............Negatif
yarın rahim filmi çekileceğim kızlar. çok korkuyorum yaa
Evet evde yaptım canım.
Adet de olmadım aslında lekelenmem var bugün 4. gün ?
Hiçbirşey anlamadım bu işten
pko ıcın seker ılacı verılır arkadaslar banada verdıler pko ınsülin dırencını bozar bu nedenle ınsulını dengelemek ıcın seker ılacı verılır. benım gıbı yapıp ıcmemezlık yapmayın :26:
canım korkma ben cektırdım hemde parmagım kesılse kıyametı koparan ben agklaya aglaya cektırdım. canım yanmadımı dersen yandı elbette. ama yıne olsa cektırırım ınankı.
korkarak gıdersen heyecanlanırsın. yanında ped getır ama tamam mı canım
Evet evde yaptım canım.
Adet de olmadım aslında lekelenmem var bugün 4. gün ?
Hiçbirşey anlamadım bu işten
pko ıcın seker ılacı verılır arkadaslar banada verdıler pko ınsülin dırencını bozar bu nedenle ınsulını dengelemek ıcın seker ılacı verılır. benım gıbı yapıp ıcmemezlık yapmayın :26:
Kızlar bu satırları size hastaneden yazıyorum...şu an hem çok heyecanlı hemde oldukça korkak durumdayım..
biliyosunuz bugün kontrolüm vardı hala hastalanmadım diye..doktor muayene ederken rahimde bişey gördü ve banada gösterdi.tıpkı düşük yapmadan önceki keseye benzer bişey ama baya küçüktü..yani fındıktan daha ufak öyle diyim.hemen kanda gebelik istedi tekrar.Allah'ım nasıl umutlandım anlatamam size.kan verdim sonucu bekliyorum şimdi tedirginlikle.doktora sordum "ben 1 haftalık gecikmede kan testi yaptırmıştım ama" dedim..olsun dedi geç döllenmede tembel yumurta septomunda olabilir dedi.ay ultrasonda gözümle gördüm bişey vardı.şimdi tek duam kötü bişey çıkmaması!!çünkü şimdide gebelik yoksa o görünen neydi diye düşünüp stres yapmaktan kendimi alamıyorum...dualarınızı esirgemeyin nolur...
veeeeeeeeeeeee fos çıkar...
ay ilk defa umutlanmıştım böyle,o kese gibi şeyi görünce :44: açıkçası moralim azcık bozuldu
negatif canlarım...yine kocamaaaaaaaaan 0,1
hayırlısı tabi...
o ultrasonda görünen şeyde kanama başlangıcı,belirtisi olabilirmiş...
prolaktine bakılcak tekrar,sabah aç karnına olması lazım onun...yarın ya da diğer gün yaptırcam...
ve yine adet söktürücü verdi,ya ben ilaçsız hastalanamayacak mıyım
hımmm qusel cim o zaman ben glifor u içmeye devam ediim bırakmiim diosun yani. hani ben de şüpheliydim kilolu değilim neden içiim die ama. netten de okudum kilolu olmasak bile insülin dengesi bozuk olabiliomuş biz pkoluların. sen de kullanmaya devam et bence zaten iştahın da azalıo
amanda amaaaaaaaan kimler gelmişşşhoşgelmişşşş
veeeeeeeeeeeee fos çıkar...
ay ilk defa umutlanmıştım böyle,o kese gibi şeyi görünce :44: açıkçası moralim azcık bozuldu
negatif canlarım...yine kocamaaaaaaaaan 0,1
hayırlısı tabi...
o ultrasonda görünen şeyde kanama başlangıcı,belirtisi olabilirmiş...
prolaktine bakılcak tekrar,sabah aç karnına olması lazım onun...yarın ya da diğer gün yaptırcam...
ve yine adet söktürücü verdi,ya ben ilaçsız hastalanamayacak mıyım
sıkma canını dicem ama insan umutlanınca ve böyle olumsuz sonuçlanınca canı sıkılıyo haliyleolsun canım vardır bunda da bi hayır allah yazmıştır onun zamanını merak etme sen benim bi arkadaşımda senin gibi ilaç kullanmadan adet olamıyo ilaç kullandıktan bi süre sonra düzene giriyo sonra tekrar yine aynı... herşeyin hayırlısı olsun hakkında tatlım
Canım ya yaşadıgın umut ve sonraki hüsranı anlayabiliyorum. Ama takma derim. Hepimizin kucaginda bebişler olcak bi gün ben buna inanıyorum. Allah hayırlısını versin de varsın geç olsun tatlım yaa.
sağolun kızlar..
aslında oldukça pozitifimdir,her ay deneyip negatifi görsemde öyle çok umursamıyorum,umudum hep varama bugün ultrasonda öyle bişey görünce gerçekten çok umutlanmıştım,üzüldüm tabi ama geçecek elbet..hayırlısı diyoruz
Arkadaşlar hepimiz bir gün hamiş olacagız. Ben buna inanıyorum. Kimse umutsuz olmasınnnn. ;-) ozaman da yeni bir topik açıp hamilelik sorunlarindan dert yanacagız. Heheeh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?