Psikolojim çok bozuk

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
Bütün yıl bu tatili bekledim herkes tatile giderken biz evde oturduk.. Bayram da bile zaten bayram sonu tatili gitcez diye Denise filan hiç gitmedik.. Herkes tatil yaparken biz evde oturduk..
İşte o gün geldi ve dün biz de tatile gitmek için yola çıktık.. Denizli de 3.5 saatlik yol bizim eve yolda kaldık arabanın hararet göstergesi ve arıza lambası bozuk olmadığı halde göstermemiiş hararet olduğunu.. Göstermeyince nereden bilelim arabadsn dumanlar geldi ve çalışmadı çekici çağırıp sanayiye götürdük 100 tl verdik. Orada olmayınca tekrar çekici bulup eve getirmesi için 550 tl para verdik çekiciye.. 200 tl lik mazot almıştık onun da birazı gitti.. Otele rezervasyon bile yaptrmıştık.
Çok güzel bir gün getirecekken en kötü günlerden birini yaşadık.. 4 günlük otel parasını yolda harcadık. Araba motor yemiş motor da 4 milyar filan. Tatil parasının üç katı para harcamış olacağız..
Neden biz anlamıyorum kendi çapımızda 4 gün tatil yapacaktık..
Gösteriş meraklısı kötü ya da dinsiz imansız bir insan da değiliz.. ( burda yanlış anlaşılmasın) neden bizim başımıza geliyor anlamıyorum.
Ama bu saate kadar kahvaltı yapmadım.. Psikolojik olarak çok kötüyüm.. Dün çok kez ağladım.. Eşim gitti araba ile uğraşmaya.. Şimdi tatilde olacaktık oysa ki. Eşime de çok üzüldüm beni tatile götürecekken bir sürü paradan oldu.. Çok üzgün o da. Ben gerçekten çok kötüyüm evde oturmaktan çok sıkıldım bayram da bile zor tuttum kendimi herkes gezerken sık dişini dedim sende gidiyorsun.. Tatile gidip dönünce birşeyler bulacaktım iş Vs. Kafamı dağıtacaktım orda biraz bu sıkıntıyı atacaktım.. Psikolojim süper değildi evde oturmaktan iyice bozulmuştu üstüne bu D olunca hayata küsmüş gibiyim.. Bu ev beni artık geriyor evde oturmaktan çok sıkıldım komşum yok arkadaşım yok çıldırıyorum.. Siz olsanız napardınız?

Bütün yıl bu tatili bekledim herkes tatile giderken biz evde oturduk.. Bayram da bile zaten bayram sonu tatili gitcez diye Denise filan hiç gitmedik.. Herkes tatil yaparken biz evde oturduk..
İşte o gün geldi ve dün biz de tatile gitmek için yola çıktık.. Denizli de 3.5 saatlik yol bizim eve yolda kaldık arabanın hararet göstergesi ve arıza lambası bozuk olmadığı halde göstermemiiş hararet olduğunu.. Göstermeyince nereden bilelim arabadsn dumanlar geldi ve çalışmadı çekici çağırıp sanayiye götürdük 100 tl verdik. Orada olmayınca tekrar çekici bulup eve getirmesi için 550 tl para verdik çekiciye.. 200 tl lik mazot almıştık onun da birazı gitti.. Otele rezervasyon bile yaptrmıştık.
Çok güzel bir gün getirecekken en kötü günlerden birini yaşadık.. 4 günlük otel parasını yolda harcadık. Araba motor yemiş motor da 4 milyar filan. Tatil parasının üç katı para harcamış olacağız..
Neden biz anlamıyorum kendi çapımızda 4 gün tatil yapacaktık..
Gösteriş meraklısı kötü ya da dinsiz imansız bir insan da değiliz.. ( burda yanlış anlaşılmasın) neden bizim başımıza geliyor anlamıyorum.
Ama bu saate kadar kahvaltı yapmadım.. Psikolojik olarak çok kötüyüm.. Dün çok kez ağladım.. Eşim gitti araba ile uğraşmaya.. Şimdi tatilde olacaktık oysa ki. Eşime de çok üzüldüm beni tatile götürecekken bir sürü paradan oldu.. Çok üzgün o da. Ben gerçekten çok kötüyüm evde oturmaktan çok sıkıldım bayram da bile zor tuttum kendimi herkes gezerken sık dişini dedim sende gidiyorsun.. Tatile gidip dönünce birşeyler bulacaktım iş Vs. Kafamı dağıtacaktım orda biraz bu sıkıntıyı atacaktım.. Psikolojim süper değildi evde oturmaktan iyice bozulmuştu üstüne bu D olunca hayata küsmüş gibiyim.. Bu ev beni artık geriyor evde oturmaktan çok sıkıldım komşum yok arkadaşım yok çıldırıyorum.. Siz olsanız napardınız?

