ben hıc kullanmadımda bılmıyorumda ama yumurtlama gununde gozukuyomus yanıı ogunlerde cızgı belırıyomus heraldee... bende sıpariş edicemde bana lınk yollasana ben bulamadım ...:18:bana da 7 gün sonra belli olması düşük bi ihtimal gibi geldi de. çünkü kanda bile 12.ci gün mü ne belli oluyomuş. ama adetim geçince yaparım diyorum içinde çok var ya ondan sabah akşam yaparım diyorum. 50 tanesi 30 tl filan gebelik testi. bence çooook uygun.eczaneye her seferinde dünyanın parasını baymaktan bıktım artık.ondan topluca alayım diyorum. ama ovilasyon hiç yapmadım işe yarıyo mu faydasını gören var mı bi araştırayım diyorum. sen denedin mi canım ovilasyon ???
ben hıc kullanmadımda bılmıyorumda ama yumurtlama gununde gozukuyomus yanıı ogunlerde cızgı belırıyomus heraldee... bende sıpariş edicemde bana lınk yollasana ben bulamadım ...:18:
ay amaaaaaaaaaaaaan benım oraya uyelıgım yokkı yaa bıde orayamı uye olcamm oof kapıda odememı bıde ? kredı kartını ınternette kullanmam kapıda odemeyse olur ...
hoşgeldin güzelliiiikkkkk
hoşbulduk tatlımmm. napıyosun bakalım ???
evim şahane izliyordum da , kız sen istanbul dasın. başvuru yapsana oraya.birde o programda izleyelim seni :)
hehehehe kanal d dışında bi kanal için ağustos ayına kadar başvuru yasak,yoksa tazminat vargerçi evim şahane kanal d'de ama şu an oturduğumuz ev kira..olmaz ki..yoksa başvurmuştum çoktaaaaaaaan
hımmm anladımmm. neyse inş kendi eviniz olur o zaman başvuru yaparsın canım sende.
ben evım sahaneye basvursam onlara bos oda verırım esyalarıma bısey yaptırmam valla ... hıııc kusura bakmasınlarhımmm anladımmm. neyse inş kendi eviniz olur o zaman başvuru yaparsın canım sende.
ben evım sahaneye basvursam onlara bos oda verırım esyalarıma bısey yaptırmam valla ... hıııc kusura bakmasınlar
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn vazgecdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?