• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

puffycikcik zayıflıyor 60.5ten - 55e düştü...hedefi 47... HADİ BANA KATILIN!

dün akşam dışarda yedim ızagara tavuk köfte ve bonfile yagsız :)sabah light süt
ligt peynir
1 haşlanmış yumurta yedim..
akşamdan öglen için köfte hazırladım yagsız kıymadan yulaf kepegi yumurta hafif sarımsak baharatlar atarak tavada yagsız kzıarrtım öglene onu yicem
akşam arkadaşımda kalıcam ne yicem bilmiyorm :)

sen iyide iyiye dukancı oldun çıktın canım ! işe yarıyor sanırım.. süper.. ben de 2 gün filan yapabilirim duruma göre önümüzdeki ay şölye hafif bi şok etkisi için.

:nazar::nazar::nazar::nazar:

sevgili günlüğüm,

bugünden 2-3 gün protein diyeti gibi bişi yapıcam. =)

dukan yani aslında atak gibi
çünkü hafif bi şoklama yapıcam..

3 gün sürmez de cuma da yapmayı düşünüyorum

perş- cuma protein günü ilan ediyorum =)

inşallah yapabilirim bakalım =)))

duruma göre vücuduma iyi gelmediğini hissedersem sadece 1 günlük de tutabilirim bu diyeti..:nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

eveet bugün protein diyeti yaptığıma göre sabah migrosa gidip bir sürü alışveriş yapmam gerekti yağsız yoğurt ve peynir alışverişi elbette =)

sabah: yağsız yoğurt 1 kase, 1 kaşık yulaf kepeği koydum içine, ve bir miktar yağsız lor yedim baya da yedim sanırım ölçüsüne bakmadım
öğlen: tavuk alıcam dışarıdan yağsız ızgara göğüs eti yanında yağsız yoğurt ve peynir yemeyi düşünüyorum =)
akşam: valla ne bulursam artık ızgara et alırım sanırım yanında da yoğurt ve yağsız peynir =)

bakalım nasıl olacak bu diyet.. inşallah işe yarar... Allahın izniyle Mart sonu hedefim 48..inşallah:nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydınn canım benimde annecigim isyanlarda kurudun kaldın deyip duruyor:)
dün akşam öglenden kalma köftelerim vardı ondan kızarrtım yanına yogurt yedim :)
ve yemek sonrası dışarı çıktım alkol yasak dukanda ve ben deli gibi içtim kızların gazına geldimm :)
arkadaşımda kaldıgım için sabah kahvaltı yapamadım çok açım midem küçülmüş bişey istemiyorum :(
yanımda tavuk taşıyorum bildigin çig.. arkadaşımda kalıcam diye evdeki depodan koydum çantama döş neyseki kokmamış çantamda unutmuşum şimdi onu haşlıyorum onu yicem
akşamda alışverişe gidicem bonfile yemeyi düşünüyorum ızgara :)

günaydınn canım benimde annecigim isyanlarda kurudun kaldın deyip duruyor:)
dün akşam öglenden kalma köftelerim vardı ondan kızarrtım yanına yogurt yedim :)
ve yemek sonrası dışarı çıktım alkol yasak dukanda ve ben deli gibi içtim kızların gazına geldimm :)
arkadaşımda kaldıgım için sabah kahvaltı yapamadım çok açım midem küçülmüş bişey istemiyorum :(
yanımda tavuk taşıyorum bildigin çig.. arkadaşımda kalıcam diye evdeki depodan koydum çantama döş neyseki kokmamış çantamda unutmuşum şimdi onu haşlıyorum onu yicem
akşamda alışverişe gidicem bonfile yemeyi düşünüyorum ızgara :)

canım ben öğlen tavuk ve yağsız peynir yedim

akşam yemeği olarak da yiyecek bişi bulamadım peynir yiorum yağsız şuan :)

:nazar::nazar::nazar::nazar:

bakalım işe yaricak mııı :)

bugün benim son günüm iyice alıştım ama tartılamadım bi türlü :) devammı etsem bilemiyorum haftasonuda yapıyım diyorum haftaiçi normal düzenime geçeyim..bu arada kilolar gittikten sonra boşlamak yok korumamız lazım :)))

bugün benim son günüm iyice alıştım ama tartılamadım bi türlü :) devammı etsem bilemiyorum haftasonuda yapıyım diyorum haftaiçi normal düzenime geçeyim..bu arada kilolar gittikten sonra boşlamak yok korumamız lazım :)))

selaaam

canım ben dün saf protein diyeti yaptım :) peynir, tavuk, peynir yedim =) bulduğum proteini yedim diyebilirim yağsız süt içtim filan :)

bugün de böyle takılıcam:

sabah yumurta yedim
şimdi tavuk ve yağsız yoğurt yicem

akşam da aynı şekilde bişiler yerim

yalnız ben bu diyeti bugün son yapıcam
2 gün protein şoklaması yapmak için yaptım

kendi diyetime dönücem :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

selaam günlüğüm

iki gündür protein diyeti yapıyorum biraz metabolizmamı şaşırtma amaçlı..

bugün son yaniii ama hemen sıkıldım diyebilirim bi kere çok zevksiz bi diyet.. et yiyosun ama yediğinden keyif sıfır..

ben çok güzel sebze yemekleri yanında hafif et koyuorum daha mis..

ama kilo vermede etkili olmuş olabilir.. hemen yarın eski düzenime döneceğim İnşalalh....
sağlıklı beslenmece gibisi yok! :)
:nazar::nazar::nazar:

canım 50.9 dukanı kapattım :) normal düzene döndüm perşembe cuma tekrar uygulıcam :)

canım 50.9 dukanı kapattım :) normal düzene döndüm perşembe cuma tekrar uygulıcam :)

canım ben de 51im tartıldım..

kaç gündür yazamadım çok işim oldu bu ara.. yalnız 2 gün dukan yine benim sindirimimi bozdu =(((
tuvalete çıkamıyorum 4 gündür =((( bende moral bozukluğu yapıo o derece offf... yani umarım çıkabilirim.. bol su içiyorum herşeyi yapıyorum ama tık yok...

umarım hallolur..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

mart sonu hedefi olarak 48 koymuştum biraz fazla olmuş olabilir..

bakalım ...
50nin altına düşmek olarak planlıyorum şimdi.

öpüyorummm:nazar::nazar:

selam günlüğümmmm

biraz kilo verince moraller yerini buldu çok şükür ve daha az yazar olduğumun farkındayım..

50 kiloyum çok şükür ve diyeti hala bozmadım hiç..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sevgili günlüğüm
az yazıorum biliyorum ama bir kaç telaşım var onları halletmeye çalışıyorum =)

hayatımda değişiklikler
:P

yokyok evlenmiyorum ( malesef haha)

neyse

bu iki günü protein diyeti ilan ettim
peynir ve hindi jambon :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım hala formunu koruyor musun merak ettim de ben...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X