- 23 Ağustos 2012
- 51.389
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.255
- 898
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Yav cherry hahahahahahha, seni yerim, sakin ol bacım
Haklısınız gerçekten komik bir durum. Ama beni nasıl sıkıntıya soktu inanın. Ve olay aşı olmak da değil. Seçememek bir insan bu kadar mı kararsız olur. Perişan oluyorum her karşıma iki seçenek çıktığında. Yani yapım böyle. Hayatta fazlasıyla zorluyor beniya kusura bakmayın ama güldümbu yüzden mi ağlayıp durdunuz,psikolojiniz bozuldu ve uyuyamadınız?
ben doktorum, ta ilk çıktığı zaman çift doz sinovac oldum, 3. doz rapel olarak biontech oldum. aşının gücüne inanıyorum. bizzat da deneyimledim. tavsiyem biontech olmanız, koruyuculuğunun sinovactan çok daha fazla olduğu hem kanıtlandı hem de kendim deneyimledim.
anneniz de bence aşısını olsun bir an evvel,yaşlı popülasyon çok daha fazla risk altında çünkü. geçmiş olsun.
aklınıza takılan başka sorularınız varsa,detaylı bilgiler için topiğime bakabilirsiniz:
Covid-19 ve Merak Edilen Her Şey 💭
Merhabalar hanımlar. Hepimizin bildiği üzere covid-19 pandemisi ve aşılanmasıyla ilgili çok fazla soru, endişe,ve teoriler mevcut. Bu topiği açma amacım aşılanma ve enfeksiyonla ilgili temel endişe ve soruların cevaplarını bilimsel verilere ve çalışmalara dayanarak sizlerle paylaşmak. Sizlerden...www.kadinlarkulubu.com
Bir benzeri gerçekte yaşandıHayır yanlış anladın aşı karşıtı değilmiş. Aylardır sadece hangi aşıyı yaptıracağına karar verememiş.
Ben de bu sabah okula otobüsle gidecektim, yağmur yağıyordu. Sarı dolmuşlarla mavi belediye otobüsleri geçiyor okulun oradan. İnanır mısın, hangisine binsem karar veremedim. Bekle bekle ders de başladı, öğrenciler bekliyor. Müdür arıyor bir yandan hocam nerdesiniz? Dedim geleceğim hocam ama hangi otobüse binsem karar veremedim. Durakta bekliyorum öylece. En son taksi çağırdım da ikinci derse yetiştim. İşte böyle.
Bunlar hep hormon hormon şekerimHayır yanlış anladın aşı karşıtı değilmiş. Aylardır sadece hangi aşıyı yaptıracağına karar verememiş.
Ben de bu sabah okula otobüsle gidecektim, yağmur yağıyordu. Sarı dolmuşlarla mavi belediye otobüsleri geçiyor okulun oradan. İnanır mısın, hangisine binsem karar veremedim. Bekle bekle ders de başladı, öğrenciler bekliyor. Müdür arıyor bir yandan hocam nerdesiniz? Dedim geleceğim hocam ama hangi otobüse binsem karar veremedim. Durakta bekliyorum öylece. En son taksi çağırdım da ikinci derse yetiştim. İşte böyle.
Yanıtınız için teşekkür ederim. Bu bir tavır değil. Beynim karar veremiyor. Genel bir sorun bu bu konuya özel de değil . Hayatımı çok zorlaştırıyor. Şuan ne tür bir işkence çektiğimi anlasanız keşke. Bazı konular anlıyorum yaşamayan insanlar için sanki olamazmış gibi geliyor ama beni ciddi bir dert içine sokmasa buraya gelip konu açmam.Yani siz de... Ölümcül bir salgın var, hala kararsızım diyorsunuz. Sırası mı şimdi sahiden? Pimi çekilmiş bombayla geziyoruz bildiğiniz, siz hala onu mu seçsem bunu mu seçsem tavırlarındasınız.Biraz sağduyu lütfen, az biraz düşünelim. Biontech olduk ailecek çift doz, hiçbir şey olmadı. Pıhtı sorununa gelirsek de aşı olmadan evvel korona geçirmiş babamın bacağına pıhtı attı. Az daha nekroza kadar gidiyordu iş. Bunu aşı değil, virüs yaptı. Aşıyı ondan sonra oldu çünkü. O pıhtı beyne de atabilirdi, şükür bu kadarla kaldı.
