• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

puffycikcik zayıflıyor 60.5ten - 55e düştü...hedefi 47... HADİ BANA KATILIN!

ayyyyy sen zaten çoook zayıfsındır kiiii:nazar::nazar::nazar::nazar:

ben çok minyonuuuumm 157yimmm boyum!!

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

göbek felan hiçbişeyim yok canım fakat direk kalçaya yıgılıyorlar kilolar oda baya baya bi fark oluşturuyor birde bir kaç aya inş slikon taktırıyorum şimdi 2 kg da onlar tutar o yüzden bu kiloların hemen gitmesi lazımmmm :))

50
50
50
50
50
50
50
50
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

şubat sonu hedefim 52'ydi.... inşallah düşebilirim aslında hala 8 gün var =))) belli olmaz bu işler.

mart sonu 48
sonra da yavaşcaaa 46
inşalllahhh:nazar::nazar::nazar:

göbek felan hiçbişeyim yok canım fakat direk kalçaya yıgılıyorlar kilolar oda baya baya bi fark oluşturuyor birde bir kaç aya inş slikon taktırıyorum şimdi 2 kg da onlar tutar o yüzden bu kiloların hemen gitmesi lazımmmm :))

silikon muuuuu????

=) haha ciddi misiiiinnnn
ayyy ne bilim zararlı değil mii korkmuyor musun..

ama tabi mutlu olacaksan ne ala ne güzel..

ya işte kalça için boool yürüyüş
valla şu kilodayım selülit hemen hemen kalmadı bende!! şaka gibi!!
yürüyüş spor, eliptik bisiklet ve diyetle missss:nazar::nazar::nazar:

seeevgili günlükk

anlatayım bakalım

şimdi öncelikle

sabah kahvaltısında: güzel bi kase yoğurt 1 bardak greyfurt suyu (kendim sıktım tabiki de!)
öğlen: ton balıklı salatamı yaptım getirdim. onu yiycem birazdan mis =)
akşam: karnabahar yemeğine devam onu bitirince yeni bi sebzeye geçerim enginar olabilir missss

spor harikaa biişeeeeeeeeeeeeey mucize gibi

ŞİMDİ DE BOMBAYI PATLATIYORUM:

52.4 KİLOYUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

İlginç olan regl olacak olmam belki bugün belki yarın olucam İnşallah... hani onun şişliğini de hesaba katarsak epey vermişim di mi? =)))

ayyyyyyyyyyyyyy

inşallah hemen regl olurum da ondan sonra tartılırım..

o yüzden haftaya kadar tartılmak yok yine... regl bitince 1 gün sonra tartılınacak:nazar::nazar::nazar::nazar:

canım çok sevindimmm bak şubat sonu olmadan gitti kilolar bu şekildeee devammmmmm :))
bu arada dün öglen nohut yedim akşam ise ıspanak
ve pilates dersim vardı dün enerjim çok düşüktü hiç istekli yapmadım pilatesi açıkcası
sabah k-fleks yedim ara bi avuç leblebi yedim :)

silikon muuuuu????

=) haha ciddi misiiiinnnn
ayyy ne bilim zararlı değil mii korkmuyor musun..

ama tabi mutlu olacaksan ne ala ne güzel..

ya işte kalça için boool yürüyüş
valla şu kilodayım selülit hemen hemen kalmadı bende!! şaka gibi!!
yürüyüş spor, eliptik bisiklet ve diyetle missss:nazar::nazar::nazar:

evet canım yaz gelmeden taktırmazsam deprsyona girerim sanırımm :) spordan dolayı iyice küçüldü zatennn :) bu arada sporu özellikle koşu bandında yürüme çok hafif adımlarla koş :))

evet canım yaz gelmeden taktırmazsam deprsyona girerim sanırımm :) spordan dolayı iyice küçüldü zatennn :) bu arada sporu özellikle koşu bandında yürüme çok hafif adımlarla koş :))

ben eliptik yapıyroum şöle 8. düzeyde 45 50 dk.

sonra bacak hareketi yapıp geliyorum

overall vücut çalışmaya 50ye düşünce başlicam..

onun dışında eliptikten baymışssam derslere giriyorum

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

öglen yemeginde köfteli bezelye çok azcık aldım tabagıma bir kase cacık yedim bir tanede sigara böregi
akşama haşlanmış but yanındada mantar yemeyi düşünüyorumm

