pufpufum olacak şekerim sen hiiççç sıkma tatlı canını seninde olacak bizimde olacak ondan sonrada ayy benimki gece uyutmadı hiç çok gazı var diye dert yanacağız birbirimize
aaay bu da çok güzel bi yorummmm kızlar cidden güzel düşünce,hayal bunlar...
pufpuff um hayal değil hepsi gerçek olacak. işte buraya yazıyorum. gün gelir demişti dersin
msjını okuyunca cok heycanlanmıstım ..keşke kese olsaydı umarım en kısa zamanda bebeğin seninle olur canım..veeeeeeeeeeeee fos çıkar...
ay ilk defa umutlanmıştım böyle,o kese gibi şeyi görünce :44: açıkçası moralim azcık bozuldu
negatif canlarım...yine kocamaaaaaaaaan 0,1
hayırlısı tabi...
o ultrasonda görünen şeyde kanama başlangıcı,belirtisi olabilirmiş...
prolaktine bakılcak tekrar,sabah aç karnına olması lazım onun...yarın ya da diğer gün yaptırcam...
ve yine adet söktürücü verdi,ya ben ilaçsız hastalanamayacak mıyım
msjını okuyunca cok heycanlanmıstım ..keşke kese olsaydı umarım en kısa zamanda bebeğin seninle olur canım..
kızlaaar ya bişey soracağım. bende o smile ler çıkmıyo. birde yazı şeklimi ve rengimi değiştirdim ama halen ayn değişmemiş ya. profil ayarlarımızın ordan yapılmıyormu? nerden yapılıyor ? :-(
kızlar qelın bıde bana sorun... 9 qun adetın qecsın ve sonunda hiç sevemedıım o kırmızı rengı gor. nasıl bır hayal kırıklıığı bır bılsenız oylede cok umutlanmıştımkii =((
sende bizdensin yani desene :44:
öyle oldU SanıRım hala kabullenemıorum
özellikle bebek sahibi olmak için uğraşılınca,her ay denenince bazı kişiler için daha yıpratıcı olabiliyo ama sonuçta allah büyük..hayırlı zamanda hayırlı şekilde vericek diye düşünelim..napcaz başka çare yok
nabersınız gelecegın en kıymetlı annelerı...
ben kötüyüm mesaideyim
ve en kötüsüde kardeşimin izini bitiyo ve yarın gıdıyo bu aksam gıdıp görücem onu
merhaba cnm..
kardeşin nerde ki?nereye gidiyo?neden gidiyo? :)
asker mi,tayin dolayısıyla başka bi şehirde falan mı?
imzamda yazıyor ya askerağrıya gıdıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?