prense evet cnm dönüş yokta süperdi yazık kadın evıne gıderken köprü altında tecavüze ugradı ne kötü yaaaaaa
evet canimcim oldukca etkisi altinda birakan bi sahneydi uzun surmeside cabasiydi
evet canimcim oldukca etkisi altinda birakan bi sahneydi uzun surmeside cabasiydi
çıldırış filmi de harika gerçekten
bir de Robin Williams ın oynadığı Saklambaç ı çok beğenmiştim tavsiye ederim ama orjinal adını bilmiyorum cd den izlemiştim korku unsuru yok pek fazla ama gerilim filmi çok güzel Robin Williams bir psikiyatr rolündeydi
bir de Kate Blanchett in oynadığı Üüçüncü Göz filmi de güzeldir o filmle hayranı oldum Kate in
canım ben o saklambacı bilmiyorum ama bi tane daha var saklambaç "HIDE AND SEEK"
robert de niro ve dakota fanning oynuyor o da muhteşemdi
dakota fanning zaten kendi boyundan kat kat büyük işler çıkarıyor "benim adım sam"de de olduğu gibi
bide bunun yüzü dagılmış dıe kımse olmıyodu üstelık fıyattada indirim yapıolardı yarım dıee:1shok:
kizlar bu filmle epey gerilceksiniz kizkiza araba yolculuklari daha tedirgin etcek filmin adi bes kiz olarak gecioo
merak ettim şimdi izlesemmi acaba
ooooo fılm ıyıye benzıo yarın bnde ızleyım
uykun yoksa seni etkilemicekse izle derim canim gercekten etkileyici bi filmdi
korku gerilim filmlerinin hastasıyım yorumlara baktım da filmle ilgili netten biraz pek beğenen olmamış ama dediğin gibi geriyo insanı etkiliyo diyosan izleyim canım.bide barda filmini izlemiştim ben oda geriyodu bayağı insanı izlemeyen varsa tavsiye ediyorum
korku gerılım sevmem.psıkolojık gerılım cok cok severım.özellıklede byle fılmler seyrederım.canım bu son syledıgın fılm psıkoljık gerılımmı korku gerılımmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?