Puzzle Severler Kulubü

Merhabaa :)
Ben de puzzle yapmaya