Psikolojk gerilim film tavsiyeleriniz

the others
nicole kıdmanın oynadıgı deılmıydı
o biraz korku gerılım tarzındaydı da

raydan cıkanları bnde cok begenmiştim

cnm kusursuz cinayet antony hopkıns deilmi yanlışmı hatırlıom acaba
karsını fılan vuruodu snra inkar ediyodu omu

cnm fılmın fragmanına bakınca hatırladım fılmı eskı baya deılmı ama güzeldi gercekten
sadakatsiz die bı fılm var ona benzıyo

hostel serisi insanı hem gerip hemde sinirleniri bozuyor ...hele bir sahnesini asla unutamıyorum kadın cıplak bir sekilde yerde yatıp ,ustuden tavana asılmıs kurbanını kesip yakarıslarını hiçe sayıp üzerine damlayan kanlardan zevk alıyordu (igrencti bu sahnesi )

evet ben de hostel 1 deki bir sahneyi hala unutamıyorum sinirlerim bozuluyor mide bulandırıcı bir film serisi ya

çıldırış filmi de harika gerçekten

bir de Robin Williams ın oynadığı Saklambaç ı çok beğenmiştim tavsiye ederim ama orjinal adını bilmiyorum cd den izlemiştim korku unsuru yok pek fazla ama gerilim filmi çok güzel Robin Williams bir psikiyatr rolündeydi

bir de Kate Blanchett in oynadığı Üüçüncü Göz filmi de güzeldir o filmle hayranı oldum Kate in

evet canimcim orakla kizin kanini akitip yikaniodu onla bide kizin portleyen gozunu cocuk makasla kesiodu irin gibi bisey akiodu o sahnede igrencti

Dönüş Yok Türkçe Dublaj

Tarih: Aralık 14, 2008

Kategoriler: Dram Filmleri, Gerilim Filmleri, Heyecan Filmleri, Suç Filmleri, Yabancı Filmler

Tür Dram , Gerilim , Suç , Heyecan
Yönetmen Gaspar Noé
Senaryo Gaspar Noé
Müzik Thomas Bangalter
Gösterim Tarihi 29 Kasım 2002
Yapım 2002, Fransa
Süre 97 Dk ..
Oyuncular Monica Bellucci, Vincent Cassel, Albert Dupontel, Jo Prestia, Philippe Nahon, Stéphane Drouot, Jean-Louis Costes, Michel Gondoin, Mourad Khima, Jara-Millo

Film Konusu : Marcus ve güzel sevgilisi Alex’in mutlu bir ilişkileri vardır. Bir parti sırasında aralarında küçük bir tartışma yaşanır ve bunun sonucunda Alex sinirlenerek yalnız başına eve dönmeye karar verir.
Ancak eve giderken ıssız bir tünelde tecavüze uğrar. Bunu öğrenen Marcus adeta kendini kaybeder.
Arkadaşı Pierre ile birlikte bu olayın sorumlusunu kendi yöntemleri ile cezalandırmaya karar verirler. Bu andan sonra olaylar kelimenin tam anlamıyla kontrolden çıkar ..

arkadaslar bu filmde oldukca etkileyiciydi

Son düzenleme:

Evet o sahneyi hatırlıyorum.Etkisinden hala kurtulamadım filmi seyretmemin üstünden aylar geçmesine rağmen.:1shok:

cnm bnmde etkılendıgım bı sahne vardı kadını bagladı odada adam kesıcı dönen bi aletle suratının yarısını kestı fiş çıktı surat mahvoldu ayyyyyyyyyyyy
ama severım byle fılımlerıde:jeyyar:

prense evet cnm dönüş yokta süperdi yazık kadın evıne gıderken köprü altında tecavüze ugradı ne kötü yaaaaaa

hatirladim canim o sahneyi sonra kizi kafasini sarip baskalarina pazarlamaya calismislardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…