PUFPUFF'un Artık Bebiş Olsun Topiği !!!

şu pazar günlerini küçüklükten beri hiç sevmem gıcık olurdum,her yer kapalı soğuk bi gün kimseler yok peeeeh hala aynı etki devam ediyo galiba bende

aynen yaa bende pazarları hiç sevmiyorum.çünkü öğleden sonra bir pazartesi sendromu oluyor .pazar gününü kendime zehir ediyorum işte böyle böyle.

aynen yaa bende pazarları hiç sevmiyorum.çünkü öğleden sonra bir pazartesi sendromu oluyor .pazar gününü kendime zehir ediyorum işte böyle böyle.

sen erken başlıyosun beee p.tesi sendromuna
daha bunun öğleden sonrası var,akşamı var,gecesi var...
var da var...
yatana dek yolu var yani

pufpuff yaa bugün ne kadar sıkıcıııı. tv de bişey de yok.

tv ye hiiiiiç bakmadım bugün sabah kalktığımdan beri...
kalktım kahvaltı yaptım..sonra az daha uzandım..sonra kalktım sporumu yaptım (koşu bandı) sonrada duş aldım,küüüt internet başına
ama gerçekten çoooooooook sıkıcı bugün

içim daraldı yaaa. valla sıkıntı bastı bana.

arkadaşlar ben geldim. sabah 8 de bir geldim hastaneye rahim emarı için. anca 10.30 du hastanede işimiz bittiğinde. hem ki hastanede çalışan biriyim yani .yoksa hiç bitmicek işler. rahim emarını sağ salim çekildim çok şükür. ama zordu yaa

hoşgeldin cnm... aaaay zormuydu?nasıl oldu :18:

hoşgeldin cnm... aaaay zormuydu?nasıl oldu :18:

canım yaklaşık 20 dk makinenin içinde durdum fakat ilk 10 dk sı ilaçsız, son 10 dk sı ilaçlı çekildi.fakat zor kısmı damar yolu bulamamaları oldu.iki kolumdan ikişer üçer delik açtılar fakat nafile bulamadılar damar yolu. sonunda yeter dedim acıdan. acile gideyim orda buldurup geleyim dedim. acile gittim orda buldurdum geri tekrar emar makinasına geri girdim.dar bi cihaz.az kalsın orda kalbim durcaktı. off zordu yaa.

bende iğneden aşırı derecede korkan biriyim. ama işte korktuğum şeyler hep başıma geliyo. şuan kollarım delik deşik ve çok acıyor. ayrıca birde mesaiye geldim öğleden sonra. şuan çalışıyorum

aaaay cnm yaaa çok iyi anlıyorum seni..
bende çok korkuyorum..yarın beyin mr çekilcek banada,ilaçlı olcak..ya damar bulamazlarsa diye baya tırsıyorum :18: ooofff her dert kadınlarda yaaaaa!

aaaay cnm yaaa çok iyi anlıyorum seni..
bende çok korkuyorum..yarın beyin mr çekilcek banada,ilaçlı olcak..ya damar bulamazlarsa diye baya tırsıyorum :18: ooofff her dert kadınlarda yaaaaa!

Canım benim ki gibi zor olmaz senin ki .benim damarlar çok ince ondan pek kimse bulamıyor. baygınlık geçiriyorum onlar damarı bulana kadar. beyin emarı cihazı üstü açık. ondan korkmana gerek yok.

Canım benim ki gibi zor olmaz senin ki .benim damarlar çok ince ondan pek kimse bulamıyor. baygınlık geçiriyorum onlar damarı bulana kadar. beyin emarı cihazı üstü açık. ondan korkmana gerek yok.

insan bilmeyince tırsıyo işte...

ay bak ne dicem sana..az önce forumda dolanırken bi başlık gördüm ilgimi çekti..
bi okudum var ya bu kadar tesadüf olur!! benim şu anki durumumu birebir bi kız yazmış başlık açmış..
bak linki şu :

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...l-yardim-adet-sokturucu-ictim-hamileyimm.html

var ya resmen gaza geldim,kızlarda desteklediler gittim test aldım bidaha yaptım az önce..
tabi negatif

Hakikatten yaa senin duruma çok benziyo kızzz. bu arada senin öteki topikde yürümüş gitmiş kızz. kaç sayfa olmuş öyle.okumaya yetiştiremedim. bak o topiğine de ben uğur getirdim yaa. hahaha. hemen nerde iyi bişey varsa bendendir kesin. ayy çok fenayım :)

anaaaa ben d e tarlusal içiorum die korkuodum demek doktorum haklıymış hakkaetn de bişi olmazmış ban demişti tarlusal düşük falan yaptırmaz die. düşük bambaşka çeşitli nednlerden olur die. ee demek ki dr u dinlemek lazımmış yoksa bööle adet beklersin olmazsın

hissediyorum...
sen banada uğurlu geliceksin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…