canım sana da geçmiş olsunnn. deryacım kadın doğum doktorun peki sana ilaç verdi mi düşükten sonra süt hormonların harekete geçmesin diye???senin niye düşmüş dedi mi doktorun bişey???
sağolasın cnmSana da geçmiş olsun ,prolaktin hormonu yüksekliği hamile kalamayan kadınlarda en sık görülen fakat en kolay çözülen sorunmuş.
Tekrar tekrar geçmiş olsun arkadaşım.
Belki daha önce de hamile kaldın çok daha ufakken gitti aynı sebeplerden dolayı.
Bence hamile kalmış olman da çok güzel,yine kalacaksın neticede inşallah.
Peki bu rahimdeki perdenin bir tedavisi yok mu bir operasyon falan ?
arkadaşlar bu arada çarşamba günü rahim filmi çekileceğim bakalım. dr rahimin tam şekline bakacak. ne gibi bir tedavi yada operasyon olabilir onu kesinleştirecek. Allahtan ki kadın doğum doktorum anestezili çekecek rahim filmimi.yoksa ben diğerine dayanamazdım. biraz ağrılı oluyormuş da.
canım rahimdeki perde çok ufak ve basit bir operasyonla alınabiliyormuş. bu opresyonu yaptırıp sonrasında hemen hamile kalan çokmuş. 15-20 dk lık ağrısız acısısz kansız bir operasyonmuş.2 saat dinlenip gün içerisinde işimize devam bile edebiliyormuşuz.basit bişeymiş yani.ama rahimdeki perde işte gebeliğe çok büyük engel.spermlerin yumurta ile buluşmasını engelliyormuş.
canım evet yaaa çok ağrılı olduğu söyleniyor anestezili olması çok iyi...birazda fiyatı öyle tuzlu oluyo...tecrübelerini sende paylaş bizimlee...kadın olmak ne kötü bişi yaa
vayy arkadaş daha neler duyacaz yaaa... benim bi ara eşimin sperm sayısıda düşüktü Allahtan sonradan yükseldi bide onla uğraşsaydım mahvolurdum yaaa..ben bi kaç ay daha bu şekilde denicem hormonlarla daha sonra aşılama düşünüyorum...eşime araba alalım dedim borca girelim bizim aldığımız bişeyimiz olsun dedim yanaşmıyo babasının arabası altımızda diyee... bende paraları biriktirip çatır çatır tedavimde kullanıcam
canım rahimdeki perde çok ufak ve basit bir operasyonla alınabiliyormuş. bu opresyonu yaptırıp sonrasında hemen hamile kalan çokmuş. 15-20 dk lık ağrısız acısısz kansız bir operasyonmuş.2 saat dinlenip gün içerisinde işimize devam bile edebiliyormuşuz.basit bişeymiş yani.ama rahimdeki perde işte gebeliğe çok büyük engel.spermlerin yumurta ile buluşmasını engelliyormuş.
merhabalar öncelikle bende 3 yıldır gebelik düşünüyorum hala yok ve bugün yine regl oldum ve çok üzgünüm çook( acaba bu rahim perdesi nedir doktor mu söyledi s,ze geniş bi bilgi verirmisiniz lütfen çok merak ettim..
başka yerlerde anestezili rahim filmi ne kadara çekiliyor bilmiyorum ama benim doktorum 400 tl ye çekiyormuş. fiyat uygun mu pahalı mı hiç bir bilgim yok tabi bu konuda. ama kadın olmak gerçekten çok zor yaa.
merhabalar öncelikle bende 3 yıldır gebelik düşünüyorum hala yok ve bugün yine regl oldum ve çok üzgünüm çook( acaba bu rahim perdesi nedir doktor mu söyledi s,ze geniş bi bilgi verirmisiniz lütfen çok merak ettim..
arkadaşım öncelikle Allah yardımcın olsun.inş en yakın zamanda hamile kalırsın. rahimde perde demek (septum) imiş ismi..istersen arat internetten geniş bilgi var. dr alttan muayene direk gördü. senin rahimde perde var dedi.ama tabi her kadın doğum dr u bilemeyebiliyor.o yüzden tavsiyem tek dr la kalmayın.bir kaç doktora gidin.benim önceki doktorum herşeyin normal diyerek 1,5 yılıma mal oldu. boş boş bekledim bende stres yapmıcam da hamile kalcam diye.
uygun cnm ben daha uçuk fiyatlar duydum hele anestezili olunca daha çok uçuyodu fiyatlar... yaa ben verdiğim paralara acımıyorum artık sonucu iyi olsundaa... gonal-f devlet belli bi üniteye kadar birazını karşılıyomuş 3000 üniteden sonrasına rapor çıkmıyormuş... bu ilacı düşünsene sadece ufacık tırnak kadar bi toza bide minnacık bi sıvıya 400 tl ödemek zorundayım doktor 2 kutu yazdı bide 800 lira ediyo.. Allah durumu olmayanlara sosyal güvencesi olmayanın yardımcı olsun..
normalde bu ilacın raporunuda 3 yıl evliliği dolmadan yazmıyolarmış ama pkolu olduğum için rapor çıkarttım..ama yinede 250 lira fark çıktı...Allahtan eşimin sevgili abisi eczacı 5 kuruş almıyor hiçbi şekilde..
bende netten bakıyordum şimdi konu ilgimi çekti..bende 3doktora gittim hiçbir problem yok hsg dahil tüm testlerim yapıldı yumurtlama takibimde yapıldı 6defa, 1 aşılama bizde oluruna bıraktık artık ama gerçekten psikolojisi bozuluyo insanın alttan muayenede görünüyorsa sanırım benimde görünürdü heralde..rahimde perde olunca sperm delemiyo deilmi arkadaşım..gerçekten üzgünüm aminn allah razı olsun şuan ne durumdasınız ?? peki tedavisi nedir??
bende netten bakıyordum şimdi konu ilgimi çekti..bende 3doktora gittim hiçbir problem yok hsg dahil tüm testlerim yapıldı yumurtlama takibimde yapıldı 6defa, 1 aşılama bizde oluruna bıraktık artık ama gerçekten psikolojisi bozuluyo insanın alttan muayenede görünüyorsa sanırım benimde görünürdü heralde..rahimde perde olunca sperm delemiyo deilmi arkadaşım..gerçekten üzgünüm aminn allah razı olsun şuan ne durumdasınız ?? peki tedavisi nedir??
canım eşine baktırdınız mı?? sperm sayısı ,hızı ve morfolije
merhaba canım..
sıkma canını Allaha dua et doktora gittinmi?? 3 yıl ciddi bi süre ben 1,5 yıl oldu 5. ayımda gittim doktora erken öğrendim problemimi ona göre tedavi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?