PUFPUFF'un Artık Bebiş Olsun Topiği !!!

öyle mi diosun ki tatlım.. ben evde test yaptım negatif çıktı üstünde durmadım. yani zaten hamile olsam testte çıkar die düşündüm.

özel sigortam karşılıyomu diye gittim bugün hastaneye tekrar,öğrendim..
onu öğrenirken başka bişey daha öğrendim vay başıma gelenleeeeeeeer :18: meğer ilaçlı mr'mış...
yaaa ben oldum olası hastaneden,ortamından,yapılacak herşeyden çok korkuyorum..en sevmediğim huyum bu olsa gerek ama elimde değil..hemen stres oluyorum,fenalşık basıyo birden..
fiyatı ise tamı tamına 600 tl sigortam %80'ini karşılıyomuş allahtan..

bide bendeki baş ağrısı bildiğin gibi değil canım yaaa..kendimi bildim bileli var ve bi sebep yokken bile deli gibi ağrıdığı oluyo,onada baktırmak istiyordum aslında bu vesile olcak..ben yaptırcam sanırım bunu :18: yoksa içimde kalcak,acaba diye...

bugün neden kimse yooooookkkk??? kızlar nerdesiniz hepiniz birden ??? merak ettim ya :18::18::18::18::18: :44::44::44::44:

pufpuf da yokk yaa terkettiniz mi kızlar topiğiiii :18:

kızlar ben anca eve girdim,dışardaydım bugün..annemleydim ondan yoktum

özlettin vallahi yaaa eeee pufpuf çum sonuç olarak çektircek misin mr ı?

canımmmmmmmmmmmmm yaaaa

başağrısı durumum tedirgin ediyo beni..o yüzden çektircem cnm evet,zor olcak benim için ama :18:

canımmmmmmmmmmmmm yaaaa

başağrısı durumum tedirgin ediyo beni..o yüzden çektircem cnm evet,zor olcak benim için ama :18:

hadi bakalım hayırlısı bşii çıkmıcak ama için rahatlasın senin. bence bişiiciğiin yok yaani sapasağlamsın gör bak ben de ptesi günü hayatımda ilk kez kanda gebelik testi baktırcam çok heyecanlıııı

sonuç çıkana kadar 9 doğurursun artık heyecandan ama neden p.tesi de şimdi yarın diğer gün falan değil?

sonuç çıkana kadar 9 doğurursun artık heyecandan ama neden p.tesi de şimdi yarın diğer gün falan değil?

hehe bu gün yine 1de kalktım geç oldu die gitmedim :)) ee yarında hftasonu girio gezmeler var yaani ben çok da umutlandığımdan diil de işte bi bakalım die. evdeki testte çıkardı be yavrum olsaydı. çıkanın nası çıkıo :44: ona göre dr a görüncem yine adet düzensizliği devam diye

seninde adetler düzensiz ve pko durumun olduğundan çok ümitlendirmek istemem ama evdeki testlere güvenme şekerim benim ilk hamilelikte 9 gün gecikmemde bile çıkmamıştı,kanda çıkmıştı..o yüzden belli olmaz yani tatlişkom

bende evde yaptıgım teste pozıtıf gordum ama yanlıstı guvenmeyın evdekılere

hayatta her şey olabilir bunu unutmamak lazım. ve ben de unutmuorummm ve gidip ptesi günü kan veriorummm burada aç ya da tok olmam etkiler mi ki ? ya da sabah mı gidiyim hiç bilmiorum araştırmadım netten de ..

yok şekercim farketmiyo gebelik için..
istediğin saatte git ver hayırlı haberlerle dön ama inş

allah allah arkadşm ya sordun mu dr a neden olur die???? insan nasıl hayal krıklığna uğrar yaa çokk sinirrrr

tabı canım ugramazmı hemde yıllarca bekledıkten sonra ama dormadım hıc bısey cunku testımı bıle dra gostermedım mkı

pufpufff canım msjda yazdıgın dogru . ama mesaj 10dk da bır yazma hakkı oldugu ıcın cevap yazamadım o profıl resmındekı ortada olan benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…