• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

puffycikcik zayıflıyor 60.5ten - 55e düştü...hedefi 47... HADİ BANA KATILIN!

merhaba kızlar bende sizler gibi kilo vermek istiyorum hemde oldukça uzun zamandır bunun mücadelesini veriyorum 56 ile tamam başlamalıyım diyete dedim ve şu anda tam 67 kiloyum evet yanlış duymadınız uzun zamandır ilk defa geçen hafta içi iyi beslendim ama sadece 5 gün sürdü h.sonu olunca eş-dost-arkadas vs. vs. derken puff uçtu her sey sizden birsey istiyorum sizler nasıl motive edebiliyorsunz kendinizi söyler misiniz mesela ben kendime 10 kilo hedef koydum başlangıç olarak (aslında 17 kilo vermek istiyorum) ama şöyle düsünüyorum nasıl yapıcam neresinden başlıycam sonuçta 1,2,5 değil en az 10 kilo neresinden başlıycam diye düşünüyorum kızlar siz bu aşamayı nasıl atlattınız nolur bi fikir verin çöktüm resmen yakındır depresyona girmem

valla canım şöyle söyliyim..

benim için çokçok zor oldu.. 1.5 aydır diyetteyim. ama inan kafada bitirmeden olmuyor bu iş..yani öncelikle gerçekten karar vermenlazım. mesela ben de diyete giriyordum bırakıyordum ertesi gün.. sadece 1 gün bilemedin 2 gün dayanabiliodum.. bu böyle 6 ay gitti.. bariz 6 ay girmeye çalıştım inan..amabi an geldi ki gerçekten karar vermiştim.. onu da bırakmadım 1.5 aydır.. baya terbiye ettim irademi.. tamamen kafada bitirmek önemli ilk etapta.. ama hep şunu düşündüm.. eskiden her istediğimi giyebiliodum üstümü başımı çekiştirmiyodum..inan bana duruşum bile değişmişti.. böle kendimi saklamaya çalışıodum sürekli..şimdi 6 kilo verdim sadece ama inan omuzlarımdan yük kalktı hafif hissediyorum kendimi..
önümde 3 ay ve verilecek olan 9 kilo daha var..

100 günlük geri sayımım 1 temmuzda başladı!

gel katıl bana
kurtulalım şu kilolardan..

aynanın karşısına geç ve vücudundan memnun olmadığını hatırlat kendine..
ha memnunsan o başka tabi hiç zahmete girme! =))

ama gireceksen tam gir..
boşuna acı çekme..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ya arkadaşlar bende size katılsam.?Bu GÜN DİYETİMİN 21.GÜNÜ ve 5 kilo verdim...59.8 kilo idim şu an 54.8 im.Ancak 4 kilo daha vermem gerekıo.Bu süreci beraber geçirsek olur mu?

valla canım şöyle söyliyim..

benim için çokçok zor oldu.. 1.5 aydır diyetteyim. ama inan kafada bitirmeden olmuyor bu iş..yani öncelikle gerçekten karar vermenlazım. mesela ben de diyete giriyordum bırakıyordum ertesi gün.. sadece 1 gün bilemedin 2 gün dayanabiliodum.. bu böyle 6 ay gitti.. bariz 6 ay girmeye çalıştım inan..amabi an geldi ki gerçekten karar vermiştim.. onu da bırakmadım 1.5 aydır.. baya terbiye ettim irademi.. tamamen kafada bitirmek önemli ilk etapta.. ama hep şunu düşündüm.. eskiden her istediğimi giyebiliodum üstümü başımı çekiştirmiyodum..inan bana duruşum bile değişmişti.. böle kendimi saklamaya çalışıodum sürekli..şimdi 6 kilo verdim sadece ama inan omuzlarımdan yük kalktı hafif hissediyorum kendimi..
önümde 3 ay ve verilecek olan 9 kilo daha var..

