önlü arkalimi yapistiriyorsunuz?! süper bunlar ya, hic görmemistim
slm cok güzel olmuş bunlar ellerinize sağlık yanlız kullandıgınız tutkalın ismini yzarmısınız ona göre yapalımşimdiden tşklr
canım yaa bunları kasnağa takmak yerine pulların içinden ip geçirip boncuk takarakta olurmu acaba denedinmi hiç.
Gercekten el emeği göz nuru...Tebrikler arkadasım..eline sağlık.
Ben cok beğendim ama aklıma birşey takıldı.Pullar nasıl pullar,bildiğimiz işlemelerde kullanılan orta boyuttaki pullar sanırım .yanılıyor muyuym?
sevgiler..
merhaba arkadaşım,ellerine sağlık,çok beğendim,yapılış şeklini yazarsan çok memnun olurum,yapmak isterim...:CüvCüv:
bu pul işi salon takımını kendim yaptım kasnakta yapılıyor belkide yapacak olan arkadaşlar olabilir
Arkadaşlar,bunlarda benim yaptığım pul işlerim.Perdeyi yeni bitirdim,pulların arkasına metre işi aldığım cırt cırt ları diktim.Çıkarıp yıkayabilmek için.
Umarım beğenirsiniz...
AY HARIKA OLMUŞ HATTA MUHTESEM DİYEBILIRIM HELE PERDENIN SARKITLARI COOKK GUZELLL
HAYDEC DOSTUM SENINKILERDE MUHTESEM NASIL BIR BECERI INANILMAZZŞeniz
ELLERINIZE SAGLIK HEMEN BENDE BASLAYACAGIM YAPMAYA COKK BEGENDIM
PAYLASIMLAR ICIN COK SAGOLUN KIMI INSAN KENDINDEN BASKA KIMSEDE OLSUN ISTEMEZ AMA SIZI SAYGIYLA SELAMLIYORUM ARKADASLAR:Saruboceq:
Arkadaşlar çok özür dilerim ben çalişiyorum akşamlarida pek açamiyorum siteyi bu yüzden mesajlarinizi göremedim.nenep canim bende haydeç gibi çalişiyorum zaten ondan öğrendim öyle güzel anlattiki bana detaylarini iki adet atölyede kasnak yaptirdim büyük ve küçük ölçüleri ilk sayfada haydeç'in dediği gibi pullari yapiştiriyorum bir gece bekletip ertesi günde tersten yapiştirici sürüp bir gecede öyle bekliyorum .perdede üçgen olmasi için büyük kasnakta pullari kenarlardan birer içe atlayarak yani kenarlardan birer boş birakarak yapiştirdim.ben izmir'de oturuyorum pullari kemeraltindan aliyorum istanbul'da mutlaka vardir pek istanbul'u bilmem ama tahtakalede bu kolye boncuklari satilan yerlerde mutlaka vardir.hepinizin ilgisine ve beğenisine sonsuz teşekkürler.ayrica haydeçim seni milyonlarca kez öpüyorum yardimlarina çok teşekkür canim.iyi yürekli arkadaşim.
canım benim hepside birbirinden güzel olmuş çok değişik bayıldım ellerine gözlerine emeğine sağlıka.s.güle güle kullan tatlım ŞenizŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?