Psikopat Esim Oruclu diye Evi kirdi,doktu!!...

güzelce konuşup ikna etmeye çalış ona açlığın zor geldiğini,
iyilikle yaklaşmaya çalış,
ona övgüde bulun biraz,
bence her şey düzelir
çünkü seni biraz dik başlı buldum
emin de değilim tabiki kusura bakma senle ilgili yorumlarım için

"Açlığın zor geldiğini," demin itiraf etti zaten.. acliga dayanamiyorsa tuttugu orucun ne anlami kaldi?
hem oruc tut hemde evdeki ailene hayati zehir et.. Hakkini aramak dik baslilik ise evet dik basliyim. Baska her tur konularda inan haddimi cok iyi bilirim. kimsenin ne ettigine asla karismam,susarim.
ne yapalim benide Allah boyle yaratmis. Ben pasif bir kisilikte degilim. Esim benim tam zittim..
canin sagolsun arkadasim senin dusuncelerindir. saygi duyarim

Son düzenleme:
yazdıklarınızı okuyunca aklıma eski patronum geldi.. gerçekten anlattığınız gibi adam oruç iken kendini kaybediyodu. sigara ve çaysız kalamıyodu. hatta bu yüzden bi keresinde genel müdüre ' ne artist artist hareketler yapıyosun ' diye bağırıp kalem fırlatmıştı, müdürde çıkıp gitmiş ve 1 hafta sonunda özür dileyerek geri getirtmişti. sonraki senede lojistik elemanın bağırdı hakaret etti, oda bıraktı herşeyi çıktı gitti.. sonra yine özürler , ben oruçken kendimi kaybedyorum tanıyosunuz artık beni gibi açıklamalar...bizde hep şunu derdik( tabi kendi aramızda ) , insanları kıracaksan o orucun anlamı yok tutma.. ailesine karşı bu derece agresif olacağını sanmıyorum eşine belki ama çocuklarına düşkündü.. buda bi örnek olsun diye yazdım.. Allah yardımcınız olsun

Diger yorumlari okudumda arkadaslar kocami hakli bulmus. Ne diyeyim ki size sizin yorumunuzdur.
Ama siz siz olun kimseyi tanimadan etmeden ne cektigini bilmeden kinamayin. Basiniza gelmesini istemem.
Uykuya duskun, uykuya sevdali bir es ile yasamanin ne oldugunu kimse bilemez.
is kalir, guc kalir, hersey kalir, bir baba cocuklarini nasil alip parka goturmek istemez, hep bahaneler bulur uretir. erteler..
en iyi yaptigi sey ertelemek.
hic dusunmuyor musunuz arkadaslar ? benimde canima tak etmis olabilecegini.
sizde bayansiniz, bende bayanim. Nasil olurda bir erkegi uykusundan kaldiirmisim diye beni boyle yargilayip astiniz. ?
Ben bayanim diye her isi ben mi yapmaliyim > kendimi hep ezdiren taraf ben mi olmaliyim > haftanin her gunu ben cocuklarimla ilgilenirken bu hep boyleydi esiminde izin gunlerinde erken kalkip cocuklari ile vakit gecirmesini istemenin nesi sucmus ben anlamadim ? Ben uykudan kaldirmasam adam demiyor ki evde karim var cocuklarim var ..?? gece yarisina kadar uyuyan biri.. ben biliyorum. dokunmasaniz uyur.. asla kalkmaz. ben bikmisim uykusundan. (bu yasadiklarimi niye atliyorsunuz yorum yaparken)
hem evde o kadar bekleyen is varken.
evi kurtlar basacak duvar kirliliginden, niye cunku hep erteliyor. Duvarlar 3 yildir boyanmiyor. ne yazlar ne kislar gecti.. Benim elimde olsa ben yapacagim ama Migrenim var kokuya gelemiyorum.. Keske onuda yapabilse diye gozumun icine bakan bir koca !! her izin gununde tamam yaparim diyor niye yapmiyorsun eee yorgunum! ee uykum var! ee halsizim! nedir bu Allah askina. bu bahaneleri ben cok duydum yillardir bunu atliyorsunuz. Bende de sabir kalmadi artik.
size diyorum isten eve evden ise baska bildigi bir sey yok.
Butun yuk benim omuzlarimda.
Bende insanim bende bilirim oruc tutmus bir insani nasil kaldirmam gerektigini 38 yasima gelmisim. Ama bendeki tamamen artik birikmislik..

Demin kendide itiraf etti zaten, oruc bana yaramiyor dedi. Acliga gelemiyorum tutmayacagim oruc artik dedi.
orucunu tut ama ailene boyle niye zulum edersin ayiptir gunahtir ... Orucun ne anlami kaldi o zaman.
sen oruc tut ama bizi parala, cocuklari korkut.. Boyle sey olmaz.

