PUFPUFF'un Artık Bebiş Olsun Topiği !!!

Cümleten Hayırlı Geceler..
Bol Bebişli Topikler..

bunun erkeni geçi olmazki canım aaaa sonuçta çiftler arasında bişey,hazır hissettiğin an yapılmalı..zaten gördüğün gibi ha diyince olmuyo

Ben çalışıyorum canım ya ev eşya borcu filan ödüyoruz eşimin ailesi ile oturuyoruz bu sene düşünüyorum artık inş olmuyo valla üstümüze evlenenlerin torunları olacak nerdeyse

Ben çalışıyorum canım ya ev eşya borcu filan ödüyoruz eşimin ailesi ile oturuyoruz bu sene düşünüyorum artık inş olmuyo valla üstümüze evlenenlerin torunları olacak nerdeyse

hımm maddi açıdan sorunlar varsa o zaman bilemem..ben geçen zaman olarak erken değil dedim

Rabbim herkeze gönlünden geçeni versin inşallah şu mübarek gecede tez zamanda kimsenin kucağı boş kalmasın kızlar

Puffpuff bozma moralini ne yapcan kaldik bidahaki aya, hayirlisi olsun.
Bende dün dr a gittim, miyom gördü, hamilelige engel degilmi, kanserde yapmazmis..
Bugün bi arastirayim dedim , ohooo hamilelige engelde ola biliyormus, kötü huyluda ola bilyiormus veee hamileyken den tehlikeli ola biliyormus, haydaaaaa simdi bununla ugras

öyle cnm napalım,erteledik umutları 1 ay daha..

ama sana doktor sorun olmaz demiş,neden yanlış bilgi versin ki!! :44:

bunun erkeni geçi olmazki canım aaaa sonuçta çiftler arasında bişey,hazır hissettiğin an yapılmalı..zaten gördüğün gibi ha diyince olmuyo

beklemek biraz olabilir belki ama çok geciktirilmemeli bence de. çnkü belki bir sorun olur tedavi gerekir falan geciktirmemek lazım kanımca. sonuçta ne kadar erken teşhis o kadar iyi sonuç denir hep her rahatsızlık için.

biz bayanların işi bu cnm ama boyle gec kalkınca evı sil topla süpür bıraz zor kaçıo bana sizi bılmemde

temizlik hastası olmadım hiç böyle memnunum..gerektiği kadar yeter yahu..banada zor

temizlik hastası olmadım hiç böyle memnunum..gerektiği kadar yeter yahu..banada zor
vala öyle ama ben evlendıkten sonra boyle oldum bekarken yatağımı bıle toplamazdım ama şimdi simetri hastalııda başladı hersey yerınde olucak ve hiç bıryerde toz kalmıycak camasır suyu ve cif kankim oldu

kendi evin olunca işler değişiyo tabi..
aaaah anneler aaah neler çekmişler bizden

Kızlaaaar saat 1 de rahim filmi çekilecegim. Bana dua edin ne olur. Ayrıca hepinize hayırlı kandiller diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…