Psikolojk gerilim film tavsiyeleriniz

lıvcım yuksek tansıyon un konusu ne? biraz bılgı verırmısın oanda bakıyım bi

az öncede yolcular die bi fılm seyrettım oda güzeldi.2008 yapım

cnm yolcuların fragmanını ızledim guzel bir filme benziyor mutlaka izleyecegim ...

yuksek tansiyon konusu :
"Marie ve Alex adlı iki kız öğrenci ders çalışmak için Alex'in ailesinin şehir dışındaki evlerine giderler. Gece herkes yattıktan sonra kapı şiddetle çalmaya başlar ve kapıyı Alex'in babası açar. Marie'nin psikolojik rahatsızlığından dolayı yaşadıkları ve Alex'e istemeden aşık olması olayların boyutunu değiştirir"
(alıntıdır)

cnm cok fazla bir bilgide vermek ıstemıyorum aslında film ipuçlarla gizli ..eger dikkatlı ızlenmese anlasılması guc bir film kesinlikle izle tatlım

tamm lıvcım kesın izlıcem o zamn bu filmi.izleyınce yazarım yorum.
tezi arkadasım iyi bi özet geçmiş teşekkur ler.

aklıma geldikce yazıyorum :)
next var kızlar nigolas cage oynuyor adamın oynadıgı zaten butun filmler harika

eet lıvcım nıcolas gace i bnde cok begenıyorum.nexi ızlemedım ama son fılmı kehanetı izledim ve begenmedim.sonu sacma olmuş gibi=)

Son dönemde izlediğim en iyi korku filmlerinden biri: Aynalar (The mirrors)
Psikolojik gerilim sayılır mı önce emin olamadım.Ama sonra sizin tavsiye ettiklerinize bakınca,uyar diye düşündüm ve ben de yazmaya karar verdim..:)
Mantık örgüsü süper,oldukça ürkünç ve sonu bir harika.Kesinlikle tavsiye ederim.
Not:Gece tek başınıza izlemeyin.delikafadulden

eet lıvcım nıcolas gace i bnde cok begenıyorum.nexi ızlemedım ama son fılmı kehanetı izledim ve begenmedim.sonu sacma olmuş gibi=)

evet cnm haklısın ama nigolas harikaydı :)
kehanette insana son sahnelerininde kıyameti dusunduruyor farklı bir filmdi gercekten ...

tavisiyen için sagol tatlım aynalar daha cok korku filmi tarzında degil mı seker ...

evet cnm haklısın ama nigolas harikaydı :)
kehanette insana son sahnelerininde kıyameti dusunduruyor farklı bir filmdi gercekten ...

son dünyanın bitişini fılan ıyı yapmışlar fılmde görsellerde cok ıyıydı ama garıp yaratıklar gelıo ya sadce cocukları almak için o tuhaftı :1no2: bence o admları koymasalardı daha ıyı olurdu.

ayrıca lıvcım 2012 die bı fılm cekıldı mutlka ızlemelısın daha gelmedı temmuzda tüm dünyaya bırlıkte gösterıme gırcekmiş.fragramanına bak ne dedıgımı anlarsın=)

tatlımmm haklısın o adamları koymasalar iyi olurdu bi de keske nigolas ta kurtulsaydı :)

aaaaa tatlım fragmanına bakmaz mıyım oldukca guzel bir filme benziyor :)

tatlım asla pes etme (never back down ) ve holigansları izlemeni tavsiye ederim cnm
...2 sinide begenecegini dusunuyorum

lıvcım kesın ızlıcem cnm fılmlerı ne gusel sende bn gıbı fılmkolık sın galıba=) fiikir alışverişinde bulunrus bribirimize işte.
bizden baska da kıkımse ızlemıomu acaba hiçkimse önermıo baska fılmlülülülülülü

23 ,gizli pencere,The Others ,kelebek etkisi 1 ,Raydan Çıkanlar

ve tabi ki john cusack performansıyla 1408

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…