Ben ne demisim.. "kalk demisim oglen oldu" iyi valla ben bunu dedim diye beni ve cocuklarimi da dovseydi o zaman yani esim hakli o zaman. kalk demisim diye kendide oruclu diye cocuklarin gozunun onunde neler yapti, cep telefonumu kirdi atti,masayi ortadan ikiye boldu, camasir sepetlerimi kirdi atti,dolaplari yumrukladi.. biz bunu hak ettik oyleyse? Peki biz hak ettik.. sizde haklisiniz esimi savununlara diyorum bunu..

Az bile yapmis keske cocuklarimida dovseydi, aaa ben ne hakla kalk demisim oyle ya..
peki bu dusuncede olanlari kendi vicdanina birakiyorum.. Eyvallah...

Son düzenleme:
yazdıklarınızı okuyunca aklıma eski patronum geldi.. gerçekten anlattığınız gibi adam oruç iken kendini kaybediyodu. sigara ve çaysız kalamıyodu. hatta bu yüzden bi keresinde genel müdüre ' ne artist artist hareketler yapıyosun ' diye bağırıp kalem fırlatmıştı, müdürde çıkıp gitmiş ve 1 hafta sonunda özür dileyerek geri getirtmişti. sonraki senede lojistik elemanın bağırdı hakaret etti, oda bıraktı herşeyi çıktı gitti.. sonra yine özürler , ben oruçken kendimi kaybedyorum tanıyosunuz artık beni gibi açıklamalar...bizde hep şunu derdik( tabi kendi aramızda ) , insanları kıracaksan o orucun anlamı yok tutma.. ailesine karşı bu derece agresif olacağını sanmıyorum eşine belki ama çocuklarına düşkündü.. buda bi örnek olsun diye yazdım.. Allah yardımcınız olsun

Amin Allah razi olsun.
insan ac bile olsa kendine hakim olur. olamiyorsa o zaman tutmayacak orucu.
bende oruc tutuyorum ben sabir getiriyorum kendime o zaman bende parcalayayim,kirayim herseyi cocuklarin gozunun onunde.
Resmen ofke kontrolu sorunu var cok dedim gel doktora gidelim diye adam gelmiyor napiyim zorla mi gotureyim ?
Arkadaslar demis elinden tut gotur..

Arkadaslar inanin gelmiyor. kac kere yalvardim sigarayi birak diye olmuyor birakmiyor adam..
ben birakmam diyor sigarayi.. Adam sigara bagimlisi oldugunu kabul etmiyor, sinir hastasi oldugunu kabul etmiyor
ben ne yapabilirim..

neyse kafam gercekten donuyor..

Herkeze yorumlari icin tsk.ederim..

Uyuyan insani kaldirmanin da bir adabi vardir.
Odaya dalip, soylene soylene, sikayet ede ede kaldirilmaz insan. Buna kim olsa sinirlenir. Bir de esinizin huyunu, sinir hastasi oldugunu biliyormussunuz, ona gore davransaydiniz madem. Siz bu ofke krizini goze aldiniz o zaman yani.

Sakinlestikten sonra hala yanina gidip "hadi simdi de kirsana" gibi kiskirtici laflariniz da ayri olay. Kalkip biraz daha mi evi asagi indirsin diye soyluyorsunuz? daha da kiskirtiyorsunuz. Esinizin yaptiklari normal degil, belli ki ofke kontrolsuzlugu var. Siz de hep satasir gibi, kavga cikarabilecek sekilde yakasiyorsunuz anlasilan. Daha sakin yaklasin madem. Kocaniz sinirlenince kirip dokuyorsa gidip de "hadi simdi de kirsana" denilmez. Kalkar kirar o da yani. :ssz: Cocuklarinizi esiniz dusunmuyor da , siz de pek hassas gelmediniz bana acikcasi.

Değerlendirmeniz yerinde olmuş. Umarım konu sahibi dikkate alır.

Değerlendirmeniz yerinde olmuş. Umarım konu sahibi dikkate alır.

sizde benim hemen ustunuzde yapmis oldugum yorumumu dikkate alin o zaman.
Kocamin rahati bozuldu diye benim cocuklarim bu despot hareketleri gormek zorunda degildi..
yada siz ve sizin gibi dusunenler "ohh iyi yapmis" diyorsunuz ben bunu mu anliyayim.?
Orucunu bozduktan sonra niye kedi gibi olduuuuuu ??? orucla alakasi yok diyordu sinirinin, bende diyordum oruc tuttun diye boyle oldun sen.. kabul etmiyordu, iftardan sonra kedi gibi oldu o eski adam gitti yerine baskasi geldi, ben tahrik etmek icin demedim o lafi. simdide kalk kir o zaman sen niye boyle yaptin dedim. bak orucunu actin normale dondu kan sekerin, tansiyonun dedim.. TAHRIK ETMEK ICIN DEMEDIM. ben ne dedigimi cok iyi biliyorum hanim efendi.

