Her kötü yönün iyi yönü olduğunu varsayıyorum bu gibi çocuklar iş hayatında daha dirençli ve mobbing olaylarınında hemen psikolojileri bozulmuyor, epey dirençliler pişti,pişti büyüyenler ağlamaklı ve direçsiz iş hayatı çok acımasız günümüzde
Zaten bu mantik oldugu icin boyle evlilikler devam ediyor, boyle cocuklar yetisiyor. O zaman hadi! Hepimiz evi yikip kiran adamlarla evlenelim! Saygisiz evliliklerimiz olsun! Cocuklarimiz sevgi dolu ortam buyumesin ne geregi var! Ilerde mobbinge karsi direncli olacak cocuklar icin kocalarimiz yaninda kufur yiyelim! Yasasin direncli cocuklar! Konu sahibi bile durmam giderim ekonomik ozgurlugum olsun derken dediginize bakin! Allah sizin gibi mantiklarla cocuk yetistirenlerden uzak tutsun beni. Tartismak istemiyorum, yazdiklariniza da cevap vermeyecegim. Iyi geceler
Dunden beri orucla ilgisi yok diyen adam az once itiraf etti.
"Tamam oruc tutmayacagim, olmuyor benim psikolojimi etkiliyor sigarasizlik" dedi..
Benden gayet memnun, bana hep Allah razi olsun senden der, evini cevip ceviriyorsun kendi basina yetiyorsun diyen insan 2 gundur bana demedigini birakmadi, bana ve aileme etmedigi kufur hakaret kalmadi.
Kalbim paramparca oldu, bosluga bakip bakip dalip dali gidiyorum.
Birde migrenim tuttu suanda, kafam felaket agriyor.
Bana ve cocuklarima bunu yapmaya hakki yoktu.
isyerinde de oruclu orda kuzu gibi duruyor onlar patron ya, ama evde bize teror estirdi ve hatasinida kabul etmedi ben ne yaptim ki diyor. hata senin diyor. cocuklarima bana dolduruyorsun diyor, asla boyle sey yapmadim. sen cocuklarin gozu onunde boyle korkutucu hareketler yaparsan bu cocuklar tabiki sana gelmez diyorum kabul etmiyor.
isim cok cok zor benim. Rabbim benim yardimcim olsun
demin itiraf etti bu kadar egosu ve gururu yuksek bir insan iste.. Demez ki benim hatam .. Oructan oldu galiba, cunku sigara bagimlisiyim sigarasizlik basima vurdu demiyordu dunden beri.. Ama demin itiraf etti ve gitti.
Arkasinda da kalbi kirik paramparca olmus, gozu yasli bas agrisi icinde kivranan bir kadin birakti..
simdi ben cocuklarima nasil faydali olacagim.. Allahim bana yardim etsin..
Valla garip bi durum. Bu kadar uykuyu sevmesi normal degil ve buyuk ihtimalle bir hastaligi var. Mutlaka bi doktora gidin once uyku icin. Goruyorum ki en buyuk sorun uyku. Guzellikle konusun ikna edin doktora gitmeye. Elbet bi onerisi, tedavisi olacaktir doktorun. Bende severim sabah uykusunu ama surekli her daim uyuyabilmek imkansiz gibi birsey. Sabah cok yatsaniz aksam bi turlu uyuyamazsiniz. Ama bu adam surekli uyuyorsa saglik sorunu var besbelli. Mesela kanser hastalari boyle uykuya meyillidir. Ilk once adamin uykuya zaafi varsa siz kesinlikle kizarak uyandirmayacaksiniz onu. Operek severek uyanana kadar devam edeceksiniz. Bir de diger arkadaslarin dedigi gibi belkide farkinda olmadan adami eziyorsunuz. Oturun kocaniza olan kizginliginizi tamamen unutarak dusunun. Esini ve kendini degerlendir. Kendini kocanin yerine koy. Al kagidi kalemi eline, kocanin da kendinin de yanlislarini yaz. Sonra da olmasi gerekenleri yaz. Ve otur dusun. Herseyin olmasi gerektigi gibi olmasi icin neler yapabilirim diye. Belli cok bikmissiniz ama bence kurtarilmayacak gibi bir evlilik degil.
Mutlaka bir psikiyatriste gitsin esin.
