PUFPUFF'un Artık Bebiş Olsun Topiği !!!

Kızlaaaar saat 1 de rahim filmi çekilecegim. Bana dua edin ne olur. Ayrıca hepinize hayırlı kandiller diliyorum.

canım benim aklım seninle bugün.. merak etme bişey olmucak..
hatta saat 3 olmuş bak.. çoktaaaaaaaan bitmiş olmalı işin..
zaten bayıltacaklardı, stres yapmamışsındır inş..
girince yaz mutlaka ne olduğunu..

Canım doktorun takipte bi dogumu varmis. Oraya gitti. Bekliyoruz bizde. Bekledikce heyacan basıyor. Ooffff olsa bitse de kurtulsammm.

Canım doktorun takipte bi dogumu varmis. Oraya gitti. Bekliyoruz bizde. Bekledikce heyacan basıyor. Ooffff olsa bitse de kurtulsammm.

yok artık gerçekten mii.. gerçekten bekledikçe heyecan basar tabi,streste bi yandan..sakin olmaya çalış

aaaay ben bi önceki yorumumda saatin 3 olduğunu yazmışım,anaaaa :44: hangi alemdeydim acaba o an töbe töbeee

kızlar o rahim filmini bende cektırıcem nasıl cekııolar onu bayıltıyolarmı yoksa normal mi :S

kızlar o rahim filmini bende cektırıcem nasıl cekııolar onu bayıltıyolarmı yoksa normal mi :S

bugün ikizler çektircekti onu yaaa hala haberde yok noldu acaba :44:
cnm bildiğim kadarıyla bayıltılmıyo..ama biraz acı veren bişey diyolar..ama ben öyle bişey yaptırcak olsam kesin bayıltılmak isterdim..
ikizler'i de bayıltcaklar,öyle yapcaklardı bugün...

selaaaaammmm arkadaşlar ben geldimmm. telefonun şarjı bitmiş kızlar o yüzden eve geldim öyle girdim internete. şimdi yazıyorum ayrıntıları.

saat 2 gibi filmin çekilceği yere gittik. doktor geldi . bir de anestezi uzmanı geldi. altımdaki kıyafetleri çıkardım üstüme ameliyat gömleği gibi birşey giydirdiler. sonra röntgen masası gibi bişeyin üstüne uzandım . o arada anestezi uzmanı geldi serum taktı.doktorda film çekerken kullanacağı iletleri ilacı hazırladı. serum takıldıktan 2 dk sonra bayılmam için anestezi uzmanı serumdan bişey enjekte etti. şimdi bayılacaksın hadi say dedi. 1,2,3 dedim gerisini hatırlamıyorum. bi uyandım herşey bitmiş kıyafetlerimi bile giydirmişler. ne ağrı ne acı hiç birşey hissetmedim ayıldıktan sonra da. sağolsun doktorum zaten beni çok rahatlattı işlemden önce çok gergindim. benimle sohbet etti gerginliğimi almak için. çok iyi geçti yaa. boşuna korkmuşum. şimdi de kendime kızıyorum. boşuna korktum diye. ben kendime geldikten sonra zaten hemen film sonucu çıkmış. sonucu aldık ve tekrar doktorumuzun yanına gittik. sonuca baktı ve aynı tahmin ettiğim gibi dedi. kızlar rahmim aynen Y gibi idi . ama bir operasyona karar verebilmem için birde emar isteyeceğim dedi. emar sonucuna göre ya perde alınacak yada perde alınmıcak şekilde senin rahmin dedi.emin olmadan bişey yapmayalım dedi. sonra gittik devlet hastanesinden emar sırası aldık.akşam on gibi emar çekilecek rahimden. sonuçları yarın doktora götüreceğim ve bakalım nolcak göreceğiz...

cnm o rahım fılmın cektkden sonra soylermısn nasıl cekılıolar bende cektırıcem suni sancı verılıo dedıler bana :S

canım serum takıyolar ve serumun ordan iğneyle narkoz enjekte ediyolar. ben normalde azcık parmağımı kessem kıyametleri koparan biriyimdir.kan aldırmak için bile aylarca düşünürüm çok korkarım. ağrı eşiğim çok düşüktür. ama inan bu rahim filmi çok kolay oldu bayıltınca.ayıldıktan sonra bile hiç ama hiççç ağrı sızı hissetmedim. tavsiyem bayıltarak yaptırın. ben bayılmadan olana cesaret edemedim çünkü.

zaten korkman çok yersizdi canım benim..bayılcaksın yani,ne hissedeceksin ki korkuyordun iyi bari kolay atlatmışsın bu kısmı..
ama durumun gayet ilginç senin,neler duyuyoruz yaaa allahım :44: bakalım ne dicek doktor?

eh işte yaa hiç bilmediğim için korkuyodum .ama inş hayırlı sonuçlar olur. doktor iki seçenek var dedi. birinci seçenekte operasyonla perde alınır dedi.ama ikinci seçenekte perde alınamaz dedi. mecburen bu şekilde hamile kalırsın ve 9 ay boyunca sürekli doktor gözetimi altında olursun ve muhtemelen erken doğum yaparsın dedi. ama herşeyin bi çözümü var artık o yüzden hiç korkma dedi.emar a göre herşey kesinleşecek.

senin için hangisi daha hayırlı olucaksa o olsun canım inş..
ama operasyona gerek kalmazsa bu daha iyi sanıyorum :44:
bide neden böyle bişey olurmuş?bişey dedi mi?sebep var mı?

senin için hangisi daha hayırlı olucaksa o olsun canım inş..
ama operasyona gerek kalmazsa bu daha iyi sanıyorum :44:
bide neden böyle bişey olurmuş?bişey dedi mi?sebep var mı?

canım bende hayırlısı diyorum artık. ama operasyon olmucak şekilde olursa gebeliklerim zor olcak o kesin. erken doğum olcak o zaman mecbur. canım bu rahimdeki perde doğuştan olan birşeymiş. sonradan olan birşey değilmiş.

canm benm geçmiş olsun çok. hepimiz mereklandık burdaaa.. sen iyi ol da ne gerekiosa yapılsın.hiç moralini bozma arkadşm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…