Buyrun kinamaya devam edin, vicdaniniz ve sizi basbasa birakiyorum.
Siz haklisiniz benim kocam ve benim kocam gibiler agam,pasam tabi. ben kocama saygida kusur etmisim, ne buyuk terbiyesizlik etmisim ben vayy be. o kadar acikliyorum yukarida sayfalarca hala sert bir sekilde kaldirmis olmamis ! diye yorumlar geliyor. vallahi ilginc. ben ne diyorum siz ne yaziyorsunuz..
ben size hakimlik yapip hakli haksiz kim diye sormadim.
icimi doktum hepsi bu..

Ama sirf esime kalk demisim diye cocuklarim bu zulmu hak etti, ben bunu hak ettim ise ne diyeyim insallah siz boyle bir sey yasamazsiniz. cunku yasamayan bilemez. Bir erkegin rahati bozuldu diye kadin ve cocuklar kimmis haddimizi bilmemiz lazim dogru diyorsunuz..

Bundan sonra karismam, ellemem dibine kadar uyusun!

Son düzenleme:
Diger yorumlari okudumda arkadaslar kocami hakli bulmus. Ne diyeyim ki size sizin yorumunuzdur.
Ama siz siz olun kimseyi tanimadan etmeden ne cektigini bilmeden kinamayin. Basiniza gelmesini istemem.
Uykuya duskun, uykuya sevdali bir es ile yasamanin ne oldugunu kimse bilemez.
is kalir, guc kalir, hersey kalir, bir baba cocuklarini nasil alip parka goturmek istemez, hep bahaneler bulur uretir. erteler..
en iyi yaptigi sey ertelemek.
hic dusunmuyor musunuz arkadaslar ? benimde canima tak etmis olabilecegini.
sizde bayansiniz, bende bayanim. Nasil olurda bir erkegi uykusundan kaldiirmisim diye beni boyle yargilayip astiniz. ?
Ben bayanim diye her isi ben mi yapmaliyim > kendimi hep ezdiren taraf ben mi olmaliyim > haftanin her gunu ben cocuklarimla ilgilenirken bu hep boyleydi esiminde izin gunlerinde erken kalkip cocuklari ile vakit gecirmesini istemenin nesi sucmus ben anlamadim ? Ben uykudan kaldirmasam adam demiyor ki evde karim var cocuklarim var ..?? gece yarisina kadar uyuyan biri.. ben biliyorum. dokunmasaniz uyur.. asla kalkmaz. ben bikmisim uykusundan. (bu yasadiklarimi niye atliyorsunuz yorum yaparken)
hem evde o kadar bekleyen is varken.
evi kurtlar basacak duvar kirliliginden, niye cunku hep erteliyor. Duvarlar 3 yildir boyanmiyor. ne yazlar ne kislar gecti.. Benim elimde olsa ben yapacagim ama Migrenim var kokuya gelemiyorum.. Keske onuda yapabilse diye gozumun icine bakan bir koca !! her izin gununde tamam yaparim diyor niye yapmiyorsun eee yorgunum! ee uykum var! ee halsizim! nedir bu Allah askina. bu bahaneleri ben cok duydum yillardir bunu atliyorsunuz. Bende de sabir kalmadi artik.
size diyorum isten eve evden ise baska bildigi bir sey yok.
Butun yuk benim omuzlarimda.
Bende insanim bende bilirim oruc tutmus bir insani nasil kaldirmam gerektigini 38 yasima gelmisim. Ama bendeki tamamen artik birikmislik..

Demin kendide itiraf etti zaten, oruc bana yaramiyor dedi. Acliga gelemiyorum tutmayacagim oruc artik dedi.
orucunu tut ama ailene boyle niye zulum edersin ayiptir gunahtir ... Orucun ne anlami kaldi o zaman.
sen oruc tut ama bizi parala, cocuklari korkut.. Boyle sey olmaz.

Ben ne demisim.. "kalk demisim oglen oldu" iyi valla ben bunu dedim diye beni ve cocuklarimi da dovseydi o zaman yani esim hakli o zaman. kalk demisim diye kendide oruclu diye cocuklarin gozunun onunde neler yapti, cep telefonumu kirdi atti,masayi ortadan ikiye boldu, camasir sepetlerimi kirdi atti,dolaplari yumrukladi.. biz bunu hak ettik oyleyse? Peki biz hak ettik.. sizde haklisiniz esimi savununlara diyorum bunu..

