PUFPUFF'un Artık Bebiş Olsun Topiği !!!

qecmş olsun atlatmışsın... bnım korku tavan yptı sen anltnca

kızlar kimse yok herkes dua edio galiba.. ben de ettim hepiniz için bi foruma bakayım dedim allah kabul etsin tüm dualarımızı inşallah...

kızlaaaarrr dün akşam emar çekilmeye gittim fakat çekilemedim. çünkü dün gündüz rahim filmi çekilirken ilaç verdiler ya rahime o yüzden o ilaç dağılmamış daha o yüzden çekemediler. yarın a gün verdiler. yarın çekileceğim nasipse ama o emar cihazına nasıl gireceğim hiç bilmiyorum. aynı bildiğiniz mezar gibi. kapalı ve dar bir alan. ve bende de kapalı alan da kalma korkusu var. denemek için girdim cihaza bakalım olursa çekelim dediler. 1 dk kadar durdum içinde fakat çok zor durdum.sonra neyseki gündüz ki ilaç daha dağılmamış olmuyo dediler ve çıkarttılar beni.tam 15 dk imişş yaa. ben nasıl dururum ya 15 dk o emar cihazında ? özel hastanelerde üstü açık olanı varmış fakat onlarda çok pahalı . off yaa

:44::44::44::44::44::44::44::44:

Eklentiler

• $IMAG0449.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:

ben girdim tatlım tam 32 dk durdum kolay bişi değil ama başa gelen çekilr. kapat gözlerini kendinii rahatlar...ohhh deniz kenarında falan düşün böyle huzur içinde bişiler düşün ben öööle yapmıştım

canım işte ortadan perd geçtiği için rahim Y gibi görünüyormuş. buna da çift rahim deniyormuş.

tatlm aynısı benm çok yakın bi ablamda var şimdi aklıma geldi çift rahim diyince sen. o da hamile kaldı ve evet hep kontrol altında bi hamilelik süreci gerçirdi ama malesef erken doğum yaptı ama şu anda 4 yaşında yakışıklı mı yakışıklı bir oğlu varrr ve hiç bi sorun yok maşallah. sadece bebeklik sürecinde zayıftı onu da tolere ettiler zaten sen gönlünü ferah tut bişicik olma hamile de kalırsın,bebişini çok da güzel büyütürsün artık tıp çok ilerledi tatlım. hiç üzülme tamam mı?

arkadaşlarım selam kusura bakmayın direk konuya girmek istiyorum,bi sorum olucak sizlere

kısaca özet geçeyim...

9 ay önce düşüğüm oldu,o zamana dek adetlerim düzenliydi ama sonra düzensizleşti.o zamandan beri her ay gecikiyo.
5-6 ay önce prolaktinim yükselmişti (37'ye) sonra dostinex kullandım 3 haftada düştü (zaten adet gecikmesini bu hormonda yapıyo) ardındanda her ay kontrol ettirdim.her kontrolde de kademe kademe yükseliyo gibi devam etti hormon..

bu ay yine gecikti adetim,doktoruma söyledim prolaktine bakalım diye..

baktırdık..ve yine yükselmiş 32'ye körolasıca bikaç ayda bir hep böyle yükselcekmi

neyse...doktorum yine dostinex verdi,bu defa 4 aylık :44: oysa zaten 3 haftada düşüyo,yeterliydi bana göre..o sırada annemde yanımdaydı benle,doktora neden yükselir bu diye sordu.doktorda bildiklerimizi söyledi bidaha (beyindeki hipfiz bezi salgılar bu hormonu ve sık sık yükselir yada değer çok yüksek çıkarsa mr çektiririz tümöre bakılır falan dedi) sonra da bana "baş ağrın yada görme bozukluğun oluyormu" diye sordu.görme bozukluğu falan yok allaha şükür ama başım sık sık ağrır benim.bazen durduk yere bile :44: bunu söyleyince o zaman içimiz rahat olsun mr çektirelim dedi böyle bi değerde gerek yok ama en azından bilmiş oluruz dedi.
şimdi mr çekilcek işte...

sorum şudur ki, prolaktini benim gibi 32-37 civarında olan ama mr çektiren oldu mu?
ya da allah korusun bi sorun çıkan falan?
azcık tırstım da :18:

pufpufum prolaktin yükselmesi stresle da alakaladır.hatta anlık korkular bile prolaktin seviyesinde yüksek pik yaptırır.biraz mesleğimle de alakalı oldıuğu için iyi biliorum. prolaktin eğer 170-180 lere çıkarsa hipofiz bezinde adenom yapar.yani iyi huylu tümöre neden olur ve alınır.bu tümör görme sinirlerine baskı yaptğından yan tarafları görmekte zorlanırsın.ama sende o kadar yüksek bi durum söz konusu değil.bence hiç kafana takma. hatta boşuna mra girip de ışın alma boşuna derim ben. ama sen doktorunla bi daha güzelce konuş birlikte karar verin. bu arada canını hiç sıkma sen hamile kalabiliosun nasılsa vücur biraz dinlensin tekrar hamile kalcan bak gör

kızlar ben de bişi sorcam şu hamileikte kasıkta batmalr oluomuş ya yaşayan var mı varsa nasıl bi ağrı bana tarif edebilir mi? ya benm de kasıklarımda batma var sanki de özellikle solda :44:

kızlar ben de bişi sorcam şu hamileikte kasıkta batmalr oluomuş ya yaşayan var mı varsa nasıl bi ağrı bana tarif edebilir mi? ya benm de kasıklarımda batma var sanki de özellikle solda :44:

canım evet hamilelikte batma oluyor .benim sağ kasıkta idi mesela.hafif bi sızı girip çıkıyordu. hamile olduğundan şüphe ediyorsan hemen bir kan kesti yaptır derim. benim batmalar arttıktan 2 gün sonra düşük yaptım mesela.o yüzden belki de hamilesindir. bu riski göze alma derim.bi durum olursa hemen müdahale edersin hiç olmazsa.

pufpuff um öncelikle sana şunu diyeceğim. 32-37 prolaktin çok yüksek birşey değil. benim bile 80 küsür çıkmıştı. doktor anca ozaman emar istemişti. ama hamile olduğum ortaya çıkınca emar dan vazgeçilmişti. bence emar lık bir durumun yok. ayrıca ben bugün rahim için emar çektireceğim akşam. dap dar mezar gibi biryer nasıl çektirebileceğim kara kara düşünüyorum. çünkü dar ve kapalı yerde kalmaktan çok fazla korkuyorum.rahim emarı bile 15 dk sürüyormuş. beyin emarı kimbilir kaç dakikadır.bence hiç gerek yok çektirme derim. baş ağrısı hepimizde olan bişey zaten.vaktinde uyumuyoruz az yada çok uyuyoruz bu yüzden zaten hergün başımız ağrıyor.

inş canım yaa. çok sağolasın.

bugün neden kimse yooooookkkk??? kızlar nerdesiniz hepiniz birden ??? merak ettim ya :18::18::18::18::18: :44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…