Valla garip bi durum. Bu kadar uykuyu sevmesi normal degil ve buyuk ihtimalle bir hastaligi var. Mutlaka bi doktora gidin once uyku icin. Goruyorum ki en buyuk sorun uyku. Guzellikle konusun ikna edin doktora gitmeye. Elbet bi onerisi, tedavisi olacaktir doktorun. Bende severim sabah uykusunu ama surekli her daim uyuyabilmek imkansiz gibi birsey. Sabah cok yatsaniz aksam bi turlu uyuyamazsiniz. Ama bu adam surekli uyuyorsa saglik sorunu var besbelli. Mesela kanser hastalari boyle uykuya meyillidir. Ilk once adamin uykuya zaafi varsa siz kesinlikle kizarak uyandirmayacaksiniz onu. Operek severek uyanana kadar devam edeceksiniz. Bir de diger arkadaslarin dedigi gibi belkide farkinda olmadan adami eziyorsunuz. Oturun kocaniza olan kizginliginizi tamamen unutarak dusunun. Esini ve kendini degerlendir. Kendini kocanin yerine koy. Al kagidi kalemi eline, kocanin da kendinin de yanlislarini yaz. Sonra da olmasi gerekenleri yaz. Ve otur dusun. Herseyin olmasi gerektigi gibi olmasi icin neler yapabilirim diye. Belli cok bikmissiniz ama bence kurtarilmayacak gibi bir evlilik degil.
Mutlaka bir psikiyatriste gitsin esin.
her cümlende itiraf etti suçlu sonunda söyledi diyosun.tamamen suçlu olamaz kşmse gerçekten ortada ortak bir anlaşamama da olabilir.Kabul ettiği haşde yumuşayamıyosun mesela ben de şöyle yapmasaydım demiyosun.Sanki eşine de bunu hissettirdiğinden biraz da bu kadar uzuyo tartışmalarınız.Hani tartışırken de sadece haklı benim diye odaklanmasanız belki daha çözüme yönelik sonuçlar bulabilirsiniz
Beterin beteri var hep aşağa bak ya birde her gün içip,.içip gelse ve seni dövse ,birde çalışmasa bence her insanın eksiği var
Tek diyeceğim şey asla ama asla en başta alistirmayacaksiniz. Market alışverişini yapmayacaksin bırak yapsın, faturalarla falan filan zaten hiç ama hiç ugrasmayacaksin yapsın, bir şey istediğin zaman aldiracaksin. .
Ama bunları baştan yapmamissiniz dolmussunuz da dolmussunuz. Bu arada ben de çok uykucuyum her dakika uyumak isterim. Eşinize hakaret etmeyin burada ve hiç tanimadiginiz insanlara da hakaret fırsatı vermeyin lütfen. Belki eş olarak kabul etmeyebilirsiniz ama o bir baba. Hiçbir baba hakareti kabul etmez. Resmen millet burda Kocaniza ne hakaretler etmiş. Yazık değil mi? Biri benim kocama hakaret etse dünyanın öbür ucunda da olsa bulur getiririm saçını başını yolarim şahsen.
Ayrıca face kullanmak kültür mu oluyormuş? Ben de kullanmıyorum, eşim de kullanmıyor, ailemden hickimse kullanmıyor ve cok şükür çok mutluyuz. Eğer facei olsaydı bu seferde başından kalkmiyor lanet olasica diye soylenirdiniz. Biz kadınlar çok tuhaf yaratıklariz yahu....
Belki vitamin eksikligi falan vardir deyin. Ki boyle birsey olma olasigi da yuksek. Benimde kan degerlerim dusuk ve surekli boyle gucsuzluk halsizlik oluyor. Kafein icerikli ilaclar var. Onlardan verebilir doktor. Oncelikle siz gidin doktora. Bir dahiliye uzmanina ve bir de psikiyatriste. Anlatin herseyi, neler olabilecegini ogrenin. Psikiyatristte size bir oneri sunacaktir nasil doktora goturebileceginize dair. Surekli dalgin, icine kapanik diyorsunuz. Tedavi olmasi sart. Siz de destek olun tedavi surecince.Evet arkadasim en buyuk sorun Uyku aslinda.
Evet doktora gitmesini soylemem lazim birkez daha. Allah korusun o dediginiz hastalik evlerden irak olsun,cumlemizden.
Ben onun bizimle daha cok paylasim icinde olmasini istiyorum, hayat dolu,mutlu olmasini istiyorum.
surekli uykulu gibi olmasi, yorgun olmasina uzuluyorum.. Bu durumu haliyle beni etkiliyor.
sevmesem kendisini amann ne hali varsa gorsun derim, uyuyorsa uyusun hiccc umurumda da degil derim bunca yildir.
