PUFPUFF'un Artık Bebiş Olsun Topiği !!!

arkadaşlar bu arada çarşamba günü rahim filmi çekileceğim bakalım. dr rahimin tam şekline bakacak. ne gibi bir tedavi yada operasyon olabilir onu kesinleştirecek. Allahtan ki kadın doğum doktorum anestezili çekecek rahim filmimi.yoksa ben diğerine dayanamazdım. biraz ağrılı oluyormuş da.

canım sana da geçmiş olsunnn. deryacım kadın doğum doktorun peki sana ilaç verdi mi düşükten sonra süt hormonların harekete geçmesin diye???senin niye düşmüş dedi mi doktorun bişey???

ben şu an insülin direncini düşüren metformin içerikli ilacı kullanıyorum 1 ay dinlen demişti doktorum.. 1 ay sonra adet olunca 3.gün bakılacak tüm hormonlara yükselirse prolaktini düşürmek kolay dedi..ama düşer dedi yaww zaten adet olmam 2 ayı bulur herhaldee ne yapsam acebaa alsam mı adet olmak için tarlusal ilacını...

yaa eşime şubatta görevlendirme çıkabilir..bide adet olurum yumurtlama günüm AÖF sınavının olduğu güne denk gelir diye korkuyorum aanaam dert 1 değil kii

canım rahimdeki perde çok ufak ve basit bir operasyonla alınabiliyormuş. bu opresyonu yaptırıp sonrasında hemen hamile kalan çokmuş. 15-20 dk lık ağrısız acısısz kansız bir operasyonmuş.2 saat dinlenip gün içerisinde işimize devam bile edebiliyormuşuz.basit bişeymiş yani.ama rahimdeki perde işte gebeliğe çok büyük engel.spermlerin yumurta ile buluşmasını engelliyormuş.

canım evet yaaa çok ağrılı olduğu söyleniyor anestezili olması çok iyi...birazda fiyatı öyle tuzlu oluyo...tecrübelerini sende paylaş bizimlee...kadın olmak ne kötü bişi yaa

vayy arkadaş daha neler duyacaz yaaa... benim bi ara eşimin sperm sayısıda düşüktü Allahtan sonradan yükseldi bide onla uğraşsaydım mahvolurdum yaaa..ben bi kaç ay daha bu şekilde denicem hormonlarla daha sonra aşılama düşünüyorum...eşime araba alalım dedim borca girelim bizim aldığımız bişeyimiz olsun dedim yanaşmıyo babasının arabası altımızda diyee... bende paraları biriktirip çatır çatır tedavimde kullanıcam

canım evet yaaa çok ağrılı olduğu söyleniyor anestezili olması çok iyi...birazda fiyatı öyle tuzlu oluyo...tecrübelerini sende paylaş bizimlee...kadın olmak ne kötü bişi yaa

başka yerlerde anestezili rahim filmi ne kadara çekiliyor bilmiyorum ama benim doktorum 400 tl ye çekiyormuş. fiyat uygun mu pahalı mı hiç bir bilgim yok tabi bu konuda. ama kadın olmak gerçekten çok zor yaa.

evet ya Allahtan ki benim eşiminde sperm sayısı filan normal. yoksa aşılamayı bile geçip direk tüp bebeğe girişcektim :)

merhabalar öncelikle bende 3 yıldır gebelik düşünüyorum hala yok ve bugün yine regl oldum ve çok üzgünüm çook( acaba bu rahim perdesi nedir doktor mu söyledi s,ze geniş bi bilgi verirmisiniz lütfen çok merak ettim..

arkadaşım öncelikle Allah yardımcın olsun.inş en yakın zamanda hamile kalırsın. rahimde perde demek (septum) imiş ismi..istersen arat internetten geniş bilgi var. dr alttan muayene direk gördü. senin rahimde perde var dedi.ama tabi her kadın doğum dr u bilemeyebiliyor.o yüzden tavsiyem tek dr la kalmayın.bir kaç doktora gidin.benim önceki doktorum herşeyin normal diyerek 1,5 yılıma mal oldu. boş boş bekledim bende stres yapmıcam da hamile kalcam diye.

başka yerlerde anestezili rahim filmi ne kadara çekiliyor bilmiyorum ama benim doktorum 400 tl ye çekiyormuş. fiyat uygun mu pahalı mı hiç bir bilgim yok tabi bu konuda. ama kadın olmak gerçekten çok zor yaa.

