PUFPUFF'un Artık Bebiş Olsun Topiği !!!

bşka kimseden yok sanırım cici haberler pufpuf senin son durumlar ne tatlım ?

7 ocakta olmam gerekti, olmadım..
1 hafta gecikmeli kan testi yaptırdım, negatif doktorumla konuştum,belki geç döllenme olmuştur dedi,gel bi bakalım dedi..
yarın kontrolüm var saat 1'de..
nasıl bi geç döllenmeyse maaşallah :44:

ayyy hadi inşallahh :)) senin adetler düzenli ama di mi? mesela ben de olmadım 13ünde olmam geekiodu.biliosun test yaptım evde negatif :S yaani zaten hep gecikir die üstünde durmadım

ayyy hadi inşallahh :)) senin adetler düzenli ama di mi? mesela ben de olmadım 13ünde olmam geekiodu.biliosun test yaptım evde negatif :S yaani zaten hep gecikir die üstünde durmadım

yok be tatlım nerdeeeeeeee..
maalesef düşükten beri düzensiz o yüzden bu da onlardan biri büyük ihtimalle

yok be tatlım nerdeeeeeeee..
maalesef düşükten beri düzensiz o yüzden bu da onlardan biri büyük ihtimalle

olur olur belli olmaz benm kuzenminde düşükten sonra düzensizdi sonra düzene girdi ve hamile kaldı en azından ben ve ben gibiler gibi değilsin ya 2 ay da bir olmak çok sinir bozucu inan ki

olur olur belli olmaz benm kuzenminde düşükten sonra düzensizdi sonra düzene girdi ve hamile kaldı en azından ben ve ben gibiler gibi değilsin ya 2 ay da bir olmak çok sinir bozucu inan ki

iyide şekerim bende senin gibiyim işte... şimdi muhtemelen doktor yine adet söktürücü vericek.. 2 ay önce yine hastalanmadım (hemde tam 85 gün) söktürücü kullandım, geçen ayda öyle..
ohoooooooooooo

hamiş olsun arkadaşımızı tebrik ederim darısı bize bulaşır inş..

evet yaaaa..
bizi boşlamaz inş

kızlar benm kilom olmamsına rağmen glifor veri dr bana 2 ayı geçti kullanıorum.yumurtlamaya ve adetin düzelmesine yardmcı oluomuş. bilginiz var mı ya da kullananınız? :44:

kızlar benm kilom olmamsına rağmen glifor veri dr bana 2 ayı geçti kullanıorum.yumurtlamaya ve adetin düzelmesine yardmcı oluomuş. bilginiz var mı ya da kullananınız? :44:

ben kullanmadım hiç ama bildiğim kadarıyla şeker hastalığı olan ya da başlangıcında olanlarda kullanıyo onu :26:

ben kullanmadım hiç ama bildiğim kadarıyla şeker hastalığı olan ya da başlangıcında olanlarda kullanıyo onu :26:

yani ben diabetim falan yok ama pkolu olduum için verdi dr. hatta geçende aile hekimime gittim 2. kutuyu yazdırmaya o da bana pko için mi diabet için mi kullanıosun die sordu. bşka kullanan yok heralde hımmm :44:

yani ben diabetim falan yok ama pkolu olduum için verdi dr. hatta geçende aile hekimime gittim 2. kutuyu yazdırmaya o da bana pko için mi diabet için mi kullanıosun die sordu. bşka kullanan yok heralde hımmm :44:

hımmm demek pko içinde geçerli bi ilaçmış..

Selaaaam kızlar ben geldim. Telefondan giriyorum . Nasılsınız bakalım? Demek bir hamişimiz var topikte. Sevindim buna

yarın rahim filmi çekileceğim kızlar. çok korkuyorum yaa

canım korkma ben cektırdım hemde parmagım kesılse kıyametı koparan ben agklaya aglaya cektırdım. canım yanmadımı dersen yandı elbette. ama yıne olsa cektırırım ınankı.
korkarak gıdersen heyecanlanırsın. yanında ped getır ama tamam mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…