Az bile yapmis keske cocuklarimida dovseydi, aaa ben ne hakla kalk demisim oyle ya..
peki bu dusuncede olanlari kendi vicdanina birakiyorum.. Eyvallah...

Haklısın birikmiştir
Ancak ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin diye bir söz vardır
Değişmiyorsa, sende boşanmıyorsan olduğu gibi kabullenmeye çalışacaksın
Huyu ne ise ona göre davranacaksın
Sinirleneceğini bile bile odaya dalıp uyandırmayacaksın, çocukların korkmasın istiyorsan
Hadi gel vur kır diye tahrik etmeyeceksin
Maalesef ki çözümler onlarca değil
Onun huyunu herkesten iyi sen bilirsin, ona göre davranacaksın
Bu kendini ezdirmek değildir ki
Eşini savunmuyorum, yerinde olsam çekmem böyle bir adamı ama madem devam ediyorsun o zaman en az hasarı almanın yoluna bakacaksın
Çocukları çok düşünüyorsan, kavga çıkacak ortamlar yaratmayacaksın, izin gününde parka gitmeyiversinler, kavga çıkması o kadar korkmaları daha mı iyi

Evin Fedakâr 'ı Olduğun İçin Bunlar başına geliyor... Eşin Aşırı Derece Namkör. Ona psikopat Bir hatun lazım temiz sopa yese aklı başına gelir! Islak Odun da dayak atmak farz olmuş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet ben cok fedakarlik yaptigim icin bunlar oluyor. Bundan sonra zaten evdeki erkek islerini yapmayacagim.
kendi yapacak. benim sirtimda 14 yildir kendisi. Benim kamburum cikti artik. Ama ben boyle dedikce burdaki arkadaslar kendimi ovuyorum anliyor.
ben kendimi ovmuyorum. ben cok isterdim esimin elinden gelseydi her is. ama gelmiyor. bende yapmasam ne olacak. ev alip basini gidecek.
mecburen hem erkek isini yapiyorum hem kadin isini.

ona psikopat birisi lazimdi gercekten. oyle biri vardida gecmisinde bekarken. ona kiyamazmis ama. kotu olursan yaranirsin zaten
ben sabirliyim,susuyorum diye benim tepeme cikiyor.
Ama ben terbiyemi bozmam kimse icin, elinden geleni yapsin o bizi kaybeder, biz degil.. (cocuklarimi ve beni)

Tsk.ederim

Haklısın birikmiştir
Ancak ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin diye bir söz vardır
Değişmiyorsa, sende boşanmıyorsan olduğu gibi kabullenmeye çalışacaksın
Huyu ne ise ona göre davranacaksın
Sinirleneceğini bile bile odaya dalıp uyandırmayacaksın, çocukların korkmasın istiyorsan
Hadi gel vur kır diye tahrik etmeyeceksin
Maalesef ki çözümler onlarca değil
Onun huyunu herkesten iyi sen bilirsin, ona göre davranacaksın
Bu kendini ezdirmek değildir ki
Eşini savunmuyorum, yerinde olsam çekmem böyle bir adamı ama madem devam ediyorsun o zaman en az hasarı almanın yoluna bakacaksın
Çocukları çok düşünüyorsan, kavga çıkacak ortamlar yaratmayacaksın, izin gününde parka gitmeyiversinler, kavga çıkması o kadar korkmaları daha mı iyi

herseyine katiliyorum tamam susacagim arkadasim.. Bosanmak istemiyorsam dedigin gibi yapmaliyim dogru soyluyorsun. cocuklarimin huzuru icin susacagim susarsam da..
Ama su kisma katilmiyorum.

1- odaya dalmadim
2- hadi gel vur, hadi kirsana diye tahrik etmedim..

Gayet insani sekilde uyandirdim. dediklerimi dedim. 2.kisma gelirsem orucla ilgisi olmadigini soyledi bu yaptiklarinin bende oruc basina vurdu, acliktan sigarasizliktan dedim yok dedi. ama orucunu bozduktan sonra normale dondu. bende simdi neden kirmiyorsun simdide kir o zaman dedim sagi solu. ama bunu tahrik ederek demedim, orucla alakali oldugunu anlatabilmek icin sadece ornek verdim hepsi bu...

