pufpuff yaa nerelerdesinnnnn ??? özletiyosun kendini ve epey bir merak da ettim. :18::18::18:
bişey yok cnm..buralardayım aslında :44: cuma evde değildim,dışardaydım..akşam üstü 1-2 saatlik girdim..sonrada başım çok ağrıyordu uzanmıştım uyumuşumbi ara uyandım saat 9'du tekrar yattım,sabaha dek bugünde malum,h.sonu anca fırsat buldum girdim..
nasılsın canım?
ne olsun canım ya işteyim malesef. sıkınıtıdan bütün dizilerin tekrarlarını izledim.akşam olsun da ben bilmem eşim bilir çıksın diye bekliyorum.
hehehe izliyo musun yarışmayı? bizim yarıştığımı bölümüde izlemişsindir umarım
ama ben "yetenek sizsiniz" i izliyorum h.sonları
aaa izlemez miyim. çok seviyorum o yarışmayı. hele ki biber oyunu ile topukluya bayılıyorum.
kız cidden yarıştınız mı yoksa benle kafa mı buluyorsun ???
yok beee valla yarıştık biz..
daha yarışmanın bitek ismi altyazı geçerken ben gördüm başvurdum..ertesi gün çağırdılar görüşmeye,1 ay sonrada yarışmacı olarak çağırıldık şansa..gerçi her tahminimizi yapmamıza rağmen kazanamadık o ayrı ama
canım madem yarıştığınız tarihi ver de izleyeyim kız internetten :128::128::128::128::128:
attım linki özel msj olarak..
tamam tatlım çok sağol.şimdi iş yerinden açamıyorum linki çünkü bilgi işlem bazı siteleri engellemiş.fakat eve gittiğim gibi hemen izleyeceğim
tamam canım..
dünde qusel izledi hehehehe
aaa hadi ya. bak tesadüfen yarışmayı sevdiğimi söylemesem öğrenemicektim desene :)
pufpuff um burda yağmur hiç durmadan yağıyor . ve yağdıkça uykum geliyor.sizin orda havalar nasıl ???
yağıyo cnm ama durmadan değil.. ara arakar geliyomuş İst'a,haberlerde altyazı geçti...
ya bu kış mevsimini çok seviyorum asında.sıcacık evde oturmak , tv keyfi yapmak ve bolca uyumak çok güzel oluyor aslında. ama işte çalışınca kışın sıcacık yataktan kalmak zor oluyor.birde kışın soğuk algınlığı ve grip olmasa. tadından yenmicek yaa
aaa çok merak ettim bende istiyorum lınkattım linki özel msj olarak..
hu huuuuuuuu kimse yok muuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?