100 günlük geri sayımım 1 temmuzda başladı!

gel katıl bana
kurtulalım şu kilolardan..

aynanın karşısına geç ve vücudundan memnun olmadığını hatırlat kendine..
ha memnunsan o başka tabi hiç zahmete girme! =))

ama gireceksen tam gir..
boşuna acı çekme..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canımm motive eden mesajın için çok teşekkür ederim şu 2-3 günlük kötü diyet aramdan sonra bende yarın başlıyorum öyleyse ama şansta bu ya tamda şehir dışına çıkıcam diyet çok zorlıycak beni ama yapıcam artık öyle bitik hissediyorumki kendimi hem fiziken ben psikolojik olarak ve ben en başta şok diyet olarak başlamayı düşünüyorum isveç çok iyi benim için ama dışarıda onu uygulayamam bende mümkün olduğunca çok çok az kaloriyle beslenicem :43:

Ya arkadaşlar bende size katılsam.?Bu GÜN DİYETİMİN 21.GÜNÜ ve 5 kilo verdim...59.8 kilo idim şu an 54.8 im.Ancak 4 kilo daha vermem gerekıo.Bu süreci beraber geçirsek olur mu?

katıl tabiki! beklerim

ben hep yazıyorum.
hergün menümü paylaşıyorum.

SABIR
KARARLILIK
VE
İNANÇLA

BAŞARACAĞIZ!!!

21 günde 5 kilo çok fazla değil mi ya? ama yine de süper..

umarım sağlıklı vermişsindir.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canımm motive eden mesajın için çok teşekkür ederim şu 2-3 günlük kötü diyet aramdan sonra bende yarın başlıyorum öyleyse ama şansta bu ya tamda şehir dışına çıkıcam diyet çok zorlıycak beni ama yapıcam artık öyle bitik hissediyorumki kendimi hem fiziken ben psikolojik olarak ve ben en başta şok diyet olarak başlamayı düşünüyorum isveç çok iyi benim için ama dışarıda onu uygulayamam bende mümkün olduğunca çok çok az kaloriyle beslenicem :43:

canım özellikle isveç filan gibi diyetlerden kaçınmalısın.

çünkü sana kilo aldırır.

yanılsamadır.

genel olarak kilo verdim sanırsın ama hemen geri almanın yanısıra bir de fazlasıyla geri alırsın kiloyu..

bence 3-4 ayda zaten verirsin.

o yüzden düzenli ve iyi beslen
hareket et bolbol!

ben öyle yapmaya çalışıyorum.

ve 1.5 ayda 6 kilo verdim.

ya çok sinirlendim kendime çok kilolu hissettim sonra düzenli ve az yiyince tabi bol su ve yeşil çay şimdilik verdim.Bi 50 olsam o kadar mutlu olucam ki anlatamam.forumu hep okuyorum ama girip yazmamıstım.bu diyeti yaparkende kalori sepetini kullandım yedıklerımı yazarak kalorı hesabı yapmamı sagladı..bide tesekkur ederım.umarım hep beraber zayıflarız

ya çok sinirlendim kendime çok kilolu hissettim sonra düzenli ve az yiyince tabi bol su ve yeşil çay şimdilik verdim.Bi 50 olsam o kadar mutlu olucam ki anlatamam.forumu hep okuyorum ama girip yazmamıstım.bu diyeti yaparkende kalori sepetini kullandım yedıklerımı yazarak kalorı hesabı yapmamı sagladı..bide tesekkur ederım.umarım hep beraber zayıflarız

ben de 50 olmak istiyorum ilk etapta canım =)

gel beraber olalım...