Yeni taşındığım yerde benim de komşum yok
Tüm tatili evde geçirdim, üstelik eşim bayramın ilk günü Trabzon'a gitti, o günden beri yalnızım
Tatil yapmak güzel bir şey ama tatil olmadı diye bu kadar depresyona girmek bana abartılı geldi
Arabanız için geçmiş olsun, Allah beterinden korusun

Yeni taşındığım yerde benim de komşum yok
Tüm tatili evde geçirdim, üstelik eşim bayramın ilk günü Trabzon'a gitti, o günden beri yalnızım
Tatil yapmak güzel bir şey ama tatil olmadı diye bu kadar depresyona girmek bana abartılı geldi
Arabanız için geçmiş olsun, Allah beterinden korusun

Tek sıkıntı o değil işte aylardır evde oturuyorum sabahtan akşama kadar tek başıma... O yüzden tatili gözümde çok büyüttüm çok istedim o yüzden sonuç olarak böyle oldum

Halinize şükretmelisiniz belki araba bozulmayacaktı da ileride kaza yapacaktınız bişey olacaktı Allah korusun? Tatil o kadar büyük bi ihtyaç değil ben de gitmedim gitmeyen bi çok insan da tanıyorum. Ama üzülmüyorum kısmet olmadı inşallah başka zaman giderim diyorum. Bulunduğum şehirde gezicem öyle düşünüyorum vakit buldukça. Gidemedik ama olsun bugünümüze de şükür.

Az önce arkadaşımdan haber aldım halası araba kazası geçirmiş, kol bacak vs bi çok yerinde kırık var ama en kötüsü c2 boyun kırığı. Durumu ne olacak belli değil istanbula sevketmişler tee hangi şehirden. Şuan hepimiz kara kara ne yapacağız diye düşünüyoruz

Yani kısaca cana geleceğine mala gelsin, gerçekten çok zor bazı şeyler. Allah göstermesin. Bence siz şimdi tatile giden arkadaşlarınızı filan boşverin bu psikolojik durumdan çıkın. Halinize şükredip hayata 4 kolla sarılmaya devam edin işinizi bulun çalışın. Unutun yaşananları. Yapacak bişey yok sadece ertelendi tatiliniz. Kışın bi uludağ filan yaparsınız belki para biriktirip ara ara bi yerlere kaçarsınız

Hayırda şer, şer de hayır olabilir. Belki Allah korusun gittiğinizde başınıza bir iş gelecekti de Allah korumuş oldu. Giden para olsun, candan önemli mi..Biraz iyi tarafından bakın, siz sağlıklı olun da tatil kalıversin yapmayıverin. Hayırlı değilmiş gitmeniz, başınıza daha büyük bela gelmesinden iyidir. İnşallah para mevzusunu da çok sıkıntıya girmeden halledersiniz..

Rezervasyonu ertele.yada arabayi birakin servise yine gidin madem uzakta degil otobusle yada kiralik aracla gidebilirsiniz.
Otelinizi ayarlamissiniz madem.

Bence de başlık konusunda çok haklisiniz :( insan tabi ki üzülür ama bu kadar da değil yani. Izmirde yaşamıyor musunuz, her gün denize gidin. Bizim de tatilde aynısı başımıza gelmişti. Tonla masraf ve üzüntüsü de cabası. Ama eşimin iyice motivasyonu düşmesin diye uğraştım. Belki kaza yapacaktık ilerde, ondan kurtulduk diye düşündüm. Iyi ki çocuk yok, iyi ki kar kış değil vs. Sukredecek birçok şey varken, evden cenaze çıkmış gibi kendizi de eşinizi de yıpratmayın.

Meşhur Wimbledon'un ilk zenci Şampiyonu Arthur Ashe kan naklinden kaptığı AIDS'den ölüm döşeğindeydi..

Hayranlarından biri sordu.. "Tanrı böylesine kötü bir hastalık için neden seni seçti?"

Arthur Ashe cevap verdi..

"Tüm dünyada 50 milyon çocuk tenis oynamaya başlar, 5 milyonu tenis oynamayı öğrenir, 500 bini profesyonel tenisçi olur, 50 bini yarışmalara girer, 5 bini büyük turnuvalara erişir, 50'si Wimbledon'a kadar gelir, 4'ü yarı finale, 2'si finale kalır. Elimde şampiyonluk kupasını tuttuğum zaman Tanrı'ya 'Neden ben?' diye hiç sormadım. Şimdi sancı çekerken, Tanrı'ya nasıl 'Neden ben?' derim?.

saçma bir şey için Allah'a isyan ediyorsun. farkında mısın bilmem. Deniz kum çok mu önemli. ev hanımı mısın ? çalışan biri için tatil evde malak gibi yatmak oluyor ve çokta iyi oluyor çoğu zaman :) alarm çalmıyor ya saat 6 ta. of ne güzel

Bence de başlık konusunda çok haklisiniz :KK43: insan tabi ki üzülür ama bu kadar da değil yani. Izmirde yaşamıyor musunuz, her gün denize gidin. Bizim de tatilde aynısı başımıza gelmişti. Tonla masraf ve üzüntüsü de cabası. Ama eşimin iyice motivasyonu düşmesin diye uğraştım. Belki kaza yapacaktık ilerde, ondan kurtulduk diye düşündüm. Iyi ki çocuk yok, iyi ki kar kış değil vs. Sukredecek birçok şey varken, evden cenaze çıkmış gibi kendizi de eşinizi de yıpratmayın.

Bornova da oturuyorum deniz için en az iki saat yol çekmem gerek otobüslerle.. Tek başıma da bi anlamı yok gitmenin.. Artık istemiyorum hiçbirşey zaten.

Back
X