Psikolojk gerilim film tavsiyeleriniz

Eroin bağımlısı bir grup gencin hayatına ayrıntılı bir bakışı konu alan ve Irvine Welsh'in romanından Danny Boyle tarafından sinemaya uyarlanan film, Edinburgh'da geçiyor.

Renton, yirmilerinde, küstah bir uyuşturucu müptelasıdır. Hiçbirşeyi umursamayan arkadaşları Tommy, Spud, Sick Boy ve Begbie'yle birlikte yaşamlarını giderek yıkan olaylar yaşamaktadırlar.

ben epey bi once izlemistimm canim

şeyden dedim, o film de biraz özendiriyo gibi sanki.. hani çok kötü anlatmış uyuşturucuyu hakkaten bebek falan ölüyo çok rezil rüsvalar da.. hani şey diyo ya, şimdiye kadar yaşadığınız en iyi orgazmı düşünün, onu binle çarpın, uyuşturucuyu vurduğunuz andaki hazzın yanından bile geçemez diye.. ondan dedim

bu cümleyi duymuştum demek bu filmdenmiş.. dibe de vursam atın ölümü arpadan olsun mesajını mı veriyor yoksa? ya da hem dünyadaki en berbat hem de en güzel şey, tercih sizin, sosyal mesaj vermekle uğraşamam mı diyor CADIARZU

yani biraz atin olumu arpadan olsun demeye getiriolar hani bizdede vardir turkler gider aide ve diger hastaliklari kapma riskini goze ala ala yaaparlar sonradanda atin olumu arpadan olsun derler bu filmdede bu ifade onu gosterio gibi

belkide kullanmayanlara kullanmanin nasil bisey oldugunu kullaninca ne hissediligini tarif etmek icin soylenmiste olabilir

evet filmde bi sosyal mesaj kaygısı yok bence farklı kılan da o, sakın yanlış anlaşılmasın uyuşturuyu savunduğum falan çıkmasın nolur dediklerimden ama filmi iki koldan ele almışlar.. çocuk deli gibi kurtulmaya çalışıyo tam arınıyo arkadaşlarının yüzünden tekrar başlıyo, zaten her uyuşturucu hikayesinde olduğu gibi sonu kötü bitiyor, zaten iyi biten bi uyuşturucu yaşamı da olmadığı gibi.. ama asıl olay, bunu kullanan insanlara hep kızıp acırız ya, ne hali varsa görsün deriz haketti deriz, ya da allah kurtarsın der acırız falan, ama işte bu filmde kullananlar diyo ki "acımayın kardeşim bana, ben ne yaptığımı biliyorum, bu bir tercih meselesi" şöyle ilginç bir filmdir ki, izlerken başlarda insana sırayla şunu sorduyor, oha ölmeden bi kere denemek lazım, off çok fena bişey yaa ölsem kullanmam, kanım dondu bu uyuşturucuyu bulanın allah belasını versin, ben böylesine acımam abi..

hmmmm CADIARZU izliyim bari

kimlik i cok begenmıçtım bnde sonu süperdii.
byle fılmlerde genelde baslarını iyi ızlemek gerekıyo..

bende izledim ama açıkcası çok hoşuma gitmedi biraz vasat bence..

bende izledim ve kesinlikle tavsiye etmiyorum..çok kötü bir film..filmde ,morgda ,ölüler arasında sevişme sahneleri var..birisini öldürüyorlar ve o 2 kişi sonra orada birlikte oluyorlar....yani öülerle falan değil ,öldüren 2 kişi birbirleri ile birlikte oluyor..ya çok gereksiz bir sahne yada sadisliklerini anlatan çok gerekli bir sahne..bilemedim ama bu sahneler yüzünden çok dikkatim dağıldı ve olaylara kendinizi veremiyorsunuz bu yüzden...dediğim gibi konuyuda iyi anlatamamışlar
kötü

Son düzenleme:
canım bu filmi ben de izledim ama ölüleri sevdiklerini hatırlamıyorum ya o iki genç doktor falan sevişiyodu ama ölülerle yaptıklarını hatırlamıyorum akannehir

ben Milo Ventimiglia için izlemiştim bu filmi bi de öyle otopsili kesmeli biçmeli filmleri severim
ama cinsellik çok aşırıydı rahatsız olmuştum gerçekten

bende olulerle birlikte olduklarini animsayamadim canim

bende olulerle birlikte olduklarini animsayamadim canim

arkadaşlar ben ölülerle oluyorlar falan demedim ki..ölülerin arasında sevişme sahneleri var yani 2 kişi ölülerin arasında sevişiyor demek istedim...
ya şimdi baktım orada bir cümle hatası olmuş hızlı yazmaktan..bazen aklımdaki yazıyorum sanıyorum ama eksik yazmış oluyorum..düzelttim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…