Psikolojk gerilim film tavsiyeleriniz

Irreversible-Dönüş Yok

Monica Belluci-Vincent Cassell

İzleyin sonra bana küfredin :tomato:
keısnlıkle ızlemem sonderece ıgrenc ruh bozucu bır fılm

Karantina REC in çakması izlemedim ama izlenmesini de asla önermiyorum lmaz: izliyeceksenin REC i izleyn derim

ah keske bu yorumu oncede gorseydım
bne filmcıme eksınlı flım ver dıyorum oylece her ay 20 30 tane alıp ızlıyorumm
5 6 film kaldı onlarıd aızleyıp yorum yaparımm
ama testere 7 cok merka ıcındebeklıyorum

Irreversible-Dönüş Yok

Monica Belluci-Vincent Cassell

İzleyin sonra bana küfredin :tomato:

ben bu filme sinemada gitmiştim çıkınca hayattan soğudum :roflol: tecavüz sahnesi çekilirken tam 3 gün uğramışlar, monica bir türlü yapamıyormuş ağlamış falan psikolojisi bozulmuş tam yok olycak derken bi hışım çekmişler.. çok fena..

sanirim en uzun tecavuz sahnelerinden birisiydi o malum sahne gercektende sansasyonel bi filmdi o filmi izledikten sonra sogumamak elde deil

bu fılmın konusu neydı merak ettim.

son olarak bende kapı komşusu dıe bı fılm izledim,begendım tavsıye ederım:jeyyar:

Sara Goldfarb, tv bağımlısı dul bir kadındır. Oğlu Harry ise kız arkadaşı güzel Marion ve uyuşturucu dağıtıcısı Tyrone'la takılan madde bağımlısı bir çocuktur. Sara, bir tv şovuna çıkmaya hak kazanır ve çok heyecanlıdır. Ödül olan kırmızı elbiseye girebilmek için kilo vermeye çalışır ve diyet haplarından kullanmaya başlar. Diğer yandan Harry ve arkadaşları, hiç durmadan eroin ve kokain kullanmaya devam etmektedirler. Bu bağımlılıklar zamanla aileyi bir felakete sürükleyecektir.

bu filmi izleyen, rezilliği gören kimse uyuşturucunun yanından geçmez.. sonu çok vurucuydu akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…