uygun cnm ben daha uçuk fiyatlar duydum hele anestezili olunca daha çok uçuyodu fiyatlar... yaa ben verdiğim paralara acımıyorum artık sonucu iyi olsundaa... gonal-f devlet belli bi üniteye kadar birazını karşılıyomuş 3000 üniteden sonrasına rapor çıkmıyormuş... bu ilacı düşünsene sadece ufacık tırnak kadar bi toza bide minnacık bi sıvıya 400 tl ödemek zorundayım doktor 2 kutu yazdı bide 800 lira ediyo.. Allah durumu olmayanlara sosyal güvencesi olmayanın yardımcı olsun..

normalde bu ilacın raporunuda 3 yıl evliliği dolmadan yazmıyolarmış ama pkolu olduğum için rapor çıkarttım..ama yinede 250 lira fark çıktı...Allahtan eşimin sevgili abisi eczacı 5 kuruş almıyor hiçbi şekilde..

birde rahimde perde olanların adetleri genelde çok sancılı oluyormuş . mesela benim çok sancılı oluyordu. normal zamanda hiç ağrı kesici kullanmam ama adetken ağrı kesici içmeden duramazdım.

bende netten bakıyordum şimdi konu ilgimi çekti..bende 3doktora gittim hiçbir problem yok hsg dahil tüm testlerim yapıldı yumurtlama takibimde yapıldı 6defa, 1 aşılama bizde oluruna bıraktık artık ama gerçekten psikolojisi bozuluyo insanın alttan muayenede görünüyorsa sanırım benimde görünürdü heralde..rahimde perde olunca sperm delemiyo deilmi arkadaşım..gerçekten üzgünüm aminn allah razı olsun şuan ne durumdasınız ?? peki tedavisi nedir??

gerçekten de durumu olmayanların Allah yardımcısı olsun. ben ve eşim çalışıyoruz evimiz kira değil. biz bile nereye kadar tedavi olabiliriz hiç bilmiyorum.

merhaba canım..

sıkma canını Allaha dua et doktora gittinmi?? 3 yıl ciddi bi süre ben 1,5 yıl oldu 5. ayımda gittim doktora erken öğrendim problemimi ona göre tedavi oluyorum

canım eşine baktırdınız mı?? sperm sayısı ,hızı ve morfolije

canım sen 3 doktora gitmişsin öyle birşey olsa muayenede ve hgs de kesinnn görünürdü. ben işte 5 gün oldu düşük yapalı. haftaya hemen rahim filmi çekilecek. sonra gereken ne varsa hemen yaptıracağım. zaten yaşım 27,5 olmuş :) daha da bekleyip uzatmak istemiyorum. rahimde perde olması gebe kalmak imkansız demek değil. ama spermin yumurtayla birleşmesini çok büyük oranda zorlaştırıyor.işte araya perde çekiyor öyle düşün.

canım eşine baktırdınız mı?? sperm sayısı ,hızı ve morfolije

evet canım yaklaşık 1,5 - 2 yıl önce hamilelik düşünmeye başlayınca hemen eşimin sperm sayılarına baktırdık. 3 kez baktırdık belli aralıklarla.sperm sayısı ve hareketli sayısı normalmiş.ama bu ay gene tekrardan baktıracağız.

o kadar düzenli bir adetim vardı ki ne gün ne saat şaşardı. şimdi düşükten sonra düzenim bozulursa diye çok korkuyorum yaa zaten düştüğü gün adet olmaya başladım otomatikman. inş düzenim bozulmaz yoksa birde onun için tedavi gerekecek

merhaba canım..

sıkma canını Allaha dua et doktora gittinmi?? 3 yıl ciddi bi süre ben 1,5 yıl oldu 5. ayımda gittim doktora erken öğrendim problemimi ona göre tedavi oluyorum

merhaba canımmm...sıktım bu defa canımı şuandada iki gözüm iki çeşme vaziyetteym sanırım regln getrdiği duygusallıkta cabası(( evet gittim zaten yukardada yazmştm hsgm dahil tüm kan testlerim yapıldı eşiminde aynı şişekilde bi problem olmadığı söylendi bidefa aşılamada yaptrdm olucak deniyo ama ne zaman rabbim bilir tedavi edicek bişey yokmuş onların dediğine göre yumurta takibi,aşılama ve tüp bebek şeklinde tedavi süreci...öylemi neyin varmş arkadşm çook geçmiş olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…