PUFPUFF'un Artık Bebiş Olsun Topiği !!!

Saate bakmaksızın kapısını çalabileceği bir dostu olmalı insanın...
"Nereden çıktın bu vakitte" dememeli...
bir gece yarısı telaşla yataktan fırladığında; "Gözünün dilini" bilmeli; dinlemeli sormadan, söylemeden anlamalı...
Arka bahçede varlığını sezdirmeden, mütemadiyen dikilen vefalı bir ağaç gibi köklenmeli hayatında; sen, her daim onun orada durduğunu hissetmelisin.
ihtiyaç duyduğunda gidip müşfik gövdesine yaslanabilmeli, kovuklarına saklanabilmelisin.
Kucaklamalı seni güvenli kolları,dalları bitkin başına omuz, yaprakları kanayan ruhuna merhem olmalı...
En mahrem sırlarını verebilmeli, en derin yaralarını açıp gösterebilmelisin; gölgesinde serinlemelisin sorgusuz sualsiz...
Onca dalkavuk arasında bir tek o, sözünü eğip bükmeden söylemeli, yanlış anlaşılmayacağını bilmeli.
Alkışlandığında değil sadece, asıl yuhalandığında yanında durup koluna girebilmeli.
Övmeli alem içinde, baş başayken sövmeli ve sen öyle güvenmelisin ki ona, övdüğünde de sövdüğünde de bunun iyilikten olduğunu bilmelisin, "hak ettim" diyebilmelisin.
Teklifsiz kefili olmalı hatalarının; günahlarının yegane şahidi... Seni senden iyi bilen, sana senden çok güvenen bir sırdaş...
Gözbebekleri bulutlandığında yaklaşan fırtınayı sezebilmelisin.
Ve sen ağladığında, onun gözünden gelmeli yaş..

ben hıc kullanmadımda bılmıyorumda ama yumurtlama gununde gozukuyomus yanıı ogunlerde cızgı belırıyomus heraldee... bende sıpariş edicemde bana lınk yollasana ben bulamadım ...:18:

ay amaaaaaaaaaaaaan benım oraya uyelıgım yokkı yaa bıde orayamı uye olcamm oof kapıda odememı bıde ? kredı kartını ınternette kullanmam kapıda odemeyse olur ...

ay amaaaaaaaaaaaaan benım oraya uyelıgım yokkı yaa bıde orayamı uye olcamm oof kapıda odememı bıde ? kredı kartını ınternette kullanmam kapıda odemeyse olur ...

yokkk bunlar internette ödemeli..ama güvenilir sonuçta,bilindik site üye olmakta 5 dk lık iş beeee,üşengeç

hoşbulduk tatlımmm. napıyosun bakalım ???
evim şahane izliyordum da , kız sen istanbul dasın. başvuru yapsana oraya.birde o programda izleyelim seni :)

hehehehe kanal d dışında bi kanal için ağustos ayına kadar başvuru yasak,yoksa tazminat var gerçi evim şahane kanal d'de ama şu an oturduğumuz ev kira..olmaz ki..yoksa başvurmuştum çoktaaaaaaaan

hehehehe kanal d dışında bi kanal için ağustos ayına kadar başvuru yasak,yoksa tazminat var gerçi evim şahane kanal d'de ama şu an oturduğumuz ev kira..olmaz ki..yoksa başvurmuştum çoktaaaaaaaan

hımmm anladımmm. neyse inş kendi eviniz olur o zaman başvuru yaparsın canım sende.

bi zahmet ist dışına çıkıp gelsinler benim mutfağı yapsınlar yaaa :) nisan ayı gibi evimde tadilat var. zor olcak ama sonucu güzel olcak inş .

ahh ahh umarım hepimize birertane verir allahım... geçmiş olsun pufpufcum düşüğün için üzüldüm ama hiç olmassa hamile kalabiliyorsun doktorunla görüşüp ovulasyon zamanını takip ettir istersen yaptın mı bunu veya evde test yap ben bu ay öyle yapıyorum kk sağolsun baya bişi öğrendim.. düzensizliğin varsa hergün bir bardak hayıt tohumu demleyip iç faydasını görürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…