Ama ben istiyorum ki o da dahil olsun hayata..Konussun,gulsun,paylasimda bulunsun. firsat bu firsattir deyip uyumasin her yerde..
suana kadar yazdiklarim yani artik karismayacagim ne hali varsa gorsun cumleleri tabiki uzgun oldugum icindi..
Mutlaka tekrar konusup bu uyku ve sinir konusunu cozmemiz lazim..cunku cocuklar var evde boyle olmaz.
Ben doktora git dedikce o "benim birseyim yok isten gucten,halsizim yorgunum" deyip gecistiriyor.
sahiden cok inatci biridir, zorla kulagindan tutup goturemem ki koca adami... kendisinin dusunmesi lazim.
Umarim duzelir hersey.. Bugun evi hic aramadi mesela..
Normalde arardi cocuklar icin bile olsa 1 kere arardi ne yapiyorsunuz diye.. Ama aramadi..
Ben inanin ona bikkinlik verecek kadar dirdirci bir kadin degilim, elimden gelen insanligi ona sunuyorum, sessiz olmaya calisiyorum. sabirli olmaya gayret ediyorum, oyle yuksek beklentilerim hic olmadi kendisinden. O bana gider zorla aldirir..
Ama ben anlamiyorum ki ne derdi var? ne sorunu var? icine kapanik biri, duygularini icinde yasiyor..
Yuzu oyle hep gulmez, devamli dusunceli dalip dalip gider.. Cogu zaman ben konusunca bir bakiyorum o an beni dinlemiyor bile kafa baska yerde..
Bu durumlar benide cileden cikariyor.. Ne derdin varsa bileyim anlat diyorum, birseyim yok diyor..
Hakkimizda hayirlisi. insallah doktora gider ikna edebilirim umarim.
Tsk.ederim
Burda herkez konu aciyor,yorum yapiyor birbirine..Ben oyle buyuk hakaretler okumadim burda. Yoksa ben mi atladim ?
Gelen yorumlar genel anlamda elestiri uzerineydi..Hatta esimi bile savunanlar oldu..
Benim cocuklarim ve ben dun oyle korku dolu dakikalar yasadik ki canim, benim cocuklarima yazik degil mi ?
Burda esimi kim taniyor? Esim burdaki yorum yapan kimleri taniyor.. O goruyor mu, okuyor mu bunlari suanda? Ama biz dun resmen aci cektik cocuklarimla. birebir yasadik gorduk o kotu manzarayi..
Asil benim cocuklarima yazik.. Hem ben 2 gundur uzuntu icindeyim cocuklarim uzuldu korktu diye hicc olaya sizin baktiginiz gibi bakmamistim...
Tabiki face olunca kulturlu olmuyor insan, benimde yok face`im.. iletisimi kopuk diyeyim insanlarla, kimseyle konusmak gorusmek ilgi alani degil..
sizin fikrinizdir yazdiklariniz saygi duyuyorum..
Belki vitamin eksikligi falan vardir deyin. Ki boyle birsey olma olasigi da yuksek. Benimde kan degerlerim dusuk ve surekli boyle gucsuzluk halsizlik oluyor. Kafein icerikli ilaclar var. Onlardan verebilir doktor. Oncelikle siz gidin doktora. Bir dahiliye uzmanina ve bir de psikiyatriste. Anlatin herseyi, neler olabilecegini ogrenin. Psikiyatristte size bir oneri sunacaktir nasil doktora goturebileceginize dair. Surekli dalgin, icine kapanik diyorsunuz. Tedavi olmasi sart. Siz de destek olun tedavi surecince.
Tabiki çocuklarınıza size de yazık ama ilk yorumlarda hakaret iceren birkaç cümleyle karşılaştım. Siz büyük ihtimalle benim buyugumsunuz. Allah huzurunuzu bozmasın demekten başka bir şeyim yok.. selametle...
Canim Allah yardimciniz olsun bu adam asla duzelmez duzelirmi diye asla dusunme duzelmiyorlar ya o yokmus gibi yasa yada ayril ok zor
Canim Allah yardimciniz olsun bu adam asla duzelmez duzelirmi diye asla dusunme duzelmiyorlar ya o yokmus gibi yasa yada ayril ok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?