canım sen 3 doktora gitmişsin öyle birşey olsa muayenede ve hgs de kesinnn görünürdü. ben işte 5 gün oldu düşük yapalı. haftaya hemen rahim filmi çekilecek. sonra gereken ne varsa hemen yaptıracağım. zaten yaşım 27,5 olmuş :) daha da bekleyip uzatmak istemiyorum. rahimde perde olması gebe kalmak imkansız demek değil. ama spermin yumurtayla birleşmesini çok büyük oranda zorlaştırıyor.işte araya perde çekiyor öyle düşün.
yaa çok çook geçmiş olsun rabbbim en kısa zamanda sağlıklı birbebek nasip etsin herşeyin yolunda gitmesini nasip etsin ama tutundysa sana derler ya bi kez tutundumu devamı gelir diye demekki hamile kalabiliyosun maşşallah:)aynen bende 27 yaşındaym en kısa zamanda güzel haberler alırız inşallah...
canm polikistir over sendromu var bende...yumurtam ancak hormonla oluşuyor..ama bu seferde çatlamıyor onun içinde iğne kullanıyorum zaman zaman rahim duvarımda inceliyor...
Allah yardımcın olsun canım yaaa. dertler çeşit çeşit.yeter ki dermanı olsun dertlerimizin.
canm polikistir over sendromu var bende...yumurtam ancak hormonla oluşuyor..ama bu seferde çatlamıyor onun içinde iğne kullanıyorum zaman zaman rahim duvarımda inceliyor...
aminnnnnnn canım yaaa inşallaaahh. Allah hepimize nasip etsin inşalllaaaahhh.ama tabi 1 kez dahi olsa hamile kalabildiğimi öğrenmek güzel birşeydi.
sağolasın canımçok çok geçmiş olsun..çok şükür tıp çok ilerledi en azında tedavisi var yumurta oluşup iğne yaptıranda çok o bi problem deil en yakın zamanda güzel haberler alırız umarım işte aslında bırakmamak lazım ne gerekiyorsa yapmak gerek kendi adıma konuşuyrm ... rahim duvarında incelme demek düşük oluşması mı demek canm??
benim çevremde senin gibi örnek vardı 2 arkadaşm aynı şekilde oldu ve güzel haberlerini çok yakın zamanda aldılar eminim aynı duyguyu daha uzun vadeli yaşıycaksın:))
sağolasın canım
rahim duvarı adet olunca incelir her ay ve sonradan yumurta çatlama zamanına kadar kalınlaşır...yumurta döllendiğinde rahime tutunması için kalınlaşması gerekiyor, kalınlaşmazsa tutunamıyor...zaten gebe kalıncada hızla kalınlaşıyor..
canım farklı doktorlara gittin mi??
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...-kalanlar-yasadiklarinizi-yazalm-sohbete.html ikizler burcu canım bu topiğe baksana iyiki erkenden öğrenmişsin o perdeyii
aminnnnnnn canım yaaa inşallaaahh. Allah hepimize nasip etsin inşalllaaaahhh.ama tabi 1 kez dahi olsa hamile kalabildiğimi öğrenmek güzel birşeydi.
anladım canım rabbim yardımcımız olsun...
3 farklı doktora gittim canım işte zatn bu gebeliğin oluşmamasının sebeplerinin bilineyenler toplumda %40 civarındaymış yani açıklanamıyormuş ya tıp çok ilerlemediği için yada rabbim zamanını bildiğindendir yani hep olumlu konuşuldu klomen kullandım işte yumurtlaraım kaliteli hatta ikiz olabilir falan bile demişti doktolarım hep olumlu konuşuldu bizde 7 8 aydır gitmiyrz oluruna bıraktık yani hiç bir sorun yok!!!
geçen yıl kurslarım vardı bu yıl malesef yok ama çalışıcam canım ama bilinçaltımda işte ve diyorum ya aynı şekilde bi arkadaşımda çok meşgul olduğu ay kalmıştı kaç yıl kalmadı kafası doluyken o ay hamile kalmııştı belkide çabalıycam zaten aktif bi kadınımm benim doktorlarımdanda diyen olmuştu aynı şekilde uygulamaya geçemedim ama inşallah geçicem ...tekrar deryaaaa ikizler burcum çok memnun oldum sizleri tanıdığıma ben çıkmak durumdayım inşallah görüşürüz sonra iyi geceler tatlı rüyalar olsun......
tatlım yaa bende tam o topiği inceliyordum :) hatta o sayfaya yorum bile yazdım. birde baktım ki sende aynı topiği önermişsin. sağolasın :)
arf ve deryaa bende çok memnun oldum sizi tanıdığıma. yarın akşam gene burda olursanız sohbetmek dileği ile iyi gecelerrrrr...
bende yatıyorum artık çok geç oldu. hoşçakalın kızlaaaarrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?