PUFPUFF'un Artık Bebiş Olsun Topiği !!!

allah rahmet eylesin cnm başın sağolsun

eylülüm böyle stresli,belirsizce beklemekten iyidir 0,1 i görmek bence...

bende o lanet prolaktinle baş edenlerdenim

Allah razı olsun canım. eylül bence de artık yaptır şu testi. böyle nereye kadar devam edeceksin? yaptır sen de rahatla biz de.

Psikolog kesinlikle haklı Ama işte ben kadınım ,doğurmalıyım hissi içinde veya baskısı içinde değilim ruh dünyamda.
Öyle olsa beklemezdim 3 yıl,neticede 29 a doğru gidiyorum :/ daha yeni yeni bebekler dikkatimi çekmeye başladı.
Ama çevre ? dün teyzemle konuştuk ikinci lafı bebek var mı,sıkılmadınız mı,daralamadınız mı ?
Yapmayacak mısınız ? Dedim düşünmüyoruz zaten korunuyorduk bu güne kadar yine öyle bilsin insanlar.
Üstümde öyle bir baskıyla yaşayamam galiba.

çevre baskısı da biçok kişide stres yaratıyo tabi..

bence de sadece en yakınlarına söyle bebek istediğini. kimse bilmesin. ben o salaklığı yaptım herkese düşünüyoruz dedim işte sonuç . bilenler acıyarak bakıyor, yanımda bebek lafı etmemeye çalışıyorlar bu da beni daha çok üzüyor ama farkında değiller.

Yakın iki arkadaşım biliyor sadece.
Annem bile bilmiyor..

yaaaa kızlar inş bebek haberlerini aynı anda ya da ardarda vermek nasip olur..
Allah'ım yardım et hepimize...

arkadaşlaaaaarrr benimde prolaktinim yüksek çıktı yaa.
Olması gerekenden 4 kat yüksek çıktı.10 gün önce yaptırdığım testte. dr hamile misin dedi yüksek görünce. bilmem dedim.beta hgc testi yaptır gel dedi. bir yaptırdım cidden hamileymişim. o zaman öğrendim hamileliğimi . gerçi adetim geçeli 2 gün olmuştu fakat kendimden beklemiyordum 2 yıl olmadı bebek nede olsa diye. gerçi 1 hafta yaşadım o sevinci. sonra düştü yani 5 gün önce
şimdi benim merak ettiğim prolaktinim yüksek midir halen ?
15 gün sonraya dr tahlil verdi gidip yaptırcam bakalım düşmüş olcak mı prolaktin. bi de prolaktinim düşsün diye ilaç verdi endoktrin uzmanı doktor.siz prolaktin düşürmek için hangi ilacı kullanıyorsunuz arkadaşlar???

Geçmiş olsun,bence seninki gebelik yüzünden yükselmiş.Düşecektir 15 sonra tahminim yani
Ben kullandığım ilacın adını hatırlamıyorum ama bir ay kullanmıştım.
Ağır bir ilaçtı beyine etkisi büyük olduğu için yatmadan önce içiliyordu sadece.
Çeşitli kürler var prolaktin için testere dişli arslanpeçesi kürüydü galiba adı saraçoğlunun sitesinde görmüştüm.

sağol canım teşekkür ederim. zaten göğsümden süt gelmedi hiç , maşallah adetlerim çok düzenli gün bile sekmez . o yüzden dr da hamileysen anca ondan yüksektir demişti.yoksa adet düzensizliği gibi şikayetlerin olması gerekiyordu dedi. hamile olduğumu öğrenincede Euthyrox isminde bir ilaç yazdı hamile ikende kullanılabiliyor dedi.düşük de yapınca kullanmadım ilacı. bu ay ilacı hiç kullanmıcam bakalım bebek yok diye artık kendiliğinden düşecek mi prolaktinim. düşmezse öyle başlarım ilaca diyorum.

bu arada prolaktin 4-24 arası gibi bir rakam olursa normalmiş.benim 80 küsür çıkmıştı.

Adetlerinin düzenli olması harika bence.
Bence düşecektir prolaktin sonra yeniden gebeliğe hazır hale geleceksin mutlaka.
İlacı vermek için acele etmiş bence doktor ilaç yazmaya bayılıyorlar malum!

