Psikolojim çok bozuldu

Haklısınız gerçekten komik bir durum. Ama beni nasıl sıkıntıya soktu inanın. Ve olay aşı olmak da değil. Seçememek bir insan bu kadar mı kararsız olur. Perişan oluyorum her karşıma iki seçenek çıktığında. Yani yapım böyle. Hayatta fazlasıyla zorluyor beni düşünün aşıyı seçemediğimden ağlama noktasına geldim. Siz doktormuşsunuz çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Biontek veya sinovacta pıhtılaşma sorunu oluyır mu ?

Bir benzeri gerçekte yaşandı

Biontech oldum ilk dozda sadece kolum ağrıdı ama ikinci dozda biraz daha halsizleştim ateşim falan çıktı bütün vücudum kalkmaz durumdaydı ama bir günde toparladım geri

Bunlar hep hormon hormon şekerim

Yani siz de... Ölümcül bir salgın var, hala kararsızım diyorsunuz. Sırası mı şimdi sahiden? Pimi çekilmiş bombayla geziyoruz bildiğiniz, siz hala onu mu seçsem bunu mu seçsem tavırlarındasınız. Biraz sağduyu lütfen, az biraz düşünelim. Biontech olduk ailecek çift doz, hiçbir şey olmadı. Pıhtı sorununa gelirsek de aşı olmadan evvel korona geçirmiş babamın bacağına pıhtı attı. Az daha nekroza kadar gidiyordu iş. Bunu aşı değil, virüs yaptı. Aşıyı ondan sonra oldu çünkü. O pıhtı beyne de atabilirdi, şükür bu kadarla kaldı.

Yanıtınız için teşekkür ederim. Bu bir tavır değil. Beynim karar veremiyor. Genel bir sorun bu bu konuya özel de değil . Hayatımı çok zorlaştırıyor. Şuan ne tür bir işkence çektiğimi anlasanız keşke. Bazı konular anlıyorum yaşamayan insanlar için sanki olamazmış gibi geliyor ama beni ciddi bir dert içine sokmasa buraya gelip konu açmam.

Merhabalar. Ülkemizde uygulanan aşıların pıhtılaşma yaptığına dair herhangi bir veri bulunmamakta. Astrazeneca nın aşısına bağlı vakalar mevcut, ama bize yapılan aşılarda böyle bir etki görülmedi şu zamana kadar. Ben böyle biliyorum en azından

Yardımınız için çok çok saolun. Benim için ciddi faydası oluyor. Sizin bana gönderdiğiniz konunuzu da okudum. O konunuzda alerjik bünyeler için en güvenilir aşının biontek olduğunu yazmışsınız. Sinovac güvenilir değil midir acaba bu hususta ?

AB ülkelerinde tanınmayan aşıyı bende tanımam annem ve babam 3 doz, ben 2 doz biontech olduk. hiçbirimiz yan etkisini yaşamadık. zaten önünde iki seçenek var. birinin koruyuculuğunun daha yüksek olduğu söyleniyor. neden onu seçmeyelim ki dedik buna karar vermemiz 2 dk filan sürdü. iki aşının da yan etkisinden ölen birini henüz görmedim. bu seçimden dolayı psikolojisi bozulan da bir sizi gördümbu kadar strese girmeyin ayol, babam tansiyon-şeker-kalp hastası ve 3 doz da biontech oldu sizin kadar düşünmedi.

2 sinovac 2 biontech oldum. sinovacta ilk gün uyku modum oldu. biontech te her 2 doz da da eklem ağrısı halsizlik yaşadım. Ve bugüne kadar covid geçirmedim hiç, covid geçirenlerle maskesiz temasım da oldu.
3. ve 4. biontech arasi ne kadar sure bekledin hatirliyo musun

Muhtelif baban 2 doz biontech i kac ay arayla oldu hatirliyo musun

Otrera benim de 2 doz sinovagim var, aralikta 3. yu biontech yaptiricam, 4. yu ne zaman yaptirmaliyim? Canim doktorum

Tarkan-Acımayacak şarkısını dinleyip deşarj olup aşınızı olun. Önce kendiniz sonra toplum için. Kayınbabam 2 sinovac 2 biontech oldu yaş 66 yüksek tansiyon hastası. Ohhh diyor. Daha ne diyim. Ohhh diceksiniz.

Bir sayfa şeye alerjim var . Çeşitli tedaviler aldım hatta bunun için ama hiçbir şey olmadı . İki doz aşımı da oldum . Kolum ağrıdı o gün dinlendim . Parolumu içtim ,uyudum .Kalktım misler gibi hoşuma bile gitti

Hangisini oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…