Hatayı ilk sizde gördüm. Eminim kaldırırken de itici ifadeler kullandınız. İnsanlar uyandırılınca haliyle sinirli olur, bir de oruç var ve siz üstüne gitmişsiniz daha da. Uyursa uyusun, size ne? Siz planınızı yapın. Babasız olmaları uyuyan ama ebde olan bir babadan daha mı hayırlı? Annesiniz, kadınsınız, biraz ince düşünün lütfen.

konuyu okudum kim haklı haksız onlara girmek istemem ama eşin senide kendine benzetmiş açıklamaların cevpların falan sert ve fevri keşke evliliğinizin en başında eşinden ayrılsaydın şimdi evi eşyaları kırdı diye değilde sana ilk eli kaldığından bu kadar sert ve kararlı olsaydın bu tavırla karşılaşmazdın ne desek boş şimdi suçlu oruç oldu yavrularınıza üzlüyorum böyle bir ortamda büyüyor yarın yavrularınızda eşlerine böyle davranacak siz dayak yemiş yıpranmış şiddete uğramış evin tüm sorumluluğunu üstünüze almışsınız ne desek boş eşiniz ise her türlü kötülüğü yapıp kendini haklı gören biri yazık o çocuklara mutsuz ebeveynler mutsuz çocuklar
ayrıca eşinizin huyunu zaten biliyorsunuz bırakın uyusun bu evliliği devam ettirmek istiyorsanız siz artık onu değiştiremeyeceğinize göre hani çocuklarınız için bu evliliğe devam ediyosunuz ya!! alttan alan susan fedakarlık eden siz olacaksınız

Demin konustuk cocuklar okuldayken..yine uzerime yurudu bana bagirdi cagirdi, kabul etmedi hatasini.
daha dune kadar bana "Allah senden razi olsun sen cok iyi insansin, ben senden cok sey ogrendim,sabri, idareciligi" diyen adam bugun bana sen ne bicim kadinsin! diyor. bunlari soyledim hicbirsey diyemedi..

cocuklarin gozu onunde benim cep telefonumu aldi yere vurdu paramparca etti.
yemek masasini geldi kirdi,ortadan ikiye boldu.
bilgisayar masasina tekme atti cocuklar yerinden firladi,
camasir sepetlerimi paramparca etti..

ve sonunda itiraf etti.. demin ise giderken ben aglama krizi yasadim ve sonunda itiraf etti;

"Oruc tutmayacagim tamam oruclu oldugum icin boyle oldu demek ki" dedi.. cunku psikolojisi bozuldu.. resmen itiraf etti..

Dunden beri orucla ilgisi yok diyen adam az once itiraf etti.
"Tamam oruc tutmayacagim, olmuyor benim psikolojimi etkiliyor sigarasizlik" dedi..
Benden gayet memnun, bana hep Allah razi olsun senden der, evini cevip ceviriyorsun kendi basina yetiyorsun diyen insan 2 gundur bana demedigini birakmadi, bana ve aileme etmedigi kufur hakaret kalmadi.
Kalbim paramparca oldu, bosluga bakip bakip dalip dali gidiyorum.
Birde migrenim tuttu suanda, kafam felaket agriyor.
Bana ve cocuklarima bunu yapmaya hakki yoktu.

isyerinde de oruclu orda kuzu gibi duruyor onlar patron ya, ama evde bize teror estirdi ve hatasinida kabul etmedi ben ne yaptim ki diyor. hata senin diyor. cocuklarima bana dolduruyorsun diyor, asla boyle sey yapmadim. sen cocuklarin gozu onunde boyle korkutucu hareketler yaparsan bu cocuklar tabiki sana gelmez diyorum kabul etmiyor.

isim cok cok zor benim. Rabbim benim yardimcim olsun
demin itiraf etti bu kadar egosu ve gururu yuksek bir insan iste.. Demez ki benim hatam .. Oructan oldu galiba, cunku sigara bagimlisiyim sigarasizlik basima vurdu demiyordu dunden beri.. Ama demin itiraf etti ve gitti.

Arkasinda da kalbi kirik paramparca olmus, gozu yasli bas agrisi icinde kivranan bir kadin birakti..
simdi ben cocuklarima nasil faydali olacagim.. Allahim bana yardim etsin..

Arkadaslar Esim itiraf etti Oruc yuzunden boyle yaptigini. ustte yazdiklarimi tekrar alintiladim. Arada kaynayip gitti.
oruc da tutmayi dusunmuyormus. cunku aclik ona yaramiyormus.. Bunu tekrar belirtmek istedim.
bu itirafi yapana kadar da akla karayi secti, hatali oldugunu asla kabul etmeyen kendine yediremeyen biri..
ben ne desem bos.. Kendi bilir.

cocuklarimin selamati icin o evde olsada yokmus gibi davranacagim artik. sirf cocuklarim mutlu olsun uzulmesin.
Rabbim benim yardimcim olsun. Ve benim durumumda olan herkezin.

