Psikolojim çok bozuldu

Aşı olup olmamanız sizin kendi tercihiniz. Ben iki doz Biontech oldum ikinci dozda baş ağrısı ve hafif kol ağrısı yaşadım ertesi güne geçti. Yeni yeni varyantlar ve aşılar çıkıyor benimde kafam allak bullak oldu bu konuda. Aşının yan etkileri kişiye göre değişiyor.

Oturup bunu mu dert ettiniz şahsen ben olmadım öyle bir karşıt değilim eşim oldu iş yeri zoruyla tercih meselesi pek içimden gelmedi dikkat ediyorum elimden geldiği kadarı ile olana da olmayana da saygım sonsuz bu size kalmış bir durum aşı olup da maskesini takmayan kendini rahata alistiran da çok ben kimseyi riske atmayıp çok çok dikkatli oluyorum zaten home Office modundayim elinde sonunda hepimiz bir şekilde atlaticaz sanırım bu meleti

2 sinovac aşısının koruyuculuğu çok çok düşük.ilk yaptıranlar da biontech yoktu diye yaptırdı mecbur.yanlış aşı tercih etmişsin.
Mutlaka biontech kadar koruyucu değildir
Ama bizzat deneyimledim o kadar da düşük koruyuculuğu yokmuş sinovac aşısının
Valla bak

Mutlaka biontech kadar koruyucu değildir
Ama bizzat deneyimledim o kadar da düşük koruyuculuğu yokmuş sinovac aşısının
Valla bak
Açıkçası ben aşı ikileminde kalırken sinovacın çin menşeili oluşu güvenilirliği konusunda içime şüphe düşürmüştü. Ötekinin de yan etkisinden vs ve uzun vadede ne yapacağını bilemediğimizden çekiniyordum. Ama illaki koruyucudur . Sonuçta bu zamana kadar olan salgın hastalıklarda bu yöntemle yapılan aşılar kullanıldı. Ve işe yaradı. İşe yarıyordur illaki ama işte aklıma takılan çin içine tam olarak ne koydu bunun

Ay ne koyacaklar allah aşkına?
Bi de öyle bi şey koyacak olsalar niye beni seçsinler
Harcanan çabaya yazık olur

Etrafımda 7den 70e tanıdığım herkes oldu, kronik hastalıkları olanlarda bile bi yan etki olmadı. Zaten aşının etkisi çıkarsa bi ay içinde çıkıyo, şöyle düşünün dünyanın bütün ileri gelenleri nüfusunda neredeyse %90ı oldu, biz yok olacaksak dünya zaten kabus gibi bi yer olur, kahvehanede büyük resmi gören amcalarla ve düz dünyacılarla başbaşa kalırsınız:d o yüzden aşı öldürecek bile olsa olun bence, herkes göçtükten sonra yaşayıp napacaksınız

Yok yanlış anladınız beni çip koycaklar fln demiyorum ben. Hani kaliteli malzeme mi olur vicutta bi tahribatı olur mu bunu düşünüyordum.
Koronanın tahribatı bana daha korkunç geliyor valla
Çok hafif atlattığım halde kan pıhtılaşması sorunu yaşadım
Üstelik kan sulandırıcı iğne kullandım
ona rağmen ha deyince düşmedi değerlerim

Ay ne koyacaklar allah aşkına?
Bi de öyle bi şey koyacak olsalar niye beni seçsinler
Harcanan çabaya yazık olur

yani düşünsene çip koyuyolar, e çipi izleyecek yorumlayacak eleman da lazım
oturmuş beni izliyor "Mayanın bebeği de 3 gündür kaka yapmadı, bu ay da kredi kartının tamamını kapattı, trendyol siparişi elbise dar geldi iade etti" diye rapor veriyor falan

Benim garipler de her sabah müge anlı izliyor
Yapacağınız işe tüküreyim diyecekler arkamdan

Benim garipler de her sabah müge anlı izliyor
Yapacağınız işe tüküreyim diyecekler arkamdan

tabi canım bana da yine benimki netflix açmaya üşenip masterchefe takılı kaldı, e bulaşıklar birikmişti tabi falan diyecek
Hayır kredi kartımı patlatsalar takipteki elemanın maaşını karşılamaz ayol

Bu kadar neden derde girdiniz anlamadım. Olun veya olmayın basit bir karar bence.

2 Kg tuz, 1 kg şeker koymuş

Ne koyduklarini bilsek anlayacağız sanki.

Birde kararsızım diye konu açmışsiniz, herkes biontech demiş siz sinovac secmissiniz. Dinlemeyecekseniz neden konu açtınız. Tabi sizin kararınız o ayrı da ...

İşte o pıhtılaşma sorunu beni düşündüren şeydi. Biontekte o ihtimal oluyor diyorlardı. Fakat sinovacdada ölü virüs verildiğine göre o da kafama takılmıştı. Burada bir arkadaşın eşi de sinovac aşısından sonra covid olup kan değeri yükselmiş. Benim normalde de kan değerim biraz yüksek yani çabuk pıhtılaşıyor kanım benim. Kan sayımında o değerlerim bi tık yüksek gelir hep. Fakat kan sulandırıcı fln önermediler bana hiç. Bir de normalde hayatım boyunca grip bile olmadığım için aşı ile bu tarz hastalıkları vicuduma tanıtmaktan da çekinmiştim.

Ben hangi aşıyı olduklarını merak ettiğimden sordum. Hangisini olayım diye değil ki . Zaten konu açarken de bunu belirttim. Salt soru yani hangsiini oldunuz . Ben hangisini olayım değil .

Valla korona olunca da pıhtılaşma olabiliyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…