Çok geçmiş olsun öncelikle. Ben de burun ameliyatı olmayı düünüyorum fakat kafam iyice karıştı.kbb uzmanı mı olmalı yoksa plastik cerrah mı?Fiyatlar konusunda da kafam karışık boğaziçinde fiyatlar düşük diğre doktorlar 5000-9000 arası değişiyor.kapalı teknik açık teknik ,ameliyattan sonra nefes alamama problemi vs.Ameliyatınızn nasıl gerçekleştiği ameliyattan sonra yaşadıklarınız hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.36. günüm doldu ve simdiden burnum bi parçam oldu. Eski burnumu özlemekten çok korkuyordum, ancak şimdi iyiki olmuşum diyorum."İyi ki" diyebilmenin mutluluğunu görüştüğüm birçok hastasında da gördüm ve bu da doktorun başarısının ta kendisidir. Sadece ortaya cıkardığı sonuç değil ilgisi ve tükenmek bilmeyen sabrıyla da tebrik ediyorum kendisini. Yeni resim yükledim kızlar merak edenler bakabilir ve yeni ameliyat olanlar ya da olacak arkadaşlar sorularınızı memnuniyetle yanıtlarım.
Eğer burnunda nefes alma problemi varsa ve doğallık taraftarıysan kbb uzmanına olmalısın, bu benim fikrim. Benim ameliyatım açık teknikle oldu. Ameliyat sonrası ağrısız geçti, burundaki tamponlardan dolayı nefes alamadım bikaç gün uyumakta zorlandım ben sırtüstü yatan biri olmadığım için, ancak bana göre hersey tamponlar alınana kadar zordu. Daha sonrası dikkat ve bakıma kalıyo.. Şişlikler can sıkabiliyo ama öyle cabuk değişime uğruyoki burun her gecen gün daha iyi moral oluyo.. Burnumun şu anki hali bile bana yetiyo ancak hep daha fazlasını ister ya insan heyecanla bekliyorum ben de :) Sana tavsiyem ilk 15 gün moralini yüksek tutman çünkü üzülerek geçirdiğin zamanlar hep boşuna oluyo. Sonucta eski burnuna göre daha iyi olması bile bişeydir bana göre. Umarım yardımcı olabilmişimdir.Çok geçmiş olsun öncelikle. Ben de burun ameliyatı olmayı düünüyorum fakat kafam iyice karıştı.kbb uzmanı mı olmalı yoksa plastik cerrah mı?Fiyatlar konusunda da kafam karışık boğaziçinde fiyatlar düşük diğre doktorlar 5000-9000 arası değişiyor.kapalı teknik açık teknik ,ameliyattan sonra nefes alamama problemi vs.Ameliyatınızn nasıl gerçekleştiği ameliyattan sonra yaşadıklarınız hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.
evet cok memnunummemnun musun burnundan
msj olarak atıyorum canımFiyatı ne kadar, bu konuda da bilgilendirin bizi lütfen
Katılmıyorum. Benim emre beyi seçmemin nedeni zaten yüze göre burun yapmasıdır. Ki kliniğine gittiyseniz ya da hastalarının çoğunu incelediyseniz görmüşsünüzdür yaptıgı burunlar arasındaki farkları.. Tabi begenip begenmemek herkesin kendi tercihi bu konuda bişey diyemem.emre ilhanın yaptıgı burunlar hepsi aynı model hepsi tek tornadan cıkmıs gibiben begenmiyorum ... uzun yuzede aynı burunu yapıyor oval yuzede
ekledim seni canım bakabilirsin..merhaba :)
resimlerinizi görmem mümkün mü? Emre Bey ile 25 mart da görüşmem olacak.
bende fiyatı merak ediyorum ne kadara yaptırdın?
36. günüm doldu ve simdiden burnum bi parçam oldu. Eski burnumu özlemekten çok korkuyordum, ancak şimdi iyiki olmuşum diyorum."İyi ki" diyebilmenin mutluluğunu görüştüğüm birçok hastasında da gördüm ve bu da doktorun başarısının ta kendisidir. Sadece ortaya cıkardığı sonuç değil ilgisi ve tükenmek bilmeyen sabrıyla da tebrik ediyorum kendisini. Yeni resim yükledim kızlar merak edenler bakabilir ve yeni ameliyat olanlar ya da olacak arkadaşlar sorularınızı memnuniyetle yanıtlarım.
canım benim tsk ettimmm =)çok orjinal olmuş:) hiç estetik olduğu belli değil ayrıca yüzünde de çok orantılı canım :)
vardı silmiştim dur tekrar ekliyim şimdisenin eski burnun nasıldı uzunmuydu ucu fln nasıldı top gibi flnmıydı yni tarif edermisin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?