PUFPUFF'un Artık Bebiş Olsun Topiği !!!

pufpuff yaa nerelerdesinnnnn ??? özletiyosun kendini ve epey bir merak da ettim. :18::18::18:

bişey yok cnm..buralardayım aslında :44: cuma evde değildim,dışardaydım..akşam üstü 1-2 saatlik girdim..sonrada başım çok ağrıyordu uzanmıştım uyumuşum bi ara uyandım saat 9'du tekrar yattım,sabaha dek bugünde malum,h.sonu anca fırsat buldum girdim..

nasılsın canım?

ne olsun canım ya işteyim malesef. sıkınıtıdan bütün dizilerin tekrarlarını izledim.akşam olsun da ben bilmem eşim bilir çıksın diye bekliyorum.

ne olsun canım ya işteyim malesef. sıkınıtıdan bütün dizilerin tekrarlarını izledim.akşam olsun da ben bilmem eşim bilir çıksın diye bekliyorum.

hehehe izliyo musun yarışmayı? bizim yarıştığımı bölümüde izlemişsindir umarım

ama ben "yetenek sizsiniz" i izliyorum h.sonları

hehehe izliyo musun yarışmayı? bizim yarıştığımı bölümüde izlemişsindir umarım

ama ben "yetenek sizsiniz" i izliyorum h.sonları

aaa izlemez miyim. çok seviyorum o yarışmayı. hele ki biber oyunu ile topukluya bayılıyorum.
kız cidden yarıştınız mı yoksa benle kafa mı buluyorsun ???

aaa izlemez miyim. çok seviyorum o yarışmayı. hele ki biber oyunu ile topukluya bayılıyorum.
kız cidden yarıştınız mı yoksa benle kafa mı buluyorsun ???

yok beee valla yarıştık biz..
daha yarışmanın bitek ismi altyazı geçerken ben gördüm başvurdum..ertesi gün çağırdılar görüşmeye,1 ay sonrada yarışmacı olarak çağırıldık şansa..gerçi her tahminimizi yapmamıza rağmen kazanamadık o ayrı ama

canım madem yarıştığınız tarihi ver de izleyeyim kız internetten :128::128::128::128::128:

pufpuff um burda yağmur hiç durmadan yağıyor . ve yağdıkça uykum geliyor. sizin orda havalar nasıl ???

yağıyo cnm ama durmadan değil.. ara ara kar geliyomuş İst'a,haberlerde altyazı geçti...

ya bu kış mevsimini çok seviyorum asında.sıcacık evde oturmak , tv keyfi yapmak ve bolca uyumak çok güzel oluyor aslında. ama işte çalışınca kışın sıcacık yataktan kalmak zor oluyor.birde kışın soğuk algınlığı ve grip olmasa. tadından yenmicek yaa

bu dedikelrin olsa bende severim kışı ama ben sev-mi-yo-rummm

hu huuuuuuuu kimse yok muuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…