- 31 Ekim 2023
- 42
- -5
- 1
- 25
- Konu Sahibi caresizbirisi
Keşke öyle olsaydıbu konuda benim içime sinmeyen bi şeyler var. ben inanamad
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke öyle olsaydıbu konuda benim içime sinmeyen bi şeyler var. ben inanamad
İlkokul öğrencilerine özel ders verebilirsin 1 dersi 300 lira civarı istiyolar.Hayır ama bunu bile bana söyledi dedi sen beni opmussun ilk
Bulursam annesini ama nasıl desem anne yaşlı ve Türkçe bilmiyorYahu ne iragi??iraktakiler buraya kaçıyor napsin orda sanarsın Avrupa ülkesi.Hatti kapatıp yenisini almakta ne var?annesi bilir sen bi dağıt ortalığı.
bu konuda benim içime sinmeyen bi şeyler var. ben inanamadım
Bulunduğum konumda derse çok önem vermiyorlar ama birisi kafede iş ayarlayabilirim dediİlkokul öğrencilerine özel ders verebilirsin 1 dersi 300 lira civarı istiyolar.
Yumrutaliklarimda kist vardı doktor söylemişti erkek tipi kıllanma vardıPolikistik over olduğunuzu nasıl öğrenmiştiniz?
Peki bu pkonun sizin hamile kalmanıza engel olduğunu kim söylemişti? Doktor böyle bir şeye kesin demez. Siz neye dayanarak korunmadınız? Erkek arkadaşınız sadece cinsellik için birlikte olduğunuz biri miydi yoksa sevgili miydiniz?Yumrutaliklarimda kist vardı doktor söylemişti erkek tipi kıllanma vardı
Dedim ki pkoslu kadınlar iğne filan kullanıyor oluyor ben de de aynısı olur zannetim.erkek arkadaşım ise 1 sene önce evinde bazı günler kalıyordum ki kendisi o zaman günlük ev kiraliyordu. Ne sadece cinsellik ne sadece sevgili ama cinsellik ağır basıyordu son adet tarihim 1 ekimdi . kasıklarımda ağrı vardı normalde ayın 26sinda adet olmam gerekirken olmadım sadece dedim bir test yapayım ne olur olmaz öyle çıktı.Peki bu pkonun sizin hamile kalmanıza engel olduğunu kim söylemişti? Doktor böyle bir şeye kesin demez. Siz neye dayanarak korunmadınız? Erkek arkadaşınız sadece cinsellik için birlikte olduğunuz biri miydi yoksa sevgili miydiniz?
4 haftalık hamileliği nasıl öğrendiniz? Son adet tarihiniz nedir? Hamile kalmayı bekleyip hemen test mi yaptınız? Zaten siz 4 hafta önce regl olmuştunuz, hamile kalma ihtimaliniz olmadığını düşünürken sizi test yapmaya iten şey nedir?
Devlet hastaneleri de kürtaj yapıyor diye biliyorum. Randevu alıp gidin. 1 ekim daha adet tarihiniz geçmemiş bile aceleyle test yapmanız çok tuhaf. Tıbben 1 ekimden sonra olmazsanız test yapılır.Dedim ki pkoslu kadınlar iğne filan kullanıyor oluyor ben de de aynısı olur zannetim.erkek arkadaşım ise 1 sene önce evinde bazı günler kalıyordum ki kendisi o zaman günlük ev kiraliyordu. Ne sadece cinsellik ne sadece sevgili ama cinsellik ağır basıyordu son adet tarihim 1 ekimdi . kasıklarımda ağrı vardı normalde ayın 26sinda adet olmam gerekirken olmadım sadece dedim bir test yapayım ne olur olmaz öyle çıktı.
Bankaya gidip direk çeksem olur muBankaları aratır kredi kartı al hemen çıkıyor zaten faizsiz nakit avans çekebilirsin ay ay ödersin
Yeni üye trolü mu?Artık dayanamıyorum eski sevgilim olacak şahısla ilişki yaşadım. Polikistik over hastası olduğum için hamile.kalmyacagimi düşündüm ama.hamile.kalmisim üniversite öğrencisiyim baba içimden bile.gecmiyor ona o unvan ilk önce parası neyse vereceğim dedi ama şu an da yurt dışına çıkmış ve numara yok elimde değiştirmiş ailesine gidiyorum ailesi zaten fakir biz kendimize bakmıyoruz diyorlar 15 milyar istiyorlar kürtajdan dört haftalık hamileyim param yok eskiden mutluydum derslerime çalışırdım çalışamıyorum psikolojim alt üst ne olur beni yargılamadan çözüm önerisi söyleyin
İnan o kadar trol olmasını isterdim ki..Yeni üye trolü mu?
Devlete git o zaman bir sor. Kapatırsın e nabzı bilgilerini.
Olmadı çek kredi ödersin yavaş yavaş yapacak bir şey yok
Senelerdir bebek için uğraşıyorum olmuyor böyle şeyler görünce insan şaka saniyorİnan o kadar trol olmasını isterdim ki..
Keşke benim olmasaydı Allah size nasip etseydiSenelerdir bebek için uğraşıyorum olmuyor böyle şeyler görünce insan şaka saniyor
Yok yok öyle demeyin Allah size zamanında nasip etsin yukarıda yazdığım önerileri okuyun onları gerçekten vermiştim.Keşke benim olmasaydı Allah size nasip etseydi