- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
Cümleten Hayırlı Geceler..
Bol Bebişli Topikler..
bunun erkeni geçi olmazki canım aaaasonuçta çiftler arasında bişey,hazır hissettiğin an yapılmalı..zaten gördüğün gibi ha diyince olmuyo
Ben çalışıyorum canım ya ev eşya borcu filan ödüyoruz eşimin ailesi ile oturuyoruz bu sene düşünüyorum artık inş olmuyo valla üstümüze evlenenlerin torunları olacak nerdeyse
Cümleten Hayırlı Geceler..
Bol Bebişli Topikler..
Rabbim herkeze gönlünden geçeni versin inşallah şu mübarek gecede tez zamanda kimsenin kucağı boş kalmasın kızlar
Puffpuff bozma moralini ne yapcan kaldik bidahaki aya, hayirlisi olsun.
Bende dün dr a gittim, miyom gördü, hamilelige engel degilmi, kanserde yapmazmis..
Bugün bi arastirayim dedim , ohooo hamilelige engelde ola biliyormus, kötü huyluda ola bilyiormus veee hamileyken den tehlikeli ola biliyormus, haydaaaaa simdi bununla ugras
bunun erkeni geçi olmazki canım aaaasonuçta çiftler arasında bişey,hazır hissettiğin an yapılmalı..zaten gördüğün gibi ha diyince olmuyo
şu an telefondan giriyorum da canım,imzaları göstermiyo ondan sordum..allah hayırlı teskereler nasip etsin inş..sağsalim bitirip kavuştursun size Allah..
qunaydın cennet quzelleribn daha yenı kalktım da
biz bayanların işi bu cnm ama boyle gec kalkınca evı sil topla süpür bıraz zor kaçıo bana sizi bılmemdeGünaydın cnm
bende yeni kalkmış hatta belki hala yatıyo olabilirdim de nedense erken uyandım
biz bayanların işi bu cnm ama boyle gec kalkınca evı sil topla süpür bıraz zor kaçıo bana sizi bılmemde
vala öyle ama ben evlendıkten sonra boyle oldum bekarken yatağımı bıle toplamazdım ama şimdi simetri hastalııda başladı hersey yerınde olucak ve hiç bıryerde toz kalmıycak camasır suyu ve cif kankim oldutemizlik hastası olmadım hiçböyle memnunum..gerektiği kadar yeter yahu..banada zor
vala öyle ama ben evlendıkten sonra boyle oldum bekarken yatağımı bıle toplamazdım ama şimdi simetri hastalııda başladı hersey yerınde olucak ve hiç bıryerde toz kalmıycak camasır suyu ve cif kankim oldu
aynen öyle neyse cnm bn kaçar iş benı çağırıyokendi evin olunca işler değişiyo tabi..
aaaah anneler aaah neler çekmişler bizden
aynen öyle neyse cnm bn kaçar iş benı çağırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?