the others
nicole kıdmanın oynadıgı deılmıydı
o biraz korku gerılım tarzındaydı da
raydan cıkanları bnde cok begenmiştim
cnm kusursuz cinayet antony hopkıns deilmi yanlışmı hatırlıom acaba
karsını fılan vuruodu snra inkar ediyodu omu
hıııııııııı tamam cnm evet
bak ben bunu izlemedım hemen ızlıyım=))
hostel serisi insanı hem gerip hemde sinirleniri bozuyor ...hele bir sahnesini asla unutamıyorum kadın cıplak bir sekilde yerde yatıp ,ustuden tavana asılmıs kurbanını kesip yakarıslarını hiçe sayıp üzerine damlayan kanlardan zevk alıyordu (igrencti bu sahnesi )
kusursuz cinayette guzeldi michale douglasin
hostel serisi insanı hem gerip hemde sinirleniri bozuyor ...hele bir sahnesini asla unutamıyorum kadın cıplak bir sekilde yerde yatıp ,ustuden tavana asılmıs kurbanını kesip yakarıslarını hiçe sayıp üzerine damlayan kanlardan zevk alıyordu (igrencti bu sahnesi )
Evet o sahneyi hatırlıyorum.Etkisinden hala kurtulamadım filmi seyretmemin üstünden aylar geçmesine rağmen.:1shok:
cnm bnmde etkılendıgım bı sahne vardı kadını bagladı odada adam kesıcı dönen bi aletle suratının yarısını kestı fiş çıktı surat mahvoldu ayyyyyyyyyyyy
ama severım byle fılımlerıde:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?