Gebeliğini adet gelmeden önce mi öğrenmiştin kimyasal gebelik falan mıymış ?
Yani incitmek istemem ama neden düşmüş,öğrenebildin mi?

canım yok incinmem üzülmem ya.atlattım çok şükür. ben sana şöyle anlatayım. 2 yıl gebe kalamayınca bende kadın doğum uzmanına gittim ve benden hormon testleri istedi. testleri yaptır ve de adetinin 3.cü günü gel muayene edeyim dedi.bende o ay nede olsa hamile kalamıyorum diye hiççç stres yapmadım meğerse hamile kalmışım. ama adet olmayı da 4 gözle bekliyordum. adet olayım ki bir an önce kadın doğuma gideyim diyordum. gün bile sekmeyen adetim 2 gün gecikti bende o ara bari dr un istediği testleri yaptırayım dedim. bir baktık prolaktin 80 küsürlerde. dr direk göğüslerden süt geliyor mu dedi yooo dedim. peki adetin düzenli mi dedi. evet günü gününe hatta saatini bile söyleyebilirim hiç şaşmaz dedim. endoktrin dr um çok şaşırdı. peki hamile olabilir misin dedi.yoo sanmam çünkü tedaviye başlıcam artık bebek olmuyo diye dedim. ama adetim 2 gün gecikti fakat kesin dr a gitcem diye gecikme olmuştur dedim.dr da hemen bir beta hgc testi yaptır gel bakalım dedi. hamile değilsen bu işte bir tuhaflık var yoksa emar isticem dedi. neyse yaptırdım bir baktım ki hamileymişim. böyle yani.

slm fıstıklarr herkeze iyi akşamlarr baktım prolaktinden girmişiz benimde yükselmişti hiç olmadığı kadar... aralıkta düşük yaşamıştım bana ilaç vermedi doktorum düşer dedi prolaktininde tutunamayan sıpanda..parça kalmaz dedi...bence ilacı erken vermiş doktorun bayılıyolar yaw ilac vermeyee

bu arada 5 haftalık filan hamile idim düştü. düşme sebebini de çarşamba günü öğrendim. kadın doğum doktorumdan. bende çift rahim varmış ve rahimde perde varmış. bebek gelişememiş ve gelişemediği için rahim bu sağlıklı bebek değil diyomuş otomatik algılayıp bebeği rahim dışına atıyormuş. tabi çift rahim ve rahimde perde laflarını dutunca şokkk geçirdim. çünkü 1,5 yıl önce gittiğim dr herşeyin normal stres yapma zamanla olur deyip yollamıştı beni . meğerse öyle normal filan değilmiş. çift rahim olunca bebek rahmin bir kenarına sığamıyormuş ve düşük oluyormuş muhtemelen. rahimde ki perde de gebeliği engelliyormuş. ama böyle iken bile hamile kalmayı başarmışsın dedi dr bravo dedi :)

canım sana da geçmiş olsunnn. deryacım kadın doğum doktorun peki sana ilaç verdi mi düşükten sonra süt hormonların harekete geçmesin diye???senin niye düşmüş dedi mi doktorun bişey???

Tekrar tekrar geçmiş olsun arkadaşım.
Belki daha önce de hamile kaldın çok daha ufakken gitti aynı sebeplerden dolayı.
Bence hamile kalmış olman da çok güzel,yine kalacaksın neticede inşallah.
Peki bu rahimdeki perdenin bir tedavisi yok mu bir operasyon falan ?

cnm benimkide 2-3 haftalıktı 50 küsürdeydi prolaktin... o kadar problem o kadar dert varki..düşüğümden önceki ayda tedavi gördüm rahim duvarım inceymiş doktor kalınlaşsın diye ilaç vermişti bana ama o ay tutmadı..saraçoğlunun sitesinde okumuştum nar suyu kalınlaştırıyo diye... düşüğümün olduğu aya bomba gibi hazırlandım düzenli olarak hergün 2-3 tane nar yedim...klomen+ gonal f+ ovitrelle çatlama iğnesi ve sperm kalitesi 3-4 günde arttığ ve hızı yükseldiği için onuda ayarladım..ve gebelik elde ettim ama benim salaklığımdan düştü...ben bozuk köy yoluna gittim evi kaldırdım temizlik yaptım.. bide eşim nöbetteydi misafir gelecekti gittim alışveriş yaptım acayip ağırdı poşetler..sonrasındada böyle oldu doktor dedi tam tutunma zamanları yatıp dinlenmen lazım dedi ama benim daha cücük bişi olmaz diyodum...4-5 gün içimde canlı bişeyin varlığıyla yaşamak harikaydı... bi daha aptallık yapmıcam totomu devirip hep yatıcam sööööözzz

Sana da geçmiş olsun ,prolaktin hormonu yüksekliği hamile kalamayan kadınlarda en sık görülen fakat en kolay çözülen sorunmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…