PUFPUFF'un Artık Bebiş Olsun Topiği !!!

kızlar bu gün hayatımda ilk defa kanda gebelik testi yaptırdım sonuç tabiki negatif artık tarlusal zamanı yaklaştı hissediorum ihtiyacım olucakkk

ay kızlar ya bu akşam çok karın ağrım oldu die acile gittik. benden kan ve idrar tahlili istendi tabii hemen. o arada ben gebelik de bakılsın dedim.tamam dedi dr. (hatta gebelik testi yaptırdım negatif diye yazmıştım azönce) eee ben sonuçları bi aldım benim kanda bakmamışlar ki gebeliğe idrarda bakmışlar.kanda enfeksiyon vs bakmışlar sadece...idrar sonuçlarının en altında PLANO TEST=NEGATİF yazıo. hayy allahm yaa idrarda bakçak olduktan sonra ben ona evde kendimde bakıorum yanii... sinir oldum çok yaa.. ben en iyisi özlee gitmeliyim.. buarada enfeksiyon çıktı idrar yollarımda :26: hay ben bu yolların yaa ağrıdn kıvranıorum kaç gündür.. kan testi yine yaptıramamış oldum anlyacağınızzz

kızlar bu gün hayatımda ilk defa kanda gebelik testi yaptırdım sonuç tabiki negatif artık tarlusal zamanı yaklaştı hissediorum ihtiyacım olucakkk

ilk yoruöumu okuduö üzüldüm tam yazcaktım 2.yi gördüm ahahaha aaay sabah sabah güldürdün beni,alemsin yani eee bakılmıcakmı şimdi kanda gebeliğe?ben senden umutluyum yani...

ilk yoruöumu okuduö üzüldüm tam yazcaktım 2.yi gördüm ahahaha aaay sabah sabah güldürdün beni,alemsin yani eee bakılmıcakmı şimdi kanda gebeliğe?ben senden umutluyum yani...

bu gün özele gidiorum 15.30 da randevum. biz para vermek,kazılanmak için gelmişiz dünyaya arkadaşm illa verilcek o para o testi yaptırmak için bakalım bu gün nolucak meraktayım.. buarada sen mr çekildin mi tatlm pufpufummmmmmm

kaç aydır iş arıorum yeni mezun ve tecrübesiz olduum için alınmıorum.kaç görüşmeden olumlu beklerken olumsuz yanıt aldım belli değil..artık hayırlısı diyip beklemeye devam ediodum..neyse adetlerim düzensiz pko var hadi onu da kendimi teskin ederek yeniorum. ama bu gün karın ağrısı için dr a gittim ve bir de yumurtalık kistimin olduğunu öğrendimm..hem de 4cm iş yok evde olmaya alışayım bari bebek olsun diordum ama yakın zamanda bu da zor olcak gibi duruo.. bir sürü tahlil var yaptırmam gereken... kendimi nerelere atayım nerelere gideyim... usandım artık kendi kendimi mutlu etmekten, herkesin neşe kaynağı olmaktan. içim ağlıyor hep, ama şuanda içim dışım her yerim ağlıyor...

tatlım yaaa seni çok iyi anlıyorum . senle aynı durumda çok yakın bir arkadaşım var. üzme kendini takma dicem ama biliyorum ki elde değil insan üzülüyor. benim işim var çok şükür fakat ama işte bende mutsuzum yaa. şu 15-20 gündür yaşamadığım kalmadı desem yeri var. pöfff ki pöfff

ahhh arkadşm ben hiç böyle ummuyodum...hemen işe girerim zaten çalışıo olurum... sonra bebek için denerim diodum.hem maddi açıdan iyi olup hem gerekirse bebek için tedavime başlarız diodum .hep böyleydi hayallerim..şimdiyse bebek istiorum bi yandan ama ben boşuna mı okudum???

çok haklısın canım yaa.insan bazen kendini öyle koşulluyor ki . hemen okul bitice iş bulurum çalışırım diyor. o psikoloji oluyor insanda.bir de o iş görüşmelerini de çok iyi bilirim.o kadar umutlu konuşurlar ki sanki işe alacak gibi . sonra beklersin beklersin ya olumsuz cevap olur yada hiç geri dönüş bile yapmazlar.bende okulu bitirince defalarca iş görüşmelerine gittim ne kadar moral bozuklukları yaşadım anlatamam.sonunda iş sahibi oldum. çocuk desen istemeyenin olur , isteyenin olmaz. 2 yıldır çocuk istiyoruz ama işte bi geçen ay hamile kaldım onu da öğrendikten 1 hafta sonra kaybettim anlatmıştım bu topikte muhakkak okumuşsundur.tam sevinmiştim sononda hamile kaldım diye onu da kaybettim.üstüne yetmezmiş gibi çift rahim ve rahimde perde teşhisleri kondu. geçen haftadır rahim filmi,rahim emarı bunlarla uğraşıyorum. psikolojim alt üst durumda. eşim ve ailem çok büyük destek şükürler olsun ama işte gene de üzülüyor insan.üzülmekten alamıyorum kendimi.

biliorum tatlım okuorum ben yazdıklarını hatta senin gibi rahminde perde olan bi tanıdğım var sölemiştim. 4 yaşında oğlu var şuanda valla allaha hep öyle dua ediorum hangisi önce olması hayırlsı ise o olsun diorum..sadece biraz maddi açıdan zorlanırız tek maaş yetmez gibi duruo :44:

Canım işin maddi kısmını hiç sorma yaa. eşimle ikimiz çalışıyoruz maaşlarımız çok iyi Allaha şükür fakat bizde işte maaşlara güvenip ev aldık.birde kredinin süresini çok kısa çektik hemen ödeyelim bitsin kurtulalım diye. o yüzden her ay epey bir miktar ödüyoruz. çok zorlanıyor insan. borç filan olmasa hiç dert değil de. 2 senelik borcun 1 yılı bitti daha kocaaaa 1 yıl var. bu 1 yılda pek de bir tedavi falan olabileceğimi sanmıyorum. ben özel doktora gidiyorum yani bir hastanede çalışmıyor. doktorum çok iyi fakat işte biraz pahalı. ben eminim ki histereskopi ve laparaskopi yapalım dicek. 4-5 milyarı bulcak bunlar.ama inan işte 1 sene geçmeden tedavi bile yaptıramayacağım.zaten yaşım olmuş 27-28 bi de daha brkleyecek olmak can sıkıcı. off bilmiyorum yaa kısmet diyorum ama nolcak hiççç bilmiyorum. durumuma çare bulmadan bi daha hamile kalmaya da korkuyorum.çünkü düşük olma ihtimali de çok yüksek. bi daha düşük yaşarsam da yaşayacağım üzüntüyü zor atlatırım.yani anlayacağın herşey maddiyata bakıyor.

aynen her şey maddiyeta bakıo malesef..benm de eşimin maaşı kötü değil arkadşm hani acındrırmak istemiorum ama neden ikimiz de çalışmayalım?? annemler dio sen kendi sağlığına bak bebek istiosasn doğur biz varız diolar ki zaten hep maddi destekler annemler ve kayınvalidemler. benm maaşımı onlar verio diyebilirim yine de bne kendi bebeğime maddi anlamda da yetebilmek isterim kimseye bırakmak istemem bu sorumluluğu... öte yandan tedaviyle bebek sahibi olucak olanlara hakkaten allah yardım etsin arkadaşm..bu gün istedikleri tahliller 485 tl tutuo.. alt tarafı bi tahlil yaaa diosun ama bi de özeller sömürüo işte..sen ist damsın bu arada???

kızlaaar herkese günaydın yaahuu kimse yok 2 gündür. pufpuf un da mr sonuçlarını merak ediorum... deryaaa sen de mi girmiosun yaa artık :S

geldim audry'ım
öyle bi korku sardı ki saat yaklaştıkça,görmeliydin zaten doktorda anladı,bana makineyi gösterdi,içerde bi adam vardı benden önce emarda bak böyle işte bişey yok fln dedi.. makineden çok ben iğneden korkuyorum dedim iğne kolunda kalmıcak merak etme,2 defa ilaç vercez sadece kolunda kelebeği kalcak hissetmiceksin bile dedi,bende ikna oldum..
girmeden öncede toka,südyen,takı vs herşeyi çıkartıyolar,zaten odada soğuk..
sıra bana geldi,girdim..önce ilk ilacı verdiler,biraz hissettim tabi sonra uzandım alete..başının üstüne delikli bişey daha geçiriyo sonra içeri giriyosun..
doktor "gözünü kaparsan daha rahat olursun" dedi ama ben açık daha rahattım hepsi biyanada gerçekten kapalı alan fobisi olanlara allah bu konuda yardım etsin valla,çok zormuşşşşşşşş yattığın yer ile baktığın yer arası mesafe çok az,3 parmak maksimum..benim öyle bi fobim olmadığından kıpırdamadan yattım,rahattım..bide kulaklık vereiyolar,müzik dinliyosun (biarada Serdar çıktı ooohhhh değme keyfime) yarım saat sürdüişte..sonuçlar 3 saat sonrasında çıktı ama doktorum şansıma o gün erken çıkmış sonuçları göçsteremedik..
raporu okuduk,biyopsi incelemeye gerek yok yazıyo..bide 3x5 mm mikroadenom var yazıyo..netten araştırdık annemle,
kadınların %40-50'sinde olabilen bişeymiş bu ve 1 cm'den küçüklerde tedavi bitek dostinex'miş..yani anladığımız kadarıyla sorun yok gibi ama doktorla perşembe(yarın) konuşcaz cnm..

işte böyle...

kızlaaar herkese günaydın yaahuu kimse yok 2 gündür. pufpuf un da mr sonuçlarını merak ediorum... deryaaa sen de mi girmiosun yaa artık :S

derya aöf'ye çalışıyo cnm,o yüzden girmiyo bi süredir..face'deki bizim grupta yazmıştı

bu gün folik asite başlıorum buarada kızlar dr başla dedi. hadi bakalım hayırlısı

inş hayırlı bir başlangıç olur canım benim...

söylediklerinde çok haklısın..
hatta üzgünlüğün,mutsuzluğun bu açıdan bakınca çokta normal canım benim..
ve bunca sıkıntının aksine etrafına neşe saçman,hep gülümsemende cabası (biliyorum çünkü bende senin gibiyim)
çok yakınlarım ve güvendiklerim hariç herkes beni çok pozitif,hiç üzülmeyen vs gibi biri bilir,görür..
güçlü görür..
ama bazen her insanın güçsüz anları var,sende şimdi onlardan birini yaşıyosun..
şunu çok iyi biliyorumki,allah isterse herşey olur..o yüzden içini ferah tutmaya çalış ve duanı eksik etme..

selam arkadaslar hnasılsınız ben pek ıyı degılım 2 gundur belim agrıyor. ama gunduz agrıyor aksamları ara ara nedır bu anlamadım

pufpufçum hadi atlattın gözün aydın...geçmiş olsun. ben bu gün yine neşeye devam amaann kendi kendimi teskin ediorum napiim hayatta her şeye çare var bi ölüme yok

tatlm hamile değilsin dimi ondan ağrımasın??

canım sanmıyorum daha cok var reglıme ama ümit yok bosluklarım agrıyo. arkadasım korkuttu benı ıs yerınde kı apandıst veya böbrek agrısı olmasın dıye.
ara ara vuruyo agrı aksamları cok agrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…