öglen yemeginde köfteli bezelye çok azcık aldım tabagıma bir kase cacık yedim bir tanede sigara böregi
akşama haşlanmış but yanındada mantar yemeyi düşünüyorumm

oh gayet güzelmiş afiyet olsun canım

ben de akşama karnabahar

öğlen çok güzel bi tonlu salata yaptım yedim
mis gibiydiii valla
:nazar::nazar:

afiyet olsun sanada canım :)) senin sebzelerle aran çok iyi bu karnıbaharı fırında başemel sosuyla yapıyorlar ondanmı yapıyosun yemeginimi yada daha önce ondan yaptınmı :)

günaydınn canım ben bugün dukan diyetine başladım 5 günde 5 kilo gidicek şok diyet ama kısa süreli oldugu için saglıga zararı yok bugun tavuk günü yapıyorum sabah 1 but
(haşlanmış )öglen iki but akşamda but veya balık yicem :) bu şekilde 5 gün devam edicem 5 gün sonunda kilomu bildiricem burdanda takip edicem seniii :))

günaydınn canım ben bugün dukan diyetine başladım 5 günde 5 kilo gidicek şok diyet ama kısa süreli oldugu için saglıga zararı yok bugun tavuk günü yapıyorum sabah 1 but
(haşlanmış )öglen iki but akşamda but veya balık yicem :) bu şekilde 5 gün devam edicem 5 gün sonunda kilomu bildiricem burdanda takip edicem seniii :))

canım ben onu yapmayı denemiştim ama çok fena tıkadı beni.. sindiremedim filan =)

o yüzden günlük menum:

sabah: yoğurt, greyfurt suyu ve 2 grissini
ara: nescafe sütlü (light süt)
öğlen: ton balıklı salataaaa
akşam yemeği getiremedim bugün buradan almam gerekecekk o yüzden çorba alırım diyorummm

bakalım

spora gidilen günler

pazartesi-perşembe ve bugün gidilecek.
cumartesi- pazar gidilecek

5 güne tamamlanacak..

regl olamadım yani başlamadı daha onu bekliyorummmm
inşallah olabilirim hemen yaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:!!

afiyet olsun sanada canım :)) senin sebzelerle aran çok iyi bu karnıbaharı fırında başemel sosuyla yapıyorlar ondanmı yapıyosun yemeginimi yada daha önce ondan yaptınmı :)

canım genelde öğlen etli bişi akşam sebzeli bişi yemeye çalışıyorum
sebzeye bayılıyorummmmmmmm

yemeklerimi kendim yapıyorum.
karnabaharı bildiğin böle haşlamalı acılı yemeğini yapıyorum
çok az soğan kavuruorum yağda üzerine karnabahar koyyuorum biraz su öyle haşlama gibi oluyor
bol acı biber atıyorum

acı bibere bayılıyorum yuaa
benim yemeklerim aşııııııııırı acılı oluyor

başkası yiyemiyor =))) o kadar seviyorum ki

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın canım dün bildigin but banyosu yaptım bu dukan çok agırmış yahu ama bozmak yok acıktıkça bi avuç leblebi yiyorum kurallara aykırı ama olsun :/
sabah bi yumurta bi avuç leblebi yedim öglen tavuk veya yagsız tuzsuz ton balıgı yicem..bugün cumartesi malum eglence günü dışarda ne yiyebilirim bilmiyorum bana özel tavuk haşlarmı biyer :) birde hiç bişe yok kahve içmek zorundayım sadece :)

günaydın canım dün bildigin but banyosu yaptım bu dukan çok agırmış yahu ama bozmak yok acıktıkça bi avuç leblebi yiyorum kurallara aykırı ama olsun :/
sabah bi yumurta bi avuç leblebi yedim öglen tavuk veya yagsız tuzsuz ton balıgı yicem..bugün cumartesi malum eglence günü dışarda ne yiyebilirim bilmiyorum bana özel tavuk haşlarmı biyer :) birde hiç bişe yok kahve içmek zorundayım sadece :)

canım dukan yapma ya =(
ne bileyim.. zaten az kilo kaldı.. sağlıklı sağlıklı yuvarlanıp gidioruz ne güzel.. dukanla hızlıca geri alırsın gibime geliyor :5::5::5:

yani umarım öyle olmaz tabi de..

