- 13 Ağustos 2013
- 730
- 99
- 53
- Konu Sahibi kurabiyeler
Merhabalar ikinci kez universite sinavina hazirlaniyorum. Son 1 ay kaldi benim psikolojim bozulmus durumda. Disarida normalim zaten sessiz yapiya sahibim ama hem aileme hemde erkek arkadasima karsi cok agresifim. Dun erkek arkadasimla ilgili birsey duydum delirdim yeminler ediyor yok diye banada anlatmisti o olayi zaten yok anlamiyorum saatlerce agladiim. Sinirlenilecek birseydi ama bu kadar tepki coktu , bugunde yine erkek arkadasimla gorustum ama gayet guzel güldük eglendik tam eve gelirken yine bisey oldu normalde alttan alabilecegim seyleri dahi alttan alamiyorum resmen cocugun kolunu morarttim sikmaktan anlatiyo şöyle böyle anlamiyorum o an kitleniyorum sanki birde birisi karsimda guldugunde daha da sinirleniyorum. Sonra erkek arkadasima dedim ki o sinirle herseyin bokunu cikarma bi saka yapmisti ve ondan sinirlenmistim normalde herseyde oyle bir sey yapmiyor o anda dedim ama 2 dk sonra nasil uzuldum yolda geliyoruz aglamaya basladim ben oda uzulmus cok cok uzuldum bende küs falan degiliz konustuk sorun yok dedi ben oyle demek istemedigini biliyorum dedi hala aglayasim var nasil boyle davranabiliyorum diye