pure_love Burun Estetiği Ameliyatı

pure_love ben sizi emre beyin muaynehanesinde gormustum ozamanda burnunuzu cok begenmistim masallah

Merhaba

Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlık da paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

Son düzenleme:
Kızlar 2. ayda burnunuzu temizlerken hafif kan geldi mi.. Ben temizlerken biraz bikaç kez hafif bi kan geldi bu normal mi_??

Kızlar 2. ayda burnunuzu temizlerken hafif kan geldi mi.. Ben temizlerken biraz bikaç kez hafif bi kan geldi bu normal mi_??

cnm bende ıstek yoladım sana emre beyi istıyorum onumuzdekı ay ne kadara yaptırdın ozelden yazarsan cok sevınırım tatlım..

7 ay doldu arkadaşlar ve gerçekten çok memnun ve çok mutluyum.. Son resimlerimde albümümde, arzu eden arkadaşlar bakabilir ve sorusu olana yardımcı olmaktan memnun olurum

canım şişliklerinin tümü indi mi 7. ayda ve ilk aya göre ne değişimler oldu bahsedebilir misin benim 14.günüm
teşekkürler şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…