Son düzenleme:
herseyine katiliyorum tamam susacagim arkadasim.. Bosanmak istemiyorsam dedigin gibi yapmaliyim dogru soyluyorsun. cocuklarimin huzuru icin susacagim susarsam da..
Ama su kisma katilmiyorum.

1- odaya dalmadim
2- hadi gel vur, hadi kirsana diye tahrik etmedim..

Gayet insani sekilde uyandirdim. dediklerimi dedim. 2.kisma gelirsem orucla ilgisi olmadigini soyledi bu yaptiklarinin bende oruc basina vurdu, acliktan sigarasizliktan dedim yok dedi. ama orucunu bozduktan sonra normale dondu. bende simdi neden kirmiyorsun simdide kir o zaman dedim sagi solu. ama bunu tahrik ederek demedim, orucla alakali oldugunu anlatabilmek icin sadece ornek verdim hepsi bu...

Oruçla ilgili ya da değil, anladığım kadarı ile eşinizin zaten bir agresiflik geçmişi var, bu ilk kez olan bir şey değil ; oruç bahanesi olmuş. Yakındığınız, sizi üzen çok şey var, onun için dedim huyunu en iyi sen bilirsin. Oruçtan ya da başka şeyden bırak zıbarsın uyusun, sen ne kadar izah etsen de değişmeyecek belli ki, bunca yılı böyle geçirmiş. Kendini de boşa yıpratma, ondan bir şey beklemezsen daha az yıpranırsın. Tüm anlattıkların tabi ki görevidir, çocuklarla ve evle ilgilenmek ama yapmıyorsa sende yıpratma kendini. Canına yazık, adamlar neyse o değişmiyorlar

konuyu okudum kim haklı haksız onlara girmek istemem ama eşin senide kendine benzetmiş açıklamaların cevpların falan sert ve fevri keşke evliliğinizin en başında eşinden ayrılsaydın şimdi evi eşyaları kırdı diye değilde sana ilk eli kaldığından bu kadar sert ve kararlı olsaydın bu tavırla karşılaşmazdın ne desek boş şimdi suçlu oruç oldu yavrularınıza üzlüyorum böyle bir ortamda büyüyor yarın yavrularınızda eşlerine böyle davranacak siz dayak yemiş yıpranmış şiddete uğramış evin tüm sorumluluğunu üstünüze almışsınız ne desek boş eşiniz ise her türlü kötülüğü yapıp kendini haklı gören biri yazık o çocuklara mutsuz ebeveynler mutsuz çocuklar
ayrıca eşinizin huyunu zaten biliyorsunuz bırakın uyusun bu evliliği devam ettirmek istiyorsanız siz artık onu değiştiremeyeceğinize göre hani çocuklarınız için bu evliliğe devam ediyosunuz ya!! alttan alan susan fedakarlık eden siz olacaksınız

Evet sirf cocuklarim icin bu evlilige devam ediyorum, cunku babalarina cok duskunler. dunden beri nasil agliyorlar. Ekonomik gucum olsa 1dk durmam cocuklarimi alip giderim.
ben giderim diyorum adam diyor ki, "KENDiMi ASARIM" kendimi oldururum diyor cocuklarimi goturursen. :53:
intihar edermis.. daha neler neler..
neler duyuyor bu kulaklarim.. Allah islah etsin.

inanin uzaktan yazmak cok kolay yasamayan bilemez.. ben ne desem bos.

Selam arkadaslar.

Benim basimda tam bir psikopat var. cocuklarimla bana gunumu zehir zikkim etti bugun. Oruc tutmaya basladi bu yil. Bugun evde izinliydi. Biraksaniz aksama kadar yatar, her izin gununde boyledir. oruclu olsun yada olmasin fark etmez. Bugunde baktim yatiyor saat 1 e geliyor. Hic orali olmuyor. Kendini bekar saniyor evde kadin mi var, cocuklar mi var? Umurunda degildir. Ben de gittim kaldirdim "kalk dedim oglen oluyor, bir plan yoksa uyu o zaman oruclusun ama planimiz varsada kalk o zaman oruc tuttun diye yatman mi gerekiyor, orucu yatarak gecirmek ne demek " Adam kalkti, benim agzimdan burnumdan getirdi..
Camasir sepetimi kirdi paramparca yapti, yemek masasina geldi yumruk vurdu ortadan ikiye boldu, dolaplari yumrukladi, bilgisayar masasini yumrukladi ayaklariyla. (Bunlarin hepsini cocuklarimin gozu onunde yapti) neymis ??? Ben onunla konusmuyor musum, susuyormusum, kendi isimi kendim yapip ona soylememisim..
Ben konusmak istemedim cunku bana inanilmaz agir kufurler ve hakaretler etti anneme,babama bile. Neden? sirf onu kaldirmisim diye.. o olsaymis beni kaldirmazmis.. Ama sen zaten uyku hastasi birisisin. Annesi bile der; o anca calismayi bilir, evden ise isten eve.. Lohusa gibi yatardi benim nazli kuzum derdi.. !

