- Konu Sahibi puffycikcik
merhaba kızlar bende sizler gibi kilo vermek istiyorum hemde oldukça uzun zamandır bunun mücadelesini veriyorum 56 ile tamam başlamalıyım diyete dedim ve şu anda tam 67 kiloyum evet yanlış duymadınız uzun zamandır ilk defa geçen hafta içi iyi beslendim ama sadece 5 gün sürdü h.sonu olunca eş-dost-arkadas vs. vs. derken puff uçtu her sey sizden birsey istiyorum sizler nasıl motive edebiliyorsunz kendinizi söyler misiniz mesela ben kendime 10 kilo hedef koydum başlangıç olarak (aslında 17 kilo vermek istiyorum) ama şöyle düsünüyorum nasıl yapıcam neresinden başlıycam sonuçta 1,2,5 değil en az 10 kilo neresinden başlıycam diye düşünüyorum kızlar siz bu aşamayı nasıl atlattınız nolur bi fikir verin çöktüm resmen yakındır depresyona girmem
valla canım şöyle söyliyim..
benim için çokçok zor oldu.. 1.5 aydır diyetteyim. ama inan kafada bitirmeden olmuyor bu iş..yani öncelikle gerçekten karar vermenlazım. mesela ben de diyete giriyordum bırakıyordum ertesi gün.. sadece 1 gün bilemedin 2 gün dayanabiliodum.. bu böyle 6 ay gitti.. bariz 6 ay girmeye çalıştım inan..amabi an geldi ki gerçekten karar vermiştim.. onu da bırakmadım 1.5 aydır.. baya terbiye ettim irademi.. tamamen kafada bitirmek önemli ilk etapta.. ama hep şunu düşündüm.. eskiden her istediğimi giyebiliodum üstümü başımı çekiştirmiyodum..inan bana duruşum bile değişmişti.. böle kendimi saklamaya çalışıodum sürekli..şimdi 6 kilo verdim sadece ama inan omuzlarımdan yük kalktı hafif hissediyorum kendimi..
önümde 3 ay ve verilecek olan 9 kilo daha var..
100 günlük geri sayımım 1 temmuzda başladı!
gel katıl bana
kurtulalım şu kilolardan..
aynanın karşısına geç ve vücudundan memnun olmadığını hatırlat kendine..
ha memnunsan o başka tabi hiç zahmete girme! =))
ama gireceksen tam gir..
boşuna acı çekme..