• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

puffycikcik zayıflıyor 60.5ten - 55e düştü...hedefi 47... HADİ BANA KATILIN!

o kadar güzel lezzetli oldu ki benimkisi çok az soğan kavurdum çok az yağ ile üstüne booooool kabak.. bitane domates rendeledim.. kapattım kapağını kendi suyuyla birrr güzel pisti tadı harika olmuş ya. mutlaka öneririm bildiğin kocamaaan bi tabak yedim ve kalorisi süper az bişi hem lifli hem sağlıklıııııı
çok güzel bişiii!!!!

kendimi çok şiş hissediyrım fazla yedim diie :)

akşam kızlarla buluşucaz sevgililer gününü kutlamak için yemege çıkıyoruz karar sonradan verirdi aklımı çelerler yine umarım bişeyler yememmm :/

bozdurdular bana diyetii neler yedim bi belisen utanıyorum pastalar şaraplar mantar soslu bonfileler havada uçuştuuu :(

bu arada sabah burçak bisküvi yedim 3 tane artı şekersiz sade kahve
öglen köfte patates var köfte yicem sadece

selam günlüğüm..

bu hafta spora gidilen günleri ve genel olarak bugünkü menümü paylaşayım.

pazartesi-salı-perşembe- spora gidildi.

bugün yani cuma ve pazar da gidilerek haftada 5 gün spor amacına ulaşılacak inşallah.

bugün neler yedim?

sabah: greyfurt suyu kendim sıktım 1 yumurta
arada 1 bardak sütle kahve içtim
öğlen: kocaman salata içinde yokyok mercimekten mısıra öle bişi kendim yaptım
yanında light ice tea ve bi tane zero içtim öle
akşam ise kabak yemeğim var onu yicem dün yaptığım acılı mis :)

ve tabi sonrasında spora gidicem..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın gugün daha enerji dolu bi şekilde geldim açı9kcası tartılmadım çünki geçen hafta yaptıgım kaçamaklar yüzünden moralim bozulabilir diye bu sabah k-fleks ile başladım güne öglen yemegi henüz belli degil onuda yazarım :)

Canim nerelerdesin...

canım selaaaam
haftasonları yazamıyorum bilgisayar başında olmak istemediğimden =)

şimdiii.... geçen haftanın özetini yapayım :)

spora gidilen günler:

pazartesi-salı-perşembe-cuma-pazar = HAFTANIN 5 GÜNÜNE TAMAMLANDI.

haftasonu kaçamak sayılmasa da haftaiçi düzeninde ve oranında yiyemiyorum..

ama yine de daha iyi olduğunu söylediler. hergün aynı kalori almak iyi değilmiş.

ara sıra farklı oran.

bi kaç gün saf protein diyeti yapabilirmişim..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bugün evden getirdiklerim ve menüm:

sabah : greyfurt suyu 1 bardak yağsız süt
öğlen: 3 köfte ve salata
bol su ve akşam ne yiyeceğim belli değil =)

:nazar:

öglen yogurt çorbası
ve birazda patates yemegi yedim sadece :) akşamda kabak yemegi var qartı pilates dersim var onun öncesinde 20 dakika koşmayı planlıyorum :)

selam günlüğüm

akşam spora gidilecek tabiki..

yediklerimi yazayım:

akşam öğünüm: 4 küçük köfte ve salata (yeşillik)
öğlen: zeytinyağlı tabağı yedim

güzeldi hepsiii..

bi kaç gün böle değişik bişeler yapasım var ama bakalım..2 gün 3 gün saf protein gibi..

:nazar::nazar::nazar:

dün akşam yemeginde yogurtlu kabak yemegi yedim iki dilim kepek ekmegimle ardından hemen spora uçtum 20 dakika tempolu bi şekilde koştum ardında pilates
sabah iki k dilim tost ekmegi arası kaşar yedim
2 b suyumu içtim öglene tekrar yazarım :)

ve öglen yemeginde kıymalı patlıcan yemegi vardı 3 yemek kaşıgı 1 dilim ekmek ve bi porsiyon cacık yedim
bir dilimde baklava (üzgünüm dayanamadım )
aşkam yemegine brokoli yicem ve mantar var kaşarlı :)

günaydın canım senin günlüğün ama senden çok yazıyorum acaba kendime günlükmü açsam diye düşünmüyorum degil :/
dün eve gittim ve brokoli yogurt ve deli gibi mantar yedim baya baya yedim..daha sonra spora gittim ve gider gitmez tartıldım tartı 53.9 u gösterdi bu denli yemek yememe ragmen ve dün öglen baklava yemiştim bir dilim nasıl oldu bilmiyorum kg mu verdim ben yani şimdi :/
sabah 1 dilim pizza yedim öglene sadece çorba ve salata düşünüyorum :)

selam günlüğüm..

regl olacağım için hem çok şişkin hem de gergin hissediyorum...

günlük menümü paylaşayım:

sabah: 3 grissini 1 kase yoğurt 1 greyfurt suyu (kendim sıktım)
öğlen: salata ve köfte

akşam karnabahar yemeği yaptım onu yicem inşallah...

akşam da tabiki spora gidicem..

regl olacağım için haftaya tartılıcam ama

53 küsürlü kilo gördüm en son =)

yani kaldı inşallah 7 kilo!!!!

=)))

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım süpersin 53.,9 mu harika!!!!!!

ben bu ara aşırı yoğundum çok açıp da yazamadım:.
ama bundan sonra böyle olmicak tabikiii

daha verilecek kilolar çooook =))

SPORU AKSATMAMAK
EN ÖNEMLİSİ
HEP DİYORUMMM:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

şu 3 kilocuktan kurtulsak gerisi kolay canımm 1 aya yok olucak inşallah onlarda :)

di miiiiiiiiiiiiiiiiii

yaaa inşallahhhh

50 ye düşsek

ondan sonrası daha kolay olacak gibi geliyor bana

iyice motivasyon!!!!

bir daha inşallah 50 nin üstüne çıkmak istemiyorum ben hiç yakışmıyor bana bu kilolar ah ah =((((

cidden hiç beğenmiyorum kendimi böylee

direk tombik görünüyorum

çok minyon olduğum için..

evet canım 46 47 civarı idealim boyumda kısa degil 166 167 bişeyim ortalarda ama inan ne giyersem ancak bu kiloda güzel oluyor haftasonu mini giyeyim dedim allahım nasıl battı gözüme basenlerim anlatamam çok farkediyor..zaten kiloma ulaşayım birdaha almak kesinlikle yok..öncelikle 50 kiloya gelelim sporla destekliyoruz bi kaç kiloyuda hemen veririz :)) önümüzde 3 kgluk yag yıkıntısını kovalımmmmmm :) bu arada sporu hoca eşligindemi yapıyosun sen ?

evet canım 46 47 civarı idealim boyumda kısa degil 166 167 bişeyim ortalarda ama inan ne giyersem ancak bu kiloda güzel oluyor haftasonu mini giyeyim dedim allahım nasıl battı gözüme basenlerim anlatamam çok farkediyor..zaten kiloma ulaşayım birdaha almak kesinlikle yok..öncelikle 50 kiloya gelelim sporla destekliyoruz bi kaç kiloyuda hemen veririz :)) önümüzde 3 kgluk yag yıkıntısını kovalımmmmmm :) bu arada sporu hoca eşligindemi yapıyosun sen ?

ayyyyy sen zaten çoook zayıfsındır kiiii:nazar::nazar::nazar::nazar:

ben çok minyonuuuumm 157yimmm boyum!!

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X