Daha onceleride kavga ediyorduk. Ben herzaman ki gibi konusmalarimi aynen bugunde yaptim. Ama bugun bu adama birsey olmustu. Eski psikopatligi geri gelmisti sanki. gercekten dayanamiyorum bu adama ben! Benim cocuklarim bugun butun gun agladi korktular, al disari gotur parka diyorum adam gitmiyor! oturmus oyle bas koseye hergun giden adam bugun gitmedi. Poposunu kaldirmadi yerinden! neymis orucluymus.. Allahinizi severseniz siz soyleyin evdeki coluk cocuguna,karina boyle bir zulum yasatmaktansa o orucu hic tutma daha iyi demenin nesi suc??? ben boyle diyorum diye "orucla ne alakasi var srfs..iz" diye yuzume yuzume bagiriyor.

Benimle insan gibi konusmayi bilmiyor, her 2 cumlesinden biri "sana yaziklar olsun, sen kadinmisin" bunun haricinde bir lafi yok. bugun onca ev esyami kirdi paramparca yapti, cunku amaci bana vurmakti, ama bana vuramayinca hincini esyalardan aldi. iste ben boyle bir psikopatla ugrastim butun gun. zavalli cocuklarim yanimdan bir an olsun ayrilmadi, aldim onlari parka goturdum , adam demedi ki bunlar ne yapiyor ne yapti. Ben bugun bu insandan hicbirsey anlamadim. Birde cocuk gibi agliyor, ben cocuklarimin yaninda neler yapiyorum ahhh cocuklarim diyor " sok oldum, kaldim. Ben sus bagirma dedikce inadina bagirdi,cagirdi,herkezi bize seyre getirdi..Ondan sonrada bana soru soruyor ben konusmayincada "vayy sen ne serf..iz kadinsin bana cevap vermiyorsun" diyor, deliii olucam ben.. O kadar farkli ki hayata bakis acimiz.. birtek ise gider gelir, mac izler o kadar. hayati bu.. ne cevre yapar, ne arkadas edinir, ne face kullanir, ne kitap okur.. benim tam zittim bir insandir..

Allahtan tek dilegim insallah bu adamin karsisina istedigi gibi bir kadin cikarirda beni bundan kurtarir. yurekten diliyorum bunu.. Artik bana boyle dua ettirir oldu elimden birsey gelmiyor!...
Madem benden bu kadar tiksinmis, nefret etmis, ki bana kurban olsun yemekse yemek,utuyse utu,isse is, kadinliksa kadinlik, erkek isiyse erkek isi, her ise yetiyorum Allahin izniyle, sabirli,fedakar,musrif olmayan, para konusunda tutumlu, bana birsey almassa al diye israr etmeyen, bir kuru ekmekle mutlu olan bir insanim ben.. Ama bu adama degmezmis!!!!!!!!!!!!!!!!

Babami aradim dedim ben ayrilicam bu insandan,bu adam mutsuz benimle burda agliyor. yarinda anasini arayacagim. aglayan mizmiz oglunuzu alin basimdan diyecegim. alsin kendi ogullarina mutlu olabilecegi bir hatun bulsunlar dilerim.. Beni ve cocuklarimi rahat biraksinlar yeter!

simdide icerde kuzu gibi oturuyor, oglenki halinden eser yok..
hadi simdide vur kirsana diyorum, yine bana hakaretlere basliyor..

Off Kuzum yaa çok üzüldüm :( çok zor. ama o ne derse bi yap bakalim ne olacak.. tatli dille bi yaklaş .. hanii Ne bilim ... yatiyorsa birşey deme vs. kalktiğinda iyi uyudunmu. bak oruclusun iyi dinlen . sen calişiyorsun yükün büyük vs.. bence baya tatli dilli ol. sana söylemedikleri vardir...

