Psikolojk gerilim film tavsiyeleriniz

canım ben o saklambacı bilmiyorum ama bi tane daha var saklambaç "HIDE AND SEEK"
robert de niro ve dakota fanning oynuyor o da muhteşemdi
dakota fanning zaten kendi boyundan kat kat büyük işler çıkarıyor "benim adım sam"de de olduğu gibi

canımm evet o film hatırladım şimdi ben yalnız Robin Williams ı nereden çıkardım yahu Robert De Niro ydu evet :kedi:

valla bunuyorum ben kırk yıllık Robert De Niro ya Robin Williams dedim ya kafamçokkarıştı

evet tatlım o film Emily adlı küçük kız Dakota ben de çok beğenmiştim o filmi

kizlar bu filmle epey gerilceksiniz kizkiza araba yolculuklari daha tedirgin etcek filmin adi bes kiz olarak gecioo

uykun yoksa seni etkilemicekse izle derim canim gercekten etkileyici bi filmdi

korku gerilim filmlerinin hastasıyım yorumlara baktım da filmle ilgili netten biraz pek beğenen olmamış ama dediğin gibi geriyo insanı etkiliyo diyosan izleyim canım.bide barda filmini izlemiştim ben oda geriyodu bayağı insanı izlemeyen varsa tavsiye ediyorum

bende cok severim gerilim korku bardayi bende izlemistim gerilmistim epey valla zevkler goreceli canim ben begenirim sen begenmezsin ben begenmem sen begenirsin ben izledigimde gerilmistim ama sen bilirsin sekerimm

Film Konusu : Yollarını kaybeden beş genç kızın karabasana dönüşen serüvenlerini anlatıyor.
Lise futbol maçında eve dönerken beş genç kız umutsuz bir şekilde yollarını kaybederler. Yardım almak için
uğradıkları ıssız bir yerde bulunan markette bir araca çarparlar. Geride bir farı bulunan hasarlı jeepi
bırakarak ne yapacaklarını bilmeden ve başlarına geleceklerinden korkmuş olduklarından olay yerinden kaçıp
hızla karanlık ve ıssız yollara yönelirler. Bölge halkının “Gözler” olarak diye adlandırdıkları yerden korku
içinde ilerleyen kızlar, arkalarında birden beliren tek farlı jeepi gördüklerinde artık çok geçtir. Hasarlı
jeepin şöförü birbiri ardına acımasız, korkunç saldırılarına başladığında beş kız masumiyetlerini muhtemelen
de hayatlarını kaybetme korkusuyla karşı karşıya kalırlar.

korku gerılım sevmem.psıkolojık gerılım cok cok severım.özellıklede byle fılmler seyrederım.canım bu son syledıgın fılm psıkoljık gerılımmı korku gerılımmi

korku gerılım sevmem.psıkolojık gerılım cok cok severım.özellıklede byle fılmler seyrederım.canım bu son syledıgın fılm psıkoljık gerılımmı korku gerılımmi

canim psikolojik gerilim turunde vermislerdi sitede bende ordan izlemistim begenmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…