Merhabalar. Ülkemizde uygulanan aşıların pıhtılaşma yaptığına dair herhangi bir veri bulunmamakta. Astrazeneca nın aşısına bağlı vakalar mevcut, ama bize yapılan aşılarda böyle bir etki görülmedi şu zamana kadar. Ben böyle biliyorum en azındanHaklısınız gerçekten komik bir durum. Ama beni nasıl sıkıntıya soktu inanın. Ve olay aşı olmak da değil. Seçememek bir insan bu kadar mı kararsız olur. Perişan oluyorum her karşıma iki seçenek çıktığında. Yani yapım böyle. Hayatta fazlasıyla zorluyor benidüşünün aşıyı seçemediğimden ağlama noktasına geldim. Siz doktormuşsunuz çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Biontek veya sinovacta pıhtılaşma sorunu oluyır mu ?
Yardımınız için çok çok saolun. Benim için ciddi faydası oluyor. Sizin bana gönderdiğiniz konunuzu da okudum. O konunuzda alerjik bünyeler için en güvenilir aşının biontek olduğunu yazmışsınız. Sinovac güvenilir değil midir acaba bu hususta ?Merhabalar. Ülkemizde uygulanan aşıların pıhtılaşma yaptığına dair herhangi bir veri bulunmamakta. Astrazeneca nın aşısına bağlı vakalar mevcut, ama bize yapılan aşılarda böyle bir etki görülmedi şu zamana kadar. Ben böyle biliyorum en azından
3. ve 4. biontech arasi ne kadar sure bekledin hatirliyo musun2 sinovac 2 biontech oldum. sinovacta ilk gün uyku modum oldu. biontech te her 2 doz da da eklem ağrısı halsizlik yaşadım. Ve bugüne kadar covid geçirmedim hiç, covid geçirenlerle maskesiz temasım da oldu.
Muhtelif baban 2 doz biontech i kac ay arayla oldu hatirliyo musunAnnem anneannem ben eşim bio olduk. Kimsede etki olmadı. Tek bende 2.dozdan sonra kamyon çarpmışa döndüm. 1 gün süründüm sonra geçti. Babam 2 doz sinovac oldu. Etkisi az diye üstünd 2 doz bio oldu.
Sinovac olanlar biontech olmaya başladı. Siz sinova. Olup napacaksınız?
ya kusura bakmayın ama güldümbu yüzden mi ağlayıp durdunuz,psikolojiniz bozuldu ve uyuyamadınız?
ben doktorum, ta ilk çıktığı zaman çift doz sinovac oldum, 3. doz rapel olarak biontech oldum. aşının gücüne inanıyorum. bizzat da deneyimledim. tavsiyem biontech olmanız, koruyuculuğunun sinovactan çok daha fazla olduğu hem kanıtlandı hem de kendim deneyimledim.
anneniz de bence aşısını olsun bir an evvel,yaşlı popülasyon çok daha fazla risk altında çünkü. geçmiş olsun.
aklınıza takılan başka sorularınız varsa,detaylı bilgiler için topiğime bakabilirsiniz:
Covid-19 ve Merak Edilen Her Şey 💭
Merhabalar hanımlar. Hepimizin bildiği üzere covid-19 pandemisi ve aşılanmasıyla ilgili çok fazla soru, endişe,ve teoriler mevcut. Bu topiği açma amacım aşılanma ve enfeksiyonla ilgili temel endişe ve soruların cevaplarını bilimsel verilere ve çalışmalara dayanarak sizlerle paylaşmak. Sizlerden...www.kadinlarkulubu.com
3.den 6 ay sonra.Otrera benim de 2 doz sinovagim var, aralikta 3. yu biontech yaptiricam, 4. yu ne zaman yaptirmaliyim? Canim doktorum ☻
Tesekkur ederim3.den 6 ay sonra.
Rica ederim eşim 4. Olcak 5 ay oldu dolmasını bekliyor. Ha istese olur da doktor tanıdıklar 6 ay dediler.Tesekkur ederim
Hangisini oldunuzBir sayfa şeye alerjim var . Çeşitli tedaviler aldım hatta bunun için ama hiçbir şey olmadı . İki doz aşımı da oldum . Kolum ağrıdı o gün dinlendim . Parolumu içtim ,uyudum .Kalktım misler gibi hoşuma bile gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?