çevreden duyumlar öyle.. bir de kabızlık yapıyor çok..

bolbol su iç

günaydın canım bünyem alıştı bu hafta dukana devam ediyorum son 3 kilo kaldı dün akşam 53.0 geldim sabah tartılsam sanırım 52 leri görücektim :) senin kg ne alemde :)
bu arada sabah 2 yumurta
1 bardak yagsız süt içtim
öglene yanımda yagsız tavuk sote getirdim akşama dışarda yicem kırmızı et yemeyi düşünüyorum :)
bu arada dün pilates yaptım oklavayla uyguladık hala yanıyor bacaklarım kalçalarım :)

günaydın canım bünyem alıştı bu hafta dukana devam ediyorum son 3 kilo kaldı dün akşam 53.0 geldim sabah tartılsam sanırım 52 leri görücektim :) senin kg ne alemde :)
bu arada sabah 2 yumurta
1 bardak yagsız süt içtim
öglene yanımda yagsız tavuk sote getirdim akşama dışarda yicem kırmızı et yemeyi düşünüyorum :)
bu arada dün pilates yaptım oklavayla uyguladık hala yanıyor bacaklarım kalçalarım :)

ayy inanmıyorum ciddi misin
harikaymış..

ben tartılmadım regliydim çünkü biliosun hala da devam regl bitince 1 gün sonra tartılıcam

bakıcam duruma inşallah vermişimdir ben de!!

sabah 2 yumurta mıııı ayy nası yiosun yumurtayıı iki tane öle

oolsun güzel
az gibi de gelmedi bana

ben de menümü paylaşayım:

sabah: yoğurt, greyfurt suyu ve 2 grissini
kuru kayısı yedim bi de
öğlen: kereviz yemeği zeytinyağlıydıbiraz (annem yapmış) yanında yoğurt yedim böle bi sürü
akşam: akşam enginarcıkkklar getirdim az yağlı epey.. çok güzel görünüolaaaarrr

aslında ben de farkettim ya et yok bu menüde eksik olmuş ama etten geçen bi tiksindim
ama dönücem tabi hemen etsiz gün geçmemeli bu yaşta

öyle yaniii

cuma tartıliim diorum.. sonucu görmek için inşallah

öpüyoummm

merak ettim bakalım kaç çıkıcaksın bende cuma tartılıp yazıcam o güne kadar tartılmayı düşünmüyorum..canım yumurtayı yagsız sahanda yaptım tok tutuyor normalde çok tüketmem aslında inan banada etten bögg geldi haftaya sebze et agırlılı beslenicem şimdilik sabrediyorum halbu ki etide çok severdim canım nasıl tatlı çikolata çekiyor bi bilsennn ama alışmışım istemiyorum tutuyorum kendimi cumaya kadar 50 olurum inşşş tek umudumm o beklicez görücez artıkkk :) çok az yiyosun sende dikkatimi çektiii :)

dün akşam dışarda yedim ızagara tavuk köfte ve bonfile yagsız :)sabah light süt
ligt peynir
1 haşlanmış yumurta yedim..
akşamdan öglen için köfte hazırladım yagsız kıymadan yulaf kepegi yumurta hafif sarımsak baharatlar atarak tavada yagsız kzıarrtım öglene onu yicem
akşam arkadaşımda kalıcam ne yicem bilmiyorm :)

merak ettim bakalım kaç çıkıcaksın bende cuma tartılıp yazıcam o güne kadar tartılmayı düşünmüyorum..canım yumurtayı yagsız sahanda yaptım tok tutuyor normalde çok tüketmem aslında inan banada etten bögg geldi haftaya sebze et agırlılı beslenicem şimdilik sabrediyorum halbu ki etide çok severdim canım nasıl tatlı çikolata çekiyor bi bilsennn ama alışmışım istemiyorum tutuyorum kendimi cumaya kadar 50 olurum inşşş tek umudumm o beklicez görücez artıkkk :) çok az yiyosun sende dikkatimi çektiii :)

cuma yazıcam canım =) reglim bitmedi
reglden de bigün iki gün sonra tartılıcam
öyle olsun ki moralim bozulmasın

51li bişi olmuşssam süper olur inşallah olmuşumdur...

bugün getirdiğim yemekler:
enginar
yoğurt

onun dışında bişi getirmedim =)

tavuk yicem öğlen.. hem canım çekiyor hem de protein almam lazım benim de bolbol
aaa bu arada hep yazmayı unutuyorum ben spordan sonra muz yiorum yarım

potasyum almak için:3::3::3:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X