PUFPUFF'un Artık Bebiş Olsun Topiği !!!

kızlar devlet hastanesinde acilden giriş yaptırabilirsiniz gebelik şüpheliğim var dersiniz bedavadan baktırabilirsiniz... 50 tl ye yazık vallaa çok para zaten çok çabuk çıkıyor
ben genelde direk kimliği veriyorum betahcg istermisiniz diyorum sonra direk kan veriyorum şakkadana sonucu alıyorum para tuzaklarına düşmeyin 50 tl lik hiş bişi yok ortada

denemekte yarar var :)))

günaydın kızlar bana şu soğan kürünü bilen varsa anlatabılırmı nasıl yapılıyo nezamn oluyo falan ben adet olcam bıkac gune baslıyım bu ay dıyorum...

merhaba hanımlar bende aranızda yeniyim regl günüm geçti ve şimdi kana gidiyorum umarım sıpacığım benimledir.ve herkes bu ayda bebişleri göbişlere alırlar

insallah mujdeyı verırsınız hepınız hayırlı haberlerle gelın ınsallah.

günaydın kızlar bana şu soğan kürünü bilen varsa anlatabılırmı nasıl yapılıyo nezamn oluyo falan ben adet olcam bıkac gune baslıyım bu ay dıyorum...

ya hakikaten kürlerin faydası var mıdr ya? benm pek inanasım gelmio sanki.soğandaki gerekli şeyleri zaten yerken yemeklerde almıyor muyuz?... sen bi dene bakalım istersen anlat sonuçlarını

Son düzenleme:
kızlar hamişimm bebeğim benimle rabbim hepinize tez zamanda bebeklerinizi göndersin

tatlım benim çok sevindimmm allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla. bizim için de dua et. öpüorum

sağol canm mbenim amin sağlıkla alırız kucağımıza inş dualarım hepinizle inş sırayla hamiş olursunuz öptüm

varmı bi gelişme kızlarr.... hamişler eller havayaaa
bizde bişey yokkk dahabakalım pufpuf nolduuu

kızlar hamişimm bebeğim benimle rabbim hepinize tez zamanda bebeklerinizi göndersin

aaaay çok güzeeeeeel tebrik ederizzzz bizde bekliyoz hala işte bu arada h.geldin aramıza

varmı bi gelişme kızlarr.... hamişler eller havayaaa
bizde bişey yokkk dahabakalım pufpuf nolduuu

pufpuff'un nolduğunu biliyosun yarın doktora gitcek

kimyasal gebelık nasıl oluyo ?

kan değerinde düşük oluyo cnm..kese falan ortada yokken,kan değeri yükseleceğine düşüyo..

sağol canm mbenim amin sağlıkla alırız kucağımıza inş dualarım hepinizle inş sırayla hamiş olursunuz öptüm

inş takip ederiz seni bizde yaaaaa... inş.. amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…