PUFPUFF'un Artık Bebiş Olsun Topiği !!!

pufpufçum hadi atlattın gözün aydın...geçmiş olsun. ben bu gün yine neşeye devam amaann kendi kendimi teskin ediorum napiim hayatta her şeye çare var bi ölüme yok

aynen öyle cnm..neşeni kaybetme sakın,hem san a umutsuzluk hiç yakışmıyo

selam arkadaslar hnasılsınız ben pek ıyı degılım 2 gundur belim agrıyor. ama gunduz agrıyor aksamları ara ara nedır bu anlamadım

canım hamilelik yoktur diyosan eminsen bencede doktora git..allah korusun hamilelik değilse çok farklı nedenlerden de olabiliyo audry'ında dediği gibi..ama bence her ihtimale karşı hamileliğede baktır..belli mi olur

canım olacagını sanmıyorum cunku kasık agrısı fılan olsa şüpelenirim ama yan boşluklarım agrıyo bır de belim bıde mide bulantısı yapıyo ama kusucak gıbı degıl. onun ıcın apandıst olabılırmı dıye şüphelendik belkı aksam gıderım acile yemek yıyorum mıdem bulanıyo yemıyorum bulanıyo sıgara ıcıyorum bulanıyo bısey olmasın da allah korusun.

kaçaklar hala gelmemıssınız benı yanlız bıraktınız topıcte hem mesaı varmıs bu aksam depresyondayımmmmmmmmmmmmm

ben bir sürür alışveriş yaptımmm kendime ciciler aldım sonra da yağmurda yürüyerek eve geldmmm çok huzur buldum sen napiosun quselcikkk

napıyım mesaideyim canım maalesef yemege gıttım geldım ıste sen napıyosun

KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ (YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ÖZELİME YAZARSANIZ SEVİNİRM )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…