Oruçla ilgili ya da değil, anladığım kadarı ile eşinizin zaten bir agresiflik geçmişi var, bu ilk kez olan bir şey değil ; oruç bahanesi olmuş. Yakındığınız, sizi üzen çok şey var, onun için dedim huyunu en iyi sen bilirsin. Oruçtan ya da başka şeyden bırak zıbarsın uyusun, sen ne kadar izah etsen de değişmeyecek belli ki, bunca yılı böyle geçirmiş. Kendini de boşa yıpratma, ondan bir şey beklemezsen daha az yıpranırsın. Tüm anlattıkların tabi ki görevidir, çocuklarla ve evle ilgilenmek ama yapmıyorsa sende yıpratma kendini. Canına yazık, adamlar neyse o değişmiyorlar

Gecmisinden gelen bir siniri var. Ben anlayamiyorum. Oysaki cok rahat bir ortamda buyumus, evin tek ogludur, gayet nazli, el bebek gul bebek buyutmusler. belkide gurbet onu bu hale soktu. olabilir. Zora gelemiyor butun mesele bu. Ben dayaklarin icinde geliyorum. ben babamdan hep dayak yedim evlenene kadar bile. cok dayagini yedik babam alkol alirdi cunku.. Ben acilara dayanikliyim. Ama esim gelemiyor problemlere.. bunaliyor.. patliyor. cunku cok hassas narin buyumus. O nedenle anlasamiyoruz. O hemen isyan bayragini cekiyor, bense ona gore daha dayaniyorum..hep anlayisli oldum inan arkadasim. Ama ailesi boyle yetistirmis. zora gelmemis hic.. Rahatina duskun yetistirmisler.. ama dediklerinde haklisin. dogru diyorsun. dediklerini yapmaya calisacagim zaten yapiyordum ama bu da benim kaderimmis deyip neysee gercekten hic iyi degilim.. gozlerim sismis aglamaktan dunden beri ve kafam cok agriyor..

Allah razi olsun.

Son düzenleme:
Evet sirf cocuklarim icin bu evlilige devam ediyorum, cunku babalarina cok duskunler. dunden beri nasil agliyorlar. Ekonomik gucum olsa 1dk durmam cocuklarimi alip giderim.
ben giderim diyorum adam diyor ki, "KENDiMi ASARIM" kendimi oldururum diyor cocuklarimi goturursen. :53:
intihar edermis.. daha neler neler..
neler duyuyor bu kulaklarim.. Allah islah etsin.

inanin uzaktan yazmak cok kolay yasamayan bilemez.. ben ne desem bos.

Allah yardımcınız olsun...

Bu adam zaten psikopattı, oruçla ilgisi yok
Zaten orucun anlamını bildiği de yok

Bu adam 1 günde bu hale geliyorsa Ramazanın sonunda aile içi katliam mı yapacak? Rabbim her şeyin hayırlısını bilir ama çocukları bu ortamdan uzak tutmanız en iyisi bence

Bu adam zaten psikopattı, oruçla ilgisi yok
Zaten orucun anlamını bildiği de yok

Evet psikopatmis ama kimseye soyleyemiyorum ne yazik ki. cunku herkez beni suclu buluyor. Kimsenin bilmedigi birseyi burda sizinle paylasayim.. yani ailesi dahil kimse bilmez.. Bir ben bir Allah bilirdi..

"Kendisine vurarak yuzunu mosmor yapmisti sinirden.. " konusmayi bilmiyor, iki kelime edemiyor. daraldim mi, bunaldim mi hemen sinir yapiyor ates parcasi oluyor. birkeresinde inanilmaz sinirlendi yine, ve kendi kendine vurarak yuzunu gozunu mosmor yapti..
bu hareketi ile ben lal oldum kaldim, 3 gun konusamadim ben korkudan. resmen dilim tutuldu benim inanmayanlar olabilir. 3 aylik evliydik. benim ona verdigim ne stres onu bu hale soktu o zaman? bence ailesinden gelme bir sorunu var. ailesi bunu hic birey yerine koymamis, gecmisin verdigi bir hinc var kendisinde... kendine vurmustu ya sinirden hakli oldugunu ispat etmeye calismis bana! Allah askina sozler cumleler yerin dibine mi girdi, konussana adam ifade et kendini.. kendine vurmak ne demek!
Birkeresinde babasina sinirlendi elini yumruk yapip duvara vurdu parmaklarini kirdi 2 tane.. Ben cocuklarimi ve kendimi korumak icin neler yapiyorum bir bilseniz. onceleri buyuk oglum onu sinirlendirdi diye kumandayi alip firlatirdi cocuguma 2 kere tam gozunun izasindan kan geldi, Allah korudu oglumu.
neler yaptim neler ettim birdaha benim ogluma vuramazsinnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!! dedim kendimi yerlere attim. evden gidiyorum sacimdan surukleyip getiriyor. birakmiyor gitmemizi..

artik gerisine siz karar verin. boyle bir adamla yasamak diken ustunde yasamak gibi birsey.. Ama elimden birsey gelmiyor
beni kinayanlar okusun.. insallah siz boyle seyler yasamayin.
.

Son düzenleme:
Back
X