele de bunları ailelere yansıtmak en son yapılması gereken şeydir.

Son düzenleme:
boşanmak istediğini söylüyorsa ne duruyorsun avukatınla görüş de ona sözünün arkasında durması gerektiğini söyle ona bakalım ne yapacak ......boşanmak istemesi onun sorunu

ya biz evlenmeden öncede çok tartışıyorduk ama o zaman fazla koymuyordu yani şimdi evliyiz ne bileyim ben böyle hayal etmemiştim düzeliriz demiştim

Nefes şöyle yani kime arasa soruyorum yani bana güvenmiosun gibi laflar edio kiminle konuştugum belli diyor herşeye küsüyorum mesela geçen gün şey oldu kardeşim beni arasa abi snnle özel bişey konuşcam dese yemege cagırsa gidemeyecekmiyim dedi bende hayır benden nie saklıosn ki dedim mesela diyorum diyo ne bileym verdiği örnekler bile tuhafıma gidiyor bikerede teyzesi düğünde yanımdan aldı götürdü fısfısfıs bişeyler dio o zamanda tartışmıştık sizde gizli ne çok sey varmış dedim yada bilmiyorum beni mi deniyorki

hem siz gereksiz alıngansınız hemde eşiniz çok çocuk o zaman doğru mu anlamışım yanlışsa söyleyin lütfen

eşinin yaşı küçük değil
çokmu bunalttın acaba ondanmı oluyoki
ama yinede yeni evlisiniz düzelir herşey aileleri katmayın işin içine
ayrıca evlenmeden önce tanımıyomuydunuz birbirinizi neden şimdi tavırlarından hoşlanmıyo

Canım, biraz fazla abartıyorsun hakikaten..
Sürekli küsmen ya da ailesiyle ilişkilerine dahi bu derece kıskançlıkla yaklaşman eşini sıkmış olabilir..

Ama bütün bunlar, sürekli boşanmaktan bahsetmesini ya da seni ailene şikayet etmesini haklı çıkarmaz..

adamı hakıkaten b,raz rahat bırak herşey öyle sorulmaz anlamıyormusun sankı kardeşiyle konuştuğunu ya da neden gizli saklı diye algılıyorsun ki?

sankı arkandan kuyunu kazıyorlarmış gibi davranırsan sana cephe alması normal değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…