• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojim çok kötü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki bu pkonun sizin hamile kalmanıza engel olduğunu kim söylemişti? Doktor böyle bir şeye kesin demez. Siz neye dayanarak korunmadınız? Erkek arkadaşınız sadece cinsellik için birlikte olduğunuz biri miydi yoksa sevgili miydiniz?
4 haftalık hamileliği nasıl öğrendiniz? Son adet tarihiniz nedir? Hamile kalmayı bekleyip hemen test mi yaptınız? Zaten siz 4 hafta önce regl olmuştunuz, hamile kalma ihtimaliniz olmadığını düşünürken sizi test yapmaya iten şey nedir?

Ahiret soruları 😵‍💫😵‍💫🤣 (Evet çok az detay var) yorum yaptıra yaptıra çözdük bizde.

Sakin ol suan bu psikolojide olman cok dogal hamilelik psikolojisi her insanın üstesiden kolay gelebileceği bi psikoloji degil. Bir an önce cocugu aldır ve bir daha asla böyle bir ise kalkısma bu sana bir imtihan belli ki sen bu imtihanda kalıcaksın ama aldırmaktan baska yolunun olduğunu pek zannetmiyorum.

Şu polistik over hastalığının hamile kalmaya engel olmadığını bence kadındoğumcular ortak bir basın açıklaması yapsa çok iyi olcak.polistik over birçoooooook kadında olan birşey.bendede vardı ve 2 tane doğurdum ( 4kere hamile kaldım)...çevremde polistik over olup çocuğu olmayan olmadı.çocugu olmayan birininde illaki polistik overından kaynaklandığı kesin değildir.başka ek sebeplerden olabilir..cehaletten birsürü bebek heba oluyor...

Bebeği doğurup devlete verin iyi bir aile çıkacaktır eminim. Kimseye demeyin gizlenebilir ama aldırmayı mantıklı bulmuyorum.

Ya o çocuğun yaşayacağı travmalar gram umrunuzda değil ya. Bu nasıl mantık? Kedi gibi doğur bırak sahiplenen çıkar. 🤢

Bakiyoeum bir yer 12 buçuk milyar başka bir yer
Milyar ne ya ?
Hala ne milyarı allasen ?
Bin o bin. Milyar olsa duramazsın.
12,5 milyara rezidans alıyorsun.
Üni. okuyorsunuz ama daha paradan sıfır atıldıgından bi habersiniz.

kredi vermezler muhtemelen ama kredi kartı, avans esnek hesap çıkabilir özel hastane mı 15 bin ? devlet hastanesine bakıp gerekirse 1 ay bi yerde işe gireceksin başka çaren yok gibi görünüyor sende çok aradınmı aç pisliği yazık üzüldüm

kredi vermezler muhtemelen ama kredi kartı, avans esnek hesap çıkabilir özel hastane mı 15 bin ? devlet hastanesine bakıp gerekirse 1 ay bi yerde işe gireceksin başka çaren yok gibi görünüyor sende çok aradınmı aç pisliği yazık üzüldüm

Keyfi aldırma yapmazlar devlet soğuk bu durumlara. Zaten sıra verilene kadar 10 kere doğurur bu hanım. Bebeğin anneye sağlık açısından bir tehdit oluşturması dahilinde devlet hastanelerinde kürtaj yaptırabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X