=))

aynen ben de kalorisepetinden bakıyorum yediklerime..

selaaamm

bugünkü menüm:

kahvaltı: 4 kaşık nesfit + 125 ml yağsız sütle
ara: 2 kuru kayısı 2 çay kaşığı keten tohumu
öğlen: ton balıklı salata , 2 tane pirinç patlağı etiform
akşam: bir kase kabak çorbası az yağlı, 200 gr yağsız yoğurt, 2 tane prinç patlağı etiform

bende hemen bugun yedıklerımı yazayım
sabah 1/2 mercımek corbası
öğlen akdeniz salata
ara 5 tane çizi klasik
akşamda artık eve gıdınce ne varsa 1/2 yiyeceğim
ancak bu 21 gunden sonra kilo vermem yavaşladı.artık sabah paylaşırız yine yedıklerımızı.
bıde senın boy kaçtı benım 163

bide su an ki kilon kaç?ben sabah ac karnına tartıldım 54.8 dım.bakalım yarın kaç olucaz ?

ben bi hafta tartılmicam canım regl oldum çünkü..
tartılayım dedim şiş çıktığım için kilolu çıkıyorum
55 kiloyum =(
yani 54ü görmüştüm en son ama reglyken 55 çıktım ve akşam tartıldım..

ama hala 55im işte.

haftaya bi anda düşer diyorlar çünkü regl şişliği vs. fazla çıkılıyor diyolar bakalım.

benim ilk hedefim 50
şu 50yi bi görsem.
gerisi kolay diyorum.

duraklama dönemi gibi bişeyde hissediyorum bi de kendimi.
onun için de proteine ağırlık vericem.

spora zamansızlıktan çokçok vakit ayıramıyırum =(((((
haftasonları yapıyorum
ama haftaiçi..

100 gün içinde kurtulmayı hedefliyorum 9 kilodan.

bakalım
duraklama döneminde olduğumdan yarından itibaren protein ağırlıklı beslenicem.
yani yapabilirsem.
sürekli aynı şeyleri yiorum ondan kilo veremiyorum sanırım şuara..

bende hemen bugun yedıklerımı yazayım
sabah 1/2 mercımek corbası
öğlen akdeniz salata
ara 5 tane çizi klasik
akşamda artık eve gıdınce ne varsa 1/2 yiyeceğim
ancak bu 21 gunden sonra kilo vermem yavaşladı.artık sabah paylaşırız yine yedıklerımızı.
bıde senın boy kaçtı benım 163

benim boy 157 !
epey kısayım o yüzden de 47 46 olmam gerekiyor benim
ince zarif görünmem için.

sabah sabah çorba mı içtin =))

aynen benim de yavaşladı..
o yüzden proteine vericem kendimi =)

55 kiloyum =(

ama hala 55im işte.

haftaya bi anda düşer diyorlar çünkü regl şişliği vs. fazla çıkılıyor diyolar bakalım.

benim ilk hedefim 50
şu 50yi bi görsem.
gerisi kolay diyorum.

haftasonları yapıyorum
ama haftaiçi..

bakalım
yani yapabilirsem.
günaydın.ben akşam giremedim evde nete.bende regl donemım bıttınde bırdrn bıre 1.5 kilo vermıstım.
senınde bıtınce ınanamıcaksın benım gıbı.Bide bakıcaksın kı gıdıvermıs kılolar. :)

55 kiloyum =(

ama hala 55im işte.

benim ilk hedefim 50
şu 50yi bi görsem.
gerisi kolay diyorum.

haftasonları yapıyorum
ama haftaiçi..

bakalım
yani yapabilirsem.

benim boy 157 !
epey kısayım o yüzden de 47 46 olmam gerekiyor benim
ince zarif görünmem için.

sabah sabah çorba mı içtin =))

aynen benim de yavaşladı..
o yüzden proteine vericem kendimi =)

Aaaaa biz sabahları çorba içeriz zaten...yanı mercimek ve tarhana gibi o kadar güzel olur kı sanada tavsiye edrım

günaydın.ben akşam giremedim evde nete.bende regl donemım bıttınde bırdrn bıre 1.5 kilo vermıstım.
senınde bıtınce ınanamıcaksın benım gıbı.Bide bakıcaksın kı gıdıvermıs kılolar. :)

ciddi misin? umarım canım..

haftasonu tartılıcam ben de bu yüzden..
bugün son günüm gibi reglmde ama 2 gün daha sürer diyolar o şişlik ben de en sağlam olsun haftasonu tartılırım diyorum...

süpersin!:nazar:

Back
X