Psikopat Esim Oruclu diye Evi kirdi,doktu!!...

Zaten bu mantik oldugu icin boyle evlilikler devam ediyor, boyle cocuklar yetisiyor. O zaman hadi! Hepimiz evi yikip kiran adamlarla evlenelim! Saygisiz evliliklerimiz olsun! Cocuklarimiz sevgi dolu ortam buyumesin ne geregi var! Ilerde mobbinge karsi direncli olacak cocuklar icin kocalarimiz yaninda kufur yiyelim! Yasasin direncli cocuklar! Konu sahibi bile durmam giderim ekonomik ozgurlugum olsun derken dediginize bakin! Allah sizin gibi mantiklarla cocuk yetistirenlerden uzak tutsun beni. Tartismak istemiyorum, yazdiklariniza da cevap vermeyecegim. Iyi geceler

Çok evlilikler var böyle ve buna benzer çocuklar ve çok çaresiz kadınlar çözüm ne bende bilmiyorum tabiki gönül ister ki bu olaular yaşanmasın

Valla garip bi durum. Bu kadar uykuyu sevmesi normal degil ve buyuk ihtimalle bir hastaligi var. Mutlaka bi doktora gidin once uyku icin. Goruyorum ki en buyuk sorun uyku. Guzellikle konusun ikna edin doktora gitmeye. Elbet bi onerisi, tedavisi olacaktir doktorun. Bende severim sabah uykusunu ama surekli her daim uyuyabilmek imkansiz gibi birsey. Sabah cok yatsaniz aksam bi turlu uyuyamazsiniz. Ama bu adam surekli uyuyorsa saglik sorunu var besbelli. Mesela kanser hastalari boyle uykuya meyillidir. Ilk once adamin uykuya zaafi varsa siz kesinlikle kizarak uyandirmayacaksiniz onu. Operek severek uyanana kadar devam edeceksiniz. Bir de diger arkadaslarin dedigi gibi belkide farkinda olmadan adami eziyorsunuz. Oturun kocaniza olan kizginliginizi tamamen unutarak dusunun. Esini ve kendini degerlendir. Kendini kocanin yerine koy. Al kagidi kalemi eline, kocanin da kendinin de yanlislarini yaz. Sonra da olmasi gerekenleri yaz. Ve otur dusun. Herseyin olmasi gerektigi gibi olmasi icin neler yapabilirim diye. Belli cok bikmissiniz ama bence kurtarilmayacak gibi bir evlilik degil.
Mutlaka bir psikiyatriste gitsin esin.

her cümlende itiraf etti suçlu sonunda söyledi diyosun.tamamen suçlu olamaz kşmse gerçekten ortada ortak bir anlaşamama da olabilir.Kabul ettiği haşde yumuşayamıyosun mesela ben de şöyle yapmasaydım demiyosun.Sanki eşine de bunu hissettirdiğinden biraz da bu kadar uzuyo tartışmalarınız.Hani tartışırken de sadece haklı benim diye odaklanmasanız belki daha çözüme yönelik sonuçlar bulabilirsiniz

Evet arkadasim en buyuk sorun Uyku aslinda.
Evet doktora gitmesini soylemem lazim birkez daha. Allah korusun o dediginiz hastalik evlerden irak olsun,cumlemizden.
Ben onun bizimle daha cok paylasim icinde olmasini istiyorum, hayat dolu,mutlu olmasini istiyorum.
surekli uykulu gibi olmasi, yorgun olmasina uzuluyorum.. Bu durumu haliyle beni etkiliyor.
sevmesem kendisini amann ne hali varsa gorsun derim, uyuyorsa uyusun hiccc umurumda da degil derim bunca yildir.
Ama ben istiyorum ki o da dahil olsun hayata..Konussun,gulsun,paylasimda bulunsun. firsat bu firsattir deyip uyumasin her yerde..
suana kadar yazdiklarim yani artik karismayacagim ne hali varsa gorsun cumleleri tabiki uzgun oldugum icindi..
Mutlaka tekrar konusup bu uyku ve sinir konusunu cozmemiz lazim..cunku cocuklar var evde boyle olmaz.
Ben doktora git dedikce o "benim birseyim yok isten gucten,halsizim yorgunum" deyip gecistiriyor.
sahiden cok inatci biridir, zorla kulagindan tutup goturemem ki koca adami... kendisinin dusunmesi lazim.
Umarim duzelir hersey.. Bugun evi hic aramadi mesela..
Normalde arardi cocuklar icin bile olsa 1 kere arardi ne yapiyorsunuz diye.. Ama aramadi..
Ben inanin ona bikkinlik verecek kadar dirdirci bir kadin degilim, elimden gelen insanligi ona sunuyorum, sessiz olmaya calisiyorum. sabirli olmaya gayret ediyorum, oyle yuksek beklentilerim hic olmadi kendisinden. O bana gider zorla aldirir..

Ama ben anlamiyorum ki ne derdi var? ne sorunu var? icine kapanik biri, duygularini icinde yasiyor..
Yuzu oyle hep gulmez, devamli dusunceli dalip dalip gider.. Cogu zaman ben konusunca bir bakiyorum o an beni dinlemiyor bile kafa baska yerde..
Bu durumlar benide cileden cikariyor.. Ne derdin varsa bileyim anlat diyorum, birseyim yok diyor..

Hakkimizda hayirlisi. insallah doktora gider ikna edebilirim umarim.

Tsk.ederim

ikinci kez alintilama olmus ozur dilerim.

Son düzenleme:
Beterin beteri var hep aşağa bak ya birde her gün içip,.içip gelse ve seni dövse ,birde çalışmasa bence her insanın eksiği var

COK HAKLISINIZ..
Kendimde de hatalar buluyorum..size ve yazdiklariniza katiliyorum.
itiraf etti diye soylemem de, hani esim en basta kabul etmiyordu ya ona istinaden yazdim bu kadar.
Tabiki benimde sucum var,hatalarim var. bende kendime ders cikariyorum, pay cikariyorum inanin..
Tek suclu esim degil elbette..Mutlaka bende de hata olmustur o an icin..
karsilikli olur hersey dogru diyorsunuz..

Son düzenleme:
Tek diyeceğim şey asla ama asla en başta alistirmayacaksiniz. Market alışverişini yapmayacaksin bırak yapsın, faturalarla falan filan zaten hiç ama hiç ugrasmayacaksin yapsın, bir şey istediğin zaman aldiracaksin. .
Ama bunları baştan yapmamissiniz dolmussunuz da dolmussunuz. Bu arada ben de çok uykucuyum her dakika uyumak isterim. Eşinize hakaret etmeyin burada ve hiç tanimadiginiz insanlara da hakaret fırsatı vermeyin lütfen. Belki eş olarak kabul etmeyebilirsiniz ama o bir baba. Hiçbir baba hakareti kabul etmez. Resmen millet burda Kocaniza ne hakaretler etmiş. Yazık değil mi? Biri benim kocama hakaret etse dünyanın öbür ucunda da olsa bulur getiririm saçını başını yolarim şahsen.
Ayrıca face kullanmak kültür mu oluyormuş? Ben de kullanmıyorum, eşim de kullanmıyor, ailemden hickimse kullanmıyor ve cok şükür çok mutluyuz. Eğer facei olsaydı bu seferde başından kalkmiyor lanet olasica diye soylenirdiniz. Biz kadınlar çok tuhaf yaratıklariz yahu....

Beterin beteri var hep aşağa bak ya birde her gün içip,.içip gelse ve seni dövse ,birde çalışmasa bence her insanın eksiği var

Bu dediklerini babamin evindeyken yasadim zaten canim benim.
Babam hergun icip icip gelip bizi doverdi sira dayagiyla.. O aciyi bilirim..
Tabiki yinede sukurler olsun (esim icin diyorum) enazindan calisiyor eve ekmek getiriyor..
Bizi kimseye muhtac etmedi bu zamana kadar, bunlarin hepsinin farkindayim zaten.. sukur ediyorum..

Tsk.ederim.

Burda herkez konu aciyor,yorum yapiyor birbirine..Ben oyle buyuk hakaretler okumadim burda. Yoksa ben mi atladim ?
Gelen yorumlar genel anlamda elestiri uzerineydi..Hatta esimi bile savunanlar oldu..
Benim cocuklarim ve ben dun oyle korku dolu dakikalar yasadik ki canim, benim cocuklarima yazik degil mi ?
Burda esimi kim taniyor? Esim burdaki yorum yapan kimleri taniyor.. O goruyor mu, okuyor mu bunlari suanda? Ama biz dun resmen aci cektik cocuklarimla. birebir yasadik gorduk o kotu manzarayi..
Asil benim cocuklarima yazik.. Hem ben 2 gundur uzuntu icindeyim cocuklarim uzuldu korktu diye hicc olaya sizin baktiginiz gibi bakmamistim...
Tabiki face olunca kulturlu olmuyor insan, benimde yok face`im.. iletisimi kopuk diyeyim insanlarla, kimseyle konusmak gorusmek ilgi alani degil..

sizin fikrinizdir yazdiklariniz saygi duyuyorum..

Belki vitamin eksikligi falan vardir deyin. Ki boyle birsey olma olasigi da yuksek. Benimde kan degerlerim dusuk ve surekli boyle gucsuzluk halsizlik oluyor. Kafein icerikli ilaclar var. Onlardan verebilir doktor. Oncelikle siz gidin doktora. Bir dahiliye uzmanina ve bir de psikiyatriste. Anlatin herseyi, neler olabilecegini ogrenin. Psikiyatristte size bir oneri sunacaktir nasil doktora goturebileceginize dair. Surekli dalgin, icine kapanik diyorsunuz. Tedavi olmasi sart. Siz de destek olun tedavi surecince.

Tabiki çocuklarınıza size de yazık ama ilk yorumlarda hakaret iceren birkaç cümleyle karşılaştım. Siz büyük ihtimalle benim buyugumsunuz. Allah huzurunuzu bozmasın demekten başka bir şeyim yok.. selametle...

Canim Allah yardimciniz olsun bu adam asla duzelmez duzelirmi diye asla dusunme duzelmiyorlar ya o yokmus gibi yasa yada ayril ok zor

konu sahibesi o kadar dolmussun o kadar tasmissin ki

gercekten yazik ediyor esin sana!

ve seni haksiz gorenleride anlamiyorum kesinlikle

yalniz su var ya oyle bir sey yapacaksinki kocana seni kaybetmeyi goze almasin

ya sen psikologa gidip akil danisacaksin (yada evlilik uzmanina) aranizdaki iletisimsizligi

esinin bu halini ve tavri karsisinda nasil hareket edebilecegini birde profesiyonel bir bakisla cozmeye calisacaksin

degisiklikler yapman gerek esin icin degil kendin icin!!

yokmu "yabanci kadinlar" icin ozel kurslar? cocuklarinda buyudu kendini biraz disari atman gerek

bu dikis nakis olabilir bu meslek olabilir bu dil kursu yada kültürel faaliyetler olabilir

kendini o kadar icten ifade ediyorsunki (guzelde ifade ediyorsun) artik kendin icin bir seyler yapma vakti geldi

cok basit seylerden baslayabilirsin inan cok iyi gelecek sana

kocanin parasina kiyamiyorsun ama gordugun gibi bir ise yaramiyor arada sirada kendini sevindir !!!

guclu ol zoruna gitmesin bir seyler soylemeye kalkarsa kararli ve mesafeli ol sende

mutlaka degisecektir bir seyler

cocuklarinin ic dunyasinda ne firtinalar kopuyordur o ergen yada cocuk vucudlarinin icinde bir bilsen

umursamaz dursalarda o yurekleri hopladimi korkudan inan yazik ediyorsunuz cocuklara!

annem 45 sene babamin huyunu degistiremedi

babam cok susardi cok ilgisizdi iki sohbet ettiklerini gormedim

bazen eser bizi gezmeye gotururdu agzini bicak acmazdi

annemde hayat dolu guzel seylerle ilgilenmeyi sever cok ugrasti degistirmek icin

cok yiprandi cok agladi cok uzuldu

konu sahibesini okudukca aklima annem geliyor

annem ilgisizlikten o kadar yorulmustu ki o kadar hayalkirikliklari vardiki agresiflesiyordu

catiyordu babama

tam konu sahibesi gibi degilsede biraz benzerligi var

bir kadin sevgisizlige pasiflige ne kadar dayanir bunu yasamadan bilemeyiz !!

kendince bir seyler basarmaya calismak her zaman kosturmak yoruyor insani

kocasi en fazla sert bir sekildede olsa uyumak istedigini soyleyebilirdi en fazla

vurup kirmak cocuklarin gozunun onunde esya parcalamak hakaret etmek

"sende kadinmisin s..fsiz" demek cok ama cok fazla bir tepki!!! bunun hakli yani olamaz!!!

ve bunu savunan kadinlarada saygi duymak imkansiz geliyor benim icin!!

Olabilir belkide arkadasim, mutlaka doktora gorunmesi gerekir..Burda doktora gidince bir tercuman da cagirmam gerekecek.
cunku tibbi ve psikolojik terimleri anlayamayabilirim. Tabiki denerim sirf evimde huzur olsun diye..
umarim kendisi de gitmeyi kabul eder..

cok tsk.ederim ilgin icin canim.

Canim ne yapabilirim ki, yazan arkadaslarin kendi yorumudur, dusuncesidir..saygi duyarim sadece.
Sanada anlayisin icin tsk.ederim canim,olabilir belkide benden kucuksundur. Dilerim sende cok ama cok mutlu olursun..

Tsk.ederim..

Canim Allah yardimciniz olsun bu adam asla duzelmez duzelirmi diye asla dusunme duzelmiyorlar ya o yokmus gibi yasa yada ayril ok zor

Umarim duzelir arkadasim.. Duzelmedigi takdirde ben bas edemem,gucum yok.
zaten oyle seylere susuyor ve sabrediyorum ki.. cocuklarim icin, onlar uzulmesin sirf evde kavga gurultu gormesinler diye susacagim artik.
esimin beni yok sayip uyumasina,iki laf etmemesine bile artik gucenmeyecegim..
cunku dun anladim ki birkez daha cocuklarimin huzuru herseyden daha onemli.. onemli olan cocuklar...
onlar icin susacagim,hakli bile olsam konusmayacagim..

Tsk.ederim.

Umarim duzelir arkadasim.. Duzelmedigi takdirde ben bas edemem,gucum yok.
zaten oyle seylere susuyor ve sabrediyorum ki.. cocuklarim icin, onlar uzulmesin sirf evde kavga gurultu gormesinler diye susacagim artik.
esimin beni yok sayip uyumasina,iki laf etmemesine bile artik gucenmeyecegim..
cunku dun anladim ki birkez daha cocuklarimin huzuru herseyden daha onemli.. onemli olan cocuklar...
onlar icin susacagim,hakli bile olsam konusmayacagim..

Tsk.ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…