- Konu Sahibi sHimaRiq_pErY
-
adamı hakıkaten b,raz rahat bırak herşey öyle sorulmaz anlamıyormusun sankı kardeşiyle konuştuğunu ya da neden gizli saklı diye algılıyorsun ki?
sankı arkandan kuyunu kazıyorlarmış gibi davranırsan sana cephe alması normal değil mi?
Eger profil bilgileriniz dogruysa esinizle aranizda 13 yas fark var... Cok kücümsenecek bir yas farki degil..Nisanliyken anlasamayip evliyken düzeliriz diye düsünmüssünüz bu da yanlis bir tespit..Umarim aranizdaki sorunlari kisa sürede haledersiniz...Yoksa iliskiniz saglikli bir sekilde yürümiyecek..
ben 24 eşim 36 yaşında
ya biz evlenmeden öncede çok tartışıyorduk ama o zaman fazla koymuyordu yani şimdi evliyiz ne bileyim ben böyle hayal etmemiştim düzeliriz demiştim
Nefes şöyle yani kime arasa soruyorum yani bana güvenmiosun gibi laflar edio kiminle konuştugum belli diyorherşeye küsüyorum mesela geçen gün şey oldu kardeşim beni arasa abi snnle özel bişey konuşcam dese yemege cagırsa gidemeyecekmiyim dedi bende hayır benden nie saklıosn ki dedim mesela diyorum diyo ne bileym verdiği örnekler bile tuhafıma gidiyor bikerede teyzesi düğünde yanımdan aldı götürdü fısfısfıs bişeyler dio o zamanda tartışmıştık sizde gizli ne çok sey varmış dedim yada bilmiyorum beni mi deniyorki
ben 24 eşim 36 yaşında
senin yaşın kaç?
yok ne olursa olsun ailenin yanında boşanma tehditleri savurmamamlı
ben babanın yerinde olsam direk arabadan inerdim anneni seni alıp, evime giderdim
ne hakla yaa onların yanında arabadan indirir.
yaşı da küçük değil tecrübseiz diyelim
ben düzelir demiştim evlilik stresi demiştim evlenmeden son 4 ay falan böyle oldu herşey çok güzeldiiişimdi ben ondan boşansam bile boşanamam kii çok seviyorum onuuu
şu anlattıklarını okuyunca eşinle empati yapayım,onun gözünden bakayım dedim klavyenin başında bi daral geldi bana
bir erkeğe hak vereceğim aklımın ucundan bile geçmezdi ancak eşini aşırı derecede bunaltmışsın..adam bbg evinde gibi hisseder kendini böyle..her an ne yaptığı kontrol ediliyormuş gibi.bırak onun da özel bazı alanları olsun.nefes almasına müsade et..
tüm bunlar yaptığı çirkin davranışları haklı göstermez tabii.
Çok tuhaf. Babanın yanında sana nasıl arabadan in der? Baban nasıl seni tekrar arayıp gel der ? Anlayamadım ki
madem boşanmak istemiyosun o zaman biraz nefes aldırsan
rahat bırak gül geç
herşeye küsme
bakalım yine aynımı olacak
istediğiyle görüşsün ne varki
güvenin yokmu eşine
bir tebessüm oluşturdun yüzümdebbg evinde gibi etmeye çalışıyorum ama edemiyorummm
Şimdi aradı aşkım naber işim bitti geliyorum diyo
Canım, sana açık konuşacağım..
Sen evlenmeden önce de bu insana karşı bu şekilde davranıyormuşsun..
Eşin madem bunlardan bu derece rahatsızdı o zaman seninle evlenmemeliydi ya da evlenmeden önce seninle açık açık konuşmalıydı...
Bilemiyorum evlenmeden önce ona bu şekilde kıskançlık yapmayacağına dair söz verdin mi ama eğer vermemişsen aklıma şöyle bir şey geliyor..
Yaşça büyük bir adam..Ondan oldukça genç ve güzel bir kız..
Eşin görünen o ki fazla ince düşünmeden evlenmiş seninle..Bu yüzden de çaresiz kaldıkça babana koşuyor..
Madem eşini bu derece çok seviyorsun, biraz rahat bırak onu..
Ama şunu da bil, eşin de yaşının gerektirdiği olgunluğu göstermiyor..
Umarım beni yanlış anlamadın..
evet sen fazla nazlı ve alıngan bir yeni gelinsin :) ama eşinde 36 yaşın adamı değil bence..takvim yaşı 36 ama davranış yaşı gel-gitler yaşayan yeni delikanlılığa girmiş 17 yaş dönemleri gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?