demek tek begenmıyen ben degılmısım
bnedekı flımlerın bı kacı
anestezi
kadavra
vahşet partisi
kıyamet gunu
hasat zamanı
karartma
karantina
bunlar bakalım nasıl merak edıyorum hergun bıtane ızlerım :)
bende izledim ama açıkcası çok hoşuma gitmedi biraz vasat bence..FİLMİN KONUSU :
Harvard’dan tıp diplomalı Ted Gray, 3 aylık adli tıp stajı için uzman bir patoloji uzmanı olan Jake Gallo ile tanışır.. Her ikisi de kendilerinin en anlaşılmaz ölüm sebeplerini ortaya çıkarmada eşsiz olduklarına inanmaktadırlar..
Jake, Ted’i hangisinin daha mükemmel bir cinayet işleyeceğine dair ölümcül bir oyuna katılması için zorlar.. İki parlak doktor, kimin en iyi olduğunu göstermek için son bir yarışa girecektir..
Oyuncular filme hazırlanırken patoloji uzmanlarıyla morgda kadavralar üzerinde çalışmışlar. .Her gün her patoloji laboratuvarında ve her morgda yapılan işlemler bire bir filmde de uygulanmış..
İzlerken Tüyleriniz Diken Diken Olcak
anestezi ve kadavrayı izledim ikiside güzeldi.anestezi acayip moral bozucu bir film etkisinde kalıyosun.karantinayı izlemedim ama rec gibi olduğunu söylüyorlar ama rec daha iyiymiş sanırım.rec izlemeyen varsa karantina yerine onu izleyebilirler senaryosu aynı.
aksam yada gece ızlıcemhasat zamanini izlemistim guzeldi bakalim sen begencenmi canim
anestezi ve kadavrayı izledim ikiside güzeldi.anestezi acayip moral bozucu bir film etkisinde kalıyosun.karantinayı izlemedim ama rec gibi olduğunu söylüyorlar ama rec daha iyiymiş sanırım.rec izlemeyen varsa karantina yerine onu izleyebilirler senaryosu aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?