PUFPUFF'un Artık Bebiş Olsun Topiği !!!

pufpufum olacak şekerim sen hiiççç sıkma tatlı canını seninde olacak bizimde olacak ondan sonrada ayy benimki gece uyutmadı hiç çok gazı var diye dert yanacağız birbirimize

pufpufum olacak şekerim sen hiiççç sıkma tatlı canını seninde olacak bizimde olacak ondan sonrada ayy benimki gece uyutmadı hiç çok gazı var diye dert yanacağız birbirimize

aaay bu da çok güzel bi yorummmm kızlar cidden güzel düşünce,hayal bunlar...

msjını okuyunca cok heycanlanmıstım ..keşke kese olsaydı umarım en kısa zamanda bebeğin seninle olur canım..

msjını okuyunca cok heycanlanmıstım ..keşke kese olsaydı umarım en kısa zamanda bebeğin seninle olur canım..

valla sorma ttmm'cim bende umutlanmıştım bu defa baya kısmet olmadı..
en yakın zamanda olur umarım hepimizin sağlıkla..

kızlaaar ya bişey soracağım. bende o smile ler çıkmıyo. birde yazı şeklimi ve rengimi değiştirdim ama halen ayn değişmemiş ya. profil ayarlarımızın ordan yapılmıyormu? nerden yapılıyor ? :-(

kızlar qelın bıde bana sorun... 9 qun adetın qecsın ve sonunda hiç sevemedıım o kırmızı rengı gor. nasıl bır hayal kırıklıığı bır bılsenız oylede cok umutlanmıştımkii =((

canım kullanıcı kontrol paneline gir..
aşağıda solda seçenekleri düzenle'ye tıkla..
aşağı in yine, mesaj editörü diye biyer var..ordaki yeri "gelişmiş düzenleyici" olarak seç..
kaydet..

sonra güle güle kullan

kızlar qelın bıde bana sorun... 9 qun adetın qecsın ve sonunda hiç sevemedıım o kırmızı rengı gor. nasıl bır hayal kırıklıığı bır bılsenız oylede cok umutlanmıştımkii =((

sende bizdensin yani desene :44:

öyle oldU SanıRım hala kabullenemıorum

özellikle bebek sahibi olmak için uğraşılınca,her ay denenince bazı kişiler için daha yıpratıcı olabiliyo ama sonuçta allah büyük..hayırlı zamanda hayırlı şekilde vericek diye düşünelim..napcaz başka çare yok

öyle tabi kaderimizde varsaa görürüz yoksa canımızıda versek fayda yok ...

nabersınız gelecegın en kıymetlı annelerı...
ben kötüyüm mesaideyim
ve en kötüsüde kardeşimin izini bitiyo ve yarın gıdıyo bu aksam gıdıp görücem onu

nabersınız gelecegın en kıymetlı annelerı...
ben kötüyüm mesaideyim
ve en kötüsüde kardeşimin izini bitiyo ve yarın gıdıyo bu aksam gıdıp görücem onu

merhaba cnm..
kardeşin nerde ki?nereye gidiyo?neden gidiyo? :)
asker mi,tayin dolayısıyla başka bi şehirde falan mı?

imzamda yazıyor ya asker ağrıya gıdıyor

şu an telefondan giriyorum da canım,imzaları göstermiyo ondan sordum..allah hayırlı teskereler nasip etsin inş..sağsalim bitirip kavuştursun size Allah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…