canım evet hamilelikte batma oluyor .benim sağ kasıkta idi mesela.hafif bi sızı girip çıkıyordu. hamile olduğundan şüphe ediyorsan hemen bir kan kesti yaptır derim. benim batmalar arttıktan 2 gün sonra düşük yaptım mesela.o yüzden belki de hamilesindir. bu riski göze alma derim.bi durum olursa hemen müdahale edersin hiç olmazsa.
pufpuff um öncelikle sana şunu diyeceğim. 32-37 prolaktin çok yüksek birşey değil. benim bile 80 küsür çıkmıştı. doktor anca ozaman emar istemişti. ama hamile olduğum ortaya çıkınca emar dan vazgeçilmişti. bence emar lık bir durumun yok. ayrıca ben bugün rahim için emar çektireceğim akşam. dap dar mezar gibi biryer nasıl çektirebileceğim kara kara düşünüyorum. çünkü dar ve kapalı yerde kalmaktan çok fazla korkuyorum.rahim emarı bile 15 dk sürüyormuş. beyin emarı kimbilir kaç dakikadır.bence hiç gerek yok çektirme derim. baş ağrısı hepimizde olan bişey zaten.vaktinde uyumuyoruz az yada çok uyuyoruz bu yüzden zaten hergün başımız ağrıyor.
bugün neden kimse yooooookkkk??? kızlar nerdesiniz hepiniz birden ??? merak ettim ya :18::18::18::18::18: :44::44::44::44:
pufpuf da yokk yaa terkettiniz mi kızlar topiğiiii :18:
özlettin vallahi yaaaeeee pufpuf çum sonuç olarak çektircek misin mr ı?
canımmmmmmmmmmmmm yaaaa
başağrısı durumum tedirgin ediyo beni..o yüzden çektircem cnm evet,zor olcak benim için ama :18:
hadi bakalım hayırlısı bşii çıkmıcak ama için rahatlasın senin. bence bişiiciğiin yok yaani sapasağlamsın gör bakben de ptesi günü hayatımda ilk kez kanda gebelik testi baktırcam çok heyecanlıııı
sonuç çıkana kadar 9 doğurursun artık heyecandanama neden p.tesi de şimdi yarın diğer gün falan değil?
hehe bu gün yine 1de kalktım geç oldu die gitmedim :)) ee yarında hftasonu girio gezmeler varyaani ben çok da umutlandığımdan diil de işte bi bakalım die. evdeki testte çıkardı be yavrum olsaydı. çıkanın nası çıkıo :44: ona göre dr a görüncem yine adet düzensizliği devam diye
bende evde yaptıgım teste pozıtıf gordum ama yanlıstı guvenmeyın evdekılere
aaaaaa????? :44: :18: ben de negatifi gördüm ama baya güvendim ne yalan söliiiim
seninde adetler düzensiz ve pko durumun olduğundan çok ümitlendirmek istemem ama evdeki testlere güvenme şekerimbenim ilk hamilelikte 9 gün gecikmemde bile çıkmamıştı,kanda çıkmıştı..o yüzden belli olmaz yani tatlişkom
hayatta her şey olabilir bunu unutmamak lazım. ve ben de unutmuorummm ve gidip ptesi günü kan veriorummmburada aç ya da tok olmam etkiler mi ki ? ya da sabah mı gidiyim hiç bilmiorum araştırmadım netten de ..
yok bıtanem 10 gun gecmıstı hemde şok oldum agladım sevındım ama kanda negatıftı
allah allah arkadşm ya sordun mu dr a neden olur die???? insan nasıl hayal krıklığna uğrar yaa çokk sinirrrr
yok şekercim farketmiyo gebelik için..
istediğin saatte git verhayırlı haberlerle dön ama inş
bi de özel hastaneye gitmem şart mı yoksa sağlık ocağı fln da olur mu ?
saglıkocagında 1 gun sonra verıyorlar bence devlet hastanesıne gıt acılde yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?