PUFPUFF'un Artık Bebiş Olsun Topiği !!!

yaaaaaaaaa ikizler nerdesin seeeeeeeeeeeeeeen :44:

yaaaaaaaaa ikizler nerdesin seeeeeeeeeeeeeeen :44:

ah canım ah sorma başıma gelenleri. dün akşam üstü birden bire pembe bir lekelenme oldu araştırdım yerleşme kanamasıdır şeklinde sonuçlar gördüm.fakat arasından yarım saat geçti bu sefer kırmızı olmaya başladı akıntı. doktorumu aradım hemen. düşük önleyici bir iğne ismi verdi onu hemen yaptır yarına kadar kalkma dedi. bende yaptırdım igneyi fakat sonra beta hgc yaptırdık tekrardan malesef düşmüş bebek.

güzelim yaaaaaaaaaaaa kaç gündür yoksun,aklımada geldi yaniiii kötü bişey mi oldu diye..hep sana bakıp durdum çok üzüldüm yaaaaaaaaaaaa,geçmiş olsun iyi misin peki,nasılsın?

kanamam da devam etti adet oldum anlayacagın. doktor muayene etti alttan da. bir de ne görsün çift rahim ve rahimde perde varmış bende ve rahmim tersmiş.doktor şok oldu. daha önce başka doktora gittim herşey normal demişlerdi dedim . kim söyledi ise yalan söylemişsana dedi ve çok kızdı diğer doktora.ben ise hiç birşeyim yok sanıyorum bir buçuk yıldır stresten olmuyo sanıyorum. haftaya rahim filmi çekecek doktor. çift rahmin de çeşitleri vaemış.yan yana , iç içe , kalp şeklinde bi sürü çeşidi oluyormuş. benim ki hangisi onu tespit edecek.ayrıca bebek dün düşmese de bir kaç ay sonra yüksek ihtimal düşerdi gene dedi. çift rahimde düşük ihtimali epey yüksekmiş.ve de zaten degerlerim biraz düşükmüş o yüzden gebelik varmış ama sağlıklı değilmiş. sağlıklı olmadığı içinde rahim kabul etmeyip dışarı atmış. düştüğüne hiç üzülme bence sevin dedi.operasyona gerek kalmadan düştü dedi. zor ihtimalle doğsa bile sağlıklı bir bebek olmazmış zaten. rahim filminin sonucuna göre ya ir operasyon olacak düzeltmek için şeklini yada ilaç tedavisi birşeyler uygulanacak işte canım böyle.

güzelim yaaaaaaaaaaaa kaç gündür yoksun,aklımada geldi yaniiii kötü bişey mi oldu diye..hep sana bakıp durdum çok üzüldüm yaaaaaaaaaaaa,geçmiş olsun iyi misin peki,nasılsın?

dün çok ağladım çok üzüldüm canım. ama bugün iyiyim çok şükür . eşim ve ailemin desteği sayesinde hemen toparlandım. geç bulup erken kaybetmek bu olsa gerek. ama nasip hayırlısı buymuş diyorum artık. bşka dicek bişey bulamıyorum.

vaaaaav neler öğrenmişsin böyleee :44: aaaay allahım boşa mı bekledin onca zaman,nasıl doktorlar var yaaaa..kime güveneceğini şaşırıyo insan vallahi!! ters rahim olayını duydum bende ama eski hocalar,ebeler düzeltebiliyomuş (artık ne kadar doğruysa) :44: ama çift rahimde neyin nesi?ilk defa duyuyorum ala alaa çok ilginç..düşüklerde zaten genelde vücut uygun görmüyo ve atıyomuş evet,bebek sağlıklı değilmiş.banada öyle demişti doktor..

yaaaa canım,umarım daha kötüsü olmaz,allah beterinden korusun..ve tekrar çok geçmiş olsun..
nasılsın peki?nasıl hissediyosun

ilk an zor gelir kabullenmek tabiii,ne diyelim hayırlısı buymuş demek ki..

kırk yıl düşünsem çift rahim gibi bişey olacağı aklımın ucundan geçmezdi. hem rahim çift ,hem perde var hemde rahim tersmiş.böyle olduğu halde hamile kalmayı başarmışım.görüyorsun bendeki azimi :)

deli kızzz güldürdün beni bak işte allahın hikmeti,demek hamile kalabiliyosun.bunu biliyosun en azından

canım bende ilk kez duydum çift rahim olayını .araştırdım internetten gerçekten de bu sorunu yaşayanlar varmış.kimisi hamile kalmış düşük yapmış ,kimisi doğurmuş sağ salim , kimisi de hiç hamile kalamamış. ama daha önceki doktorun yanlış teşhisi tam bir buçuk yılıma mal oldu ona üzülüyorum. hiçbirşeyin yok herşeyin normal stres yapma olur dedi. bu halde bile hamile kalabilirsin dedi doktor.imkansız değil hamile kalman dedi. ama önce tedavini olursan hamileliğin sağlıklı olur yoksa gene düşer yüksek ihtimal dedi. çünkü bebek belli bir süre sonra sığmıyormuş rahime o yüzden sorun çıkıyormuş.önce tedavi sonra gebelik dedi. ne diyorsa harfiyen uyacağım artık. ve de alttan muayeneden ölcekmişim gibi çok korkuyordum bu doktor gerçektende hiç acıtmadı. korktuğuma değmemiş yani.önceki dr muayene ederken bayılmama sebep olduğu için bir daha cesaret edip de başka doktora gidememiştim.

doktordan doktora kesinlikleeeeeeeeeeeeee fark var..bazısı seni inanılmaz rahatlatıyo,güven veriyoken bazısı ne biçim davranıyo geç oldu ama güç olmaz inş canım benim..bian önce hallolur inş tedavi sürecin ve kolay olur inş..ne zaman başlıcaksın?

deli kızzz güldürdün beni bak işte allahın hikmeti,demek hamile kalabiliyosun.bunu biliyosun en azından

evet hiç olmazsa hamile kalabilme becerimin olduğunu öğrendim.ayrıcadoktor dedi ki düşük yapanlar hiç hamile kalamayanlara oranla daha çabuk hamile kalır dedi.benim gibi sorun yaşayıp bebek sahibi olan hastaları varmış.

evt bu da doğru..bende araştırırken çok okudum,doktorumda söylemişti..
ikinci gebelik %90 sağlıklı olur dedi..
ama ben hala tutturamadım 2.yi

kesinlikle canım bi dokto var bi de kasap var. ben öteki türe doktor diyemiyorum. haftaya çarşamba anestezili ahim filmi çekileceğim. bayıltmadan olana sen dayanamazsın zaten dedi. o yüzden bayıltarak olacak. rahim filmi sonucuna göre bakalım dedi doktor.

aaaa bayıltcak olmaları süpermiş bak..
rahim filmi olayını forumda sorduydum bende bikaç arkadaşa,biraz zor bişey galiba..doktordan doktora değişiyo demişti o da..acıyabiliyomuş falan..
sevindim bak bayıltcak olmalarına

normali epey acılı bir yöntemmiş. o yüzden ben korkutorum rahim filminden dedim. merak etme hiç acı çekmeyeceksin anestezili olacak dedi doktor.ben hastalarımın canının yanmasını istemiyorum dedi. yarım saatliğine bayılcaksın kendine geldiginde bitmiş olacak belki çok hafif adet sancısı gibi bir ağrın olabilir fakat zaten ağrı kesicide vereceğim o da çok olmayacak dedi. beni her konuda aydınlattı sağolsun. canım rahim filminden sonrada hamile kalan da çokmuş.çıkalı tüpler açılıyormuş o sırada. bence doktorun isterse hemen yaptır derim.

zaten el mahkum doktorların her istediğini yapıyoruz malesef.. daha benden öyle şeyler istenmedi,konusu bile geçmedi ama duydukça korkuyorum tabi :44: ama bende hep bayıltılmaktan yanayım,her konuda...

zaten el mahkum doktorların her istediğini yapıyoruz malesef.. daha benden öyle şeyler istenmedi,konusu bile geçmedi ama duydukça korkuyorum tabi :44: ama bende hep bayıltılmaktan yanayım,her konuda...

canım bence başka bir doktora da git. kimisi hiç sorunun yok diyebiliyor örnek benim eski doktor. sonra insan bekledigi yani kaybettiği vakite acıyor. düşük yapanlardan genelde rahim filmi istenirmiş. rahimi incelemek için. düşüğün sebebinin araştırılması için. zaten doktor beni bayıltmasa ben kendim korkudan bayılırdım. bugün muayene masasında bile zangır zangır titredim.yarım saat yalvardım doktor bey nolur alttan muayene etmeyin ultrasonla bakın olmaz mı dedim. ben sana şimdi ultrasonla belli oluyo dersem inan en büyük yalanı söylemiş olurum sana dedi. hiç canın yanmayacak söz dedi . azcık canın yanıyo gibi olursa hemen söyle muayeneyi orda keseceğim dedi.ve cidden de hiç ama hiç yanmadı canım. hem ki çok da kasıldığım halde. :) acıdımı dedi yooo gerçekten de acımadı dedim. bak işte verdiğim sözü tuttum dedi doktorum.

herkese böyle doktorlar nasip ola inş ne güzel...
ben zaten 2-3 doktor değiştirdim cnm..hiçbiri böyle bişey istemedi benden bilmemki :44: bide şu an gittiğim doktoru çok seviyorum,çokta güveniyorum + bana çok rahatlık veriyo,her derdimi cevaplıyo vs vs..memnunum şimdilik yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…