- 20 Mart 2015
- 2.262
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
3 hafta3. ve 4. biontech arasi ne kadar sure bekledin hatirliyo musun
Mutlaka biontech kadar koruyucu değildir2 sinovac aşısının koruyuculuğu çok çok düşük.ilk yaptıranlar da biontech yoktu diye yaptırdı mecbur.yanlış aşı tercih etmişsin.
Açıkçası ben aşı ikileminde kalırken sinovacın çin menşeili oluşu güvenilirliği konusunda içime şüphe düşürmüştü. Ötekinin de yan etkisinden vs ve uzun vadede ne yapacağını bilemediğimizden çekiniyordum. Ama illaki koruyucudur . Sonuçta bu zamana kadar olan salgın hastalıklarda bu yöntemle yapılan aşılar kullanıldı. Ve işe yaradı. İşe yarıyordur illaki ama işte aklıma takılan çin içine tam olarak ne koydu bununMutlaka biontech kadar koruyucu değildir
Ama bizzat deneyimledim o kadar da düşük koruyuculuğu yokmuş sinovac aşısının
Valla bak
Ay ne koyacaklar allah aşkına?Açıkçası ben aşı ikileminde kalırken sinovacın çin menşeili oluşu güvenilirliği konusunda içime şüphe düşürmüştü. Ötekinin de yan etkisinden vs ve uzun vadede ne yapacağını bilemediğimizden çekiniyordum. Ama illaki koruyucudur . Sonuçta bu zamana kadar olan salgın hastalıklarda bu yöntemle yapılan aşılar kullanıldı. Ve işe yaradı. İşe yarıyordur illaki ama işte aklıma takılan çin içine tam olarak ne koydu bunun
Mutlaka biontech kadar koruyucu değildir
Ama bizzat deneyimledim o kadar da düşük koruyuculuğu yokmuş sinovac aşısının
Valla bak
Geçti çok şükürnooldu senin gerçekten yaa
geçti mi korona?
Yok yanlış anladınız beni çip koycaklar fln demiyorum ben. Hani kaliteli malzeme mi olur vicutta bi tahribatı olur mu bunu düşünüyordum.Ay ne koyacaklar allah aşkına?
Bi de öyle bi şey koyacak olsalar niye beni seçsinler
Harcanan çabaya yazık olur
Koronanın tahribatı bana daha korkunç geliyor vallaYok yanlış anladınız beni çip koycaklar fln demiyorum ben. Hani kaliteli malzeme mi olur vicutta bi tahribatı olur mu bunu düşünüyordum.
Ay ne koyacaklar allah aşkına?
Bi de öyle bi şey koyacak olsalar niye beni seçsinler
Harcanan çabaya yazık olur
Benim garipler de her sabah müge anlı izliyoryani düşünsene çip koyuyolar, e çipi izleyecek yorumlayacak eleman da lazım
oturmuş beni izliyor "Mayanın bebeği de 3 gündür kaka yapmadı, bu ay da kredi kartının tamamını kapattı, trendyol siparişi elbise dar geldi iade etti" diye rapor veriyor falan
Benim garipler de her sabah müge anlı izliyor
Yapacağınız işe tüküreyim diyecekler arkamdan
2 Kg tuz, 1 kg şeker koymuşAçıkçası ben aşı ikileminde kalırken sinovacın çin menşeili oluşu güvenilirliği konusunda içime şüphe düşürmüştü. Ötekinin de yan etkisinden vs ve uzun vadede ne yapacağını bilemediğimizden çekiniyordum. Ama illaki koruyucudur . Sonuçta bu zamana kadar olan salgın hastalıklarda bu yöntemle yapılan aşılar kullanıldı. Ve işe yaradı. İşe yarıyordur illaki ama işte aklıma takılan çin içine tam olarak ne koydu bunun
İşte o pıhtılaşma sorunu beni düşündüren şeydi. Biontekte o ihtimal oluyor diyorlardı. Fakat sinovacdada ölü virüs verildiğine göre o da kafama takılmıştı. Burada bir arkadaşın eşi de sinovac aşısından sonra covid olup kan değeri yükselmiş. Benim normalde de kan değerim biraz yüksek yani çabuk pıhtılaşıyor kanım benim. Kan sayımında o değerlerim bi tık yüksek gelir hep. Fakat kan sulandırıcı fln önermediler bana hiç. Bir de normalde hayatım boyunca grip bile olmadığım için aşı ile bu tarz hastalıkları vicuduma tanıtmaktan da çekinmiştim.Koronanın tahribatı bana daha korkunç geliyor valla
Çok hafif atlattığım halde kan pıhtılaşması sorunu yaşadım
Üstelik kan sulandırıcı iğne kullandım
ona rağmen ha deyince düşmedi değerlerim
Ben hangi aşıyı olduklarını merak ettiğimden sordum. Hangisini olayım diye değil ki . Zaten konu açarken de bunu belirttim. Salt soru yani hangsiini oldunuz . Ben hangisini olayım değil .2 Kg tuz, 1 kg şeker koymuş
Ne koyduklarini bilsek anlayacağız sanki.
Birde kararsızım diye konu açmışsiniz, herkes biontech demiş siz sinovac secmissiniz. Dinlemeyecekseniz neden konu açtınız. Tabi sizin kararınız o ayrı da ...
Valla korona olunca da pıhtılaşma olabiliyor işteİşte o pıhtılaşma sorunu beni düşündüren şeydi. Biontekte o ihtimal oluyor diyorlardı. Fakat sinovacdada ölü virüs verildiğine göre o da kafama takılmıştı. Burada bir arkadaşın eşi de sinovac aşısından sonra covid olup kan değeri yükselmiş. Benim normalde de kan değerim biraz yüksek yani çabuk pıhtılaşıyor kanım benim. Kan sayımında o değerlerim bi tık yüksek gelir hep. Fakat kan sulandırıcı fln önermediler bana hiç. Bir de normalde hayatım boyunca grip bile olmadığım için aşı ile bu tarz hastalıkları vicuduma tanıtmaktan da çekinmiştim.
Anladım o da covid geçirmiş zaten yüksek iht covid bağlantılı pıhtıydi. Zaten aşıdan 2 ay sonra fln olmuşsunuz.Valla korona olunca da pıhtılaşma olabiliyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?