Psikolojk gerilim film tavsiyeleriniz

anestezi ve kadavrayı izledim ikiside güzeldi.anestezi acayip moral bozucu bir film etkisinde kalıyosun.karantinayı izlemedim ama rec gibi olduğunu söylüyorlar ama rec daha iyiymiş sanırım.rec izlemeyen varsa karantina yerine onu izleyebilirler senaryosu aynı.

FıLMıN KONUSU :

Harvard’dan tıp diplomalı Ted Gray, 3 aylık adli tıp stajı için uzman bir patoloji uzmanı olan Jake Gallo ile tanışır.. Her ikisi de kendilerinin en anlaşılmaz ölüm sebeplerini ortaya çıkarmada eşsiz olduklarına inanmaktadırlar..

Jake, Ted’i hangisinin daha mükemmel bir cinayet işleyeceğine dair ölümcül bir oyuna katılması için zorlar.. ıki parlak doktor, kimin en iyi olduğunu göstermek için son bir yarışa girecektir..

Oyuncular filme hazırlanırken patoloji uzmanlarıyla morgda kadavralar üzerinde çalışmışlar. .Her gün her patoloji laboratuvarında ve her morgda yapılan işlemler bire bir filmde de uygulanmış..

ızlerken Tüyleriniz Diken Diken Olcak

bende izledim ama açıkcası çok hoşuma gitmedi biraz vasat bence..

sgl cnm bılgın ıcın
ızlıyım bende oyle yorumumu yaparım
dun gece yer altı mezarlıgını ızledım cok vasattı

nıcol kıdmanın diğerleri filmi psikolojik korku
kan yuk gövde yuk
kesici aletler yuk
ama çok korkunç:1ninca:

buugn ıkı flım ızledım bırı bu konusu
Black Out yani Karartma 2007 yılı ve sizlere Türkçe Dublaj Divx kalitesinde sunduğumuz bir filmdir..Gerilim ve Korku Film kategorisine giren Karartma Oyuncuları Amber Tamblyn, Aidan Gillen şeklinde sıralayabiliriz..Kısa konusuna gelirsek sıccak bir ağustos öğleden sonrasında terkedilmiş bir binanın asansöründe bambaşka yerlerde olmanız gerekirken 2 yabancıyla birlikte kapana kısılmışsınız..ışler daha kötüye gidebilir miydi?.. Tabii aranızdaki biri seri katil değilse..Amber Tamblyn ve Aidan Gillen ile sizleri koltuklarınıza çivileyecek bir gerilim..Düşmanlığın yavaş yavaş tırmandığı çaresizliğin ve kapana kısılmışlığın insanları nasıl hırçınlaştırdığına dair sürükleyici bir yapıt..Korku dolu Blackout kaçışı olmayan bir kabus..
cok vasat geldi

dıgeri

Washington D.C'de sıradan bir gün yaşanırken,içinde uzaylı Klaatu ve onun birçok güce sahip robotu Gort'u taşıyan bir UFO şehrin tam ortasına iniş yapar.UFO'nun içinde çıkan Klaatu ve Gort,yeryüzüne barış getirmek için görevlendirilmişlerdir.Ancak gezegenler arası bir barış için belki de yeryüzünü yok olması gerekmektedir.Klaatu,yeryüzü için hala umut olduğunu düşünürken,ordu tarafından yok edilir.Bu nedenle robotu Gort,daha sert ve agresif tedbirler almak zorunda kalır.Filmde Reeves Klaatu'yu canlandırırken,Jennifer Connelly ise onun yeryüzünde tanışacağı bilim insanlarından Helen Benson'ı oynuyor.

orta karar konusu bekledııgmı bulamadım klasık uzaylı ınsana donusur sonra ceker gıder:)

Değişken ve vahşi bir atmosfere sahip film, umutsuz Kyoji’nin sevgilisi Seiko’yu öldürdükten sonra kaçma yolculuğunu anlatan korku dolu bir hikaye. Seiko, Kyoji’nin patronu, Wiwat’ın karısıdır ve Wiwat, Kyoji’nin karısını öldürmeye kadar varan saplantılı duyguların farkına varır.

Saklanmak için denize açılan ve Tayland’a giden Kyoji, burada güzel ve gizemli bir kadın olan Noi ile tanışır. Kısa zamanda Noi’nin büyüsüne kapılan Kyoji, hiç düşünmediği bir hayatın parçası olacaktır.

saw serısınde ızlemedıgım 5.kalmıstı 1 2 3 4 6 ızlemıstım 5 sımsı bıttı super daha az kanlıydı:)
7 ne zaman cıkcak acaba

Çocukluğundan gelen korkunç hatıralarıyla mücadele etmek zorunda kalan genç bir adam zaman içinde geçmişe yolculuk yapabildiğini ve olayları değiştirebildiğini keşfeder. Ne var ki her değişiklik hem kendi hayatını hemde çevresindeki insanların hayatını büyük ölçüde etkilemektedir. Üstelik de çoğu zaman beklenenin tam aksine!

kizlar hem bir ve ikiyi izledimm sizler izledinizmi begendinizmi

Çalışan insanları konu alan bir televizyon programı için, muhabir Angela Vidal ve kameramanı Scott’a, Los Angeles itfaiyecileriyle birlikte gece vardiyasına katılma görevi verilir. Olaylı bir gecenin ardından gelen bir acil yardım çağrısı üzerine şehir merkezindeki küçük bir apartmana giderler. Polis memurları bir apartmanın üçüncü katından gelen, insanın kanını donduran çığlıklardan ötürü olay yerine varmışlar ve apartmanı karantinaya almışlardır.

sonu eh ıstee dıcegınız orta karar klasık zombıler fılmı

hasat zamanini izlemistim guzeldi bakalim sen begencenmi canim
aksam yada gece ızlıcem

karantına ıcın dedııgnde haklıısn yorumlar hep onun rec kopyası oldugu ıle ılgılı rec ızleyıp ona gore yorum yaparım ama vasat bır fılmdı karantına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…