qecmş olsun atlatmışsın... bnım korku tavan yptı sen anltncacanım serum takıyolar ve serumun ordan iğneyle narkoz enjekte ediyolar. ben normalde azcık parmağımı kessem kıyametleri koparan biriyimdir.kan aldırmak için bile aylarca düşünürüm çok korkarım. ağrı eşiğim çok düşüktür. ama inan bu rahim filmi çok kolay oldu bayıltınca.ayıldıktan sonra bile hiç ama hiççç ağrı sızı hissetmedim. tavsiyem bayıltarak yaptırın. ben bayılmadan olana cesaret edemedim çünkü.
canm benm geçmiş olsun çok. hepimiz mereklandık burdaaa.. sen iyi ol da ne gerekiosa yapılsın.hiç moralini bozma arkadşm
qecmş olsun atlatmışsın... bnım korku tavan yptı sen anltnca
kızlaaaarrr dün akşam emar çekilmeye gittim fakat çekilemedim. çünkü dün gündüz rahim filmi çekilirken ilaç verdiler ya rahime o yüzden o ilaç dağılmamış daha o yüzden çekemediler. yarın a gün verdiler. yarın çekileceğim nasipse ama o emar cihazına nasıl gireceğim hiç bilmiyorum. aynı bildiğiniz mezar gibi. kapalı ve dar bir alan. ve bende de kapalı alan da kalma korkusu var. denemek için girdim cihaza bakalım olursa çekelim dediler. 1 dk kadar durdum içinde fakat çok zor durdum.sonra neyseki gündüz ki ilaç daha dağılmamış olmuyo dediler ve çıkarttılar beni.tam 15 dk imişş yaa. ben nasıl dururum ya 15 dk o emar cihazında ?özel hastanelerde üstü açık olanı varmış fakat onlarda çok pahalı . off yaa
:44::44::44::44::44::44::44::44:
perde dedğin şu Y şeklindeki mi tatlım?
canım işte ortadan perd geçtiği için rahim Y gibi görünüyormuş. buna da çift rahim deniyormuş.
:44::44::44::44::44::44::44::44:
Eki Görüntüle 615014 Eki Görüntüle 615015 Eki Görüntüle 615016
dört tane vardı üçünü yükleyebildim.işte bu şekilde imiş .
arkadaşlarım selamkusura bakmayın direk konuya girmek istiyorum,bi sorum olucak sizlere
kısaca özet geçeyim...
9 ay önce düşüğüm oldu,o zamana dek adetlerim düzenliydi ama sonra düzensizleşti.o zamandan beri her ay gecikiyo.
5-6 ay önce prolaktinim yükselmişti (37'ye) sonra dostinex kullandım 3 haftada düştü (zaten adet gecikmesini bu hormonda yapıyo) ardındanda her ay kontrol ettirdim.her kontrolde de kademe kademe yükseliyo gibi devam etti hormon..
bu ay yine gecikti adetim,doktoruma söyledim prolaktine bakalım diye..
baktırdık..ve yine yükselmiş 32'yekörolasıca bikaç ayda bir hep böyle yükselcekmi
neyse...doktorum yine dostinex verdi,bu defa 4 aylık :44: oysa zaten 3 haftada düşüyo,yeterliydi bana göre..o sırada annemde yanımdaydı benle,doktora neden yükselir bu diye sordu.doktorda bildiklerimizi söyledi bidaha (beyindeki hipfiz bezi salgılar bu hormonu ve sık sık yükselir yada değer çok yüksek çıkarsa mr çektiririz tümöre bakılır falan dedi) sonra da bana "baş ağrın yada görme bozukluğun oluyormu" diye sordu.görme bozukluğu falan yok allaha şükür ama başım sık sık ağrır benim.bazen durduk yere bile :44: bunu söyleyince o zaman içimiz rahat olsun mr çektirelim dediböyle bi değerde gerek yok ama en azından bilmiş oluruz dedi.
şimdi mr çekilcek işte...
sorum şudur ki, prolaktini benim gibi 32-37 civarında olan ama mr çektiren oldu mu?
ya da allah korusun bi sorun çıkan falan?
azcık tırstım da :18:
kızlar ben de bişi sorcam şu hamileikte kasıkta batmalr oluomuş ya yaşayan var mı varsa nasıl bi ağrı bana tarif edebilir mi? ya benm de kasıklarımda batma var sanki de özellikle solda :44:
arkadaşlarım selamkusura bakmayın direk konuya girmek istiyorum,bi sorum olucak sizlere
kısaca özet geçeyim...
9 ay önce düşüğüm oldu,o zamana dek adetlerim düzenliydi ama sonra düzensizleşti.o zamandan beri her ay gecikiyo.
5-6 ay önce prolaktinim yükselmişti (37'ye) sonra dostinex kullandım 3 haftada düştü (zaten adet gecikmesini bu hormonda yapıyo) ardındanda her ay kontrol ettirdim.her kontrolde de kademe kademe yükseliyo gibi devam etti hormon..
bu ay yine gecikti adetim,doktoruma söyledim prolaktine bakalım diye..
baktırdık..ve yine yükselmiş 32'yekörolasıca bikaç ayda bir hep böyle yükselcekmi
neyse...doktorum yine dostinex verdi,bu defa 4 aylık :44: oysa zaten 3 haftada düşüyo,yeterliydi bana göre..o sırada annemde yanımdaydı benle,doktora neden yükselir bu diye sordu.doktorda bildiklerimizi söyledi bidaha (beyindeki hipfiz bezi salgılar bu hormonu ve sık sık yükselir yada değer çok yüksek çıkarsa mr çektiririz tümöre bakılır falan dedi) sonra da bana "baş ağrın yada görme bozukluğun oluyormu" diye sordu.görme bozukluğu falan yok allaha şükür ama başım sık sık ağrır benim.bazen durduk yere bile :44: bunu söyleyince o zaman içimiz rahat olsun mr çektirelim dediböyle bi değerde gerek yok ama en azından bilmiş oluruz dedi.
şimdi mr çekilcek işte...
sorum şudur ki, prolaktini benim gibi 32-37 civarında olan ama mr çektiren oldu mu?
ya da allah korusun bi sorun çıkan falan?
azcık tırstım da :18:
tatlm aynısı benm çok yakın bi ablamda var şimdi aklıma geldi çift rahim diyince sen. o da hamile kaldı ve evet hep kontrol altında bi hamilelik süreci gerçirdi ama malesef erken doğum yaptıama şu anda 4 yaşında yakışıklı mı yakışıklı bir oğlu varrr ve hiç bi sorun yok maşallah. sadece bebeklik sürecinde zayıftı onu da tolere ettiler zaten sen gönlünü ferah tut bişicik olma hamile de kalırsın,bebişini çok da güzel büyütürsün artık tıp çok ilerledi tatlım. hiç üzülme tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?