pure_love Burun Estetiği Ameliyatı

7 ay doldu arkadaşlar ve gerçekten çok memnun ve çok mutluyum.. Son resimlerimde albümümde, arzu eden arkadaşlar bakabilir ve sorusu olana yardımcı olmaktan memnun olurum

adına sevındım mutlu olman çok guzel bizede nasp etsın allah :) bende arkdaslık gonderdım gormek ıcın fotoları kabul edersın memnun olurum :)

canım şişliklerinin tümü indi mi 7. ayda ve ilk aya göre ne değişimler oldu bahsedebilir misin benim 14.günüm
teşekkürler şimdiden
Şişliklerin büyük bi kısmı iniyo ve burun olması gerekn hali alıyo.. Ben eski resimlerime bakınca gercekten hayret ediyorum.. İlk aylarda aşırı şişlik beni çok rahatsız ediyordu ve ben de durmadan araştırıyodum en son Emre beyi aradım. Saolsun içimi rahatlattı ve onun da dediği gibi herşey sabır ve zamanınızı sakın üzülerek bosuna harcamayın. Şişlikler ya da şişliklerdeki orantısızlıklar sakın moralinizi bozmasın, kontrollere gidip sabır gösterirseniz tabiki daha iyi olur. Geçmiş olsunn

canım şişliklerinin tümü indi mi 7. ayda ve ilk aya göre ne değişimler oldu bahsedebilir misin benim 14.günüm
teşekkürler şimdiden
Şişliklerin büyük bi kısmı iniyo ve burun olması gerekn hali alıyo.. Ben eski resimlerime bakınca gercekten hayret ediyorum.. İlk aylarda aşırı şişlik beni çok rahatsız ediyordu ve ben de durmadan araştırıyodum en son Emre beyi aradım. Saolsun içimi rahatlattı ve onun da dediği gibi herşey sabır ve zamanınızı sakın üzülerek bosuna harcamayın. Şişlikler ya da şişliklerdeki orantısızlıklar sakın moralinizi bozmasın, kontrollere gidip sabır gösterirseniz tabiki daha iyi olur. Geçmiş olsunn

selam canım bende emre ilhana olmayı dusunuyorum benimde 2. amaliyatım olacak bu yuzden cok tedirginim fakat fiyat aralığıda onemli ve senin resmini goremiyorum acaba nasıl görebilirim arkadaşım bana yardımcı olabilirsen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…