• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojim çok kötü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
15 çok değil mi? Daha uyguna yaptırabilirsiniz bence işlemi. Gerekirse kredi çekin yapacak bir şey yok. Ve lütfen korunun da böyle saçma durumlara girmeyin bir daha.

Yumrutaliklarimda kist vardı doktor söylemişti erkek tipi kıllanma vardı
Peki bu pkonun sizin hamile kalmanıza engel olduğunu kim söylemişti? Doktor böyle bir şeye kesin demez. Siz neye dayanarak korunmadınız? Erkek arkadaşınız sadece cinsellik için birlikte olduğunuz biri miydi yoksa sevgili miydiniz?
4 haftalık hamileliği nasıl öğrendiniz? Son adet tarihiniz nedir? Hamile kalmayı bekleyip hemen test mi yaptınız? Zaten siz 4 hafta önce regl olmuştunuz, hamile kalma ihtimaliniz olmadığını düşünürken sizi test yapmaya iten şey nedir?

Peki bu pkonun sizin hamile kalmanıza engel olduğunu kim söylemişti? Doktor böyle bir şeye kesin demez. Siz neye dayanarak korunmadınız? Erkek arkadaşınız sadece cinsellik için birlikte olduğunuz biri miydi yoksa sevgili miydiniz?
4 haftalık hamileliği nasıl öğrendiniz? Son adet tarihiniz nedir? Hamile kalmayı bekleyip hemen test mi yaptınız? Zaten siz 4 hafta önce regl olmuştunuz, hamile kalma ihtimaliniz olmadığını düşünürken sizi test yapmaya iten şey nedir?
Dedim ki pkoslu kadınlar iğne filan kullanıyor oluyor ben de de aynısı olur zannetim.erkek arkadaşım ise 1 sene önce evinde bazı günler kalıyordum ki kendisi o zaman günlük ev kiraliyordu. Ne sadece cinsellik ne sadece sevgili ama cinsellik ağır basıyordu son adet tarihim 1 ekimdi . kasıklarımda ağrı vardı normalde ayın 26sinda adet olmam gerekirken olmadım sadece dedim bir test yapayım ne olur olmaz öyle çıktı.

Dedim ki pkoslu kadınlar iğne filan kullanıyor oluyor ben de de aynısı olur zannetim.erkek arkadaşım ise 1 sene önce evinde bazı günler kalıyordum ki kendisi o zaman günlük ev kiraliyordu. Ne sadece cinsellik ne sadece sevgili ama cinsellik ağır basıyordu son adet tarihim 1 ekimdi . kasıklarımda ağrı vardı normalde ayın 26sinda adet olmam gerekirken olmadım sadece dedim bir test yapayım ne olur olmaz öyle çıktı.
Devlet hastaneleri de kürtaj yapıyor diye biliyorum. Randevu alıp gidin. 1 ekim daha adet tarihiniz geçmemiş bile aceleyle test yapmanız çok tuhaf. Tıbben 1 ekimden sonra olmazsanız test yapılır.
Bakın cinselliğin ağır bastığı ilişkilerde çiftler önce ciddi bir korunma yöntemi seçerler. İsterseniz tüpleriniz olmasın yine de korunmalıydınız. Bizim elimizden gelen bir şey yok. Devlete gidin şansınızı deneyin. Ve büyük bir ders olsun lütfen.

Benim bildigim pcoslularda adet düzensizliği hep olur, 26 günde 1 oluyorsan düzenli demektir. Devlet hastanesi demiş arkadaşlar ama devlet hastaneleri kürtaj yapmıyor, yasal süren dolmadan ve bebek dahada büyümeden bankalardan kredi çek yada ailenden bi şekilde okul için lazım de bişey uydur ve sonra çalışarak öde. Bulunduğun şehirde bulamazsan şehir değiştir. Birdaha o adamla görüşme. Yaşadıklarını geride bırak, hayatına ve işine odaklan.

Artık dayanamıyorum eski sevgilim olacak şahısla ilişki yaşadım. Polikistik over hastası olduğum için hamile.kalmyacagimi düşündüm ama.hamile.kalmisim üniversite öğrencisiyim baba içimden bile.gecmiyor ona o unvan ilk önce parası neyse vereceğim dedi ama şu an da yurt dışına çıkmış ve numara yok elimde değiştirmiş ailesine gidiyorum ailesi zaten fakir biz kendimize bakmıyoruz diyorlar 15 milyar istiyorlar kürtajdan dört haftalık hamileyim param yok eskiden mutluydum derslerime çalışırdım çalışamıyorum psikolojim alt üst ne olur beni yargılamadan çözüm önerisi söyleyin
Yeni üye trolü mu?

Devlete git o zaman bir sor. Kapatırsın e nabzı bilgilerini.

Olmadı çek kredi ödersin yavaş yavaş yapacak bir şey yok

Hamile kalmam sandım ne demek gözünü seveyim bune cahilliktir? Canın çok istediyse korunsaydiniz kardeşim zaten o ayrı bi günah orasını geçtik simdi günah denen bisey kalmadı maalesef gençlerde ama asıl günah o bebeğe istemediğin bisey için neden önlem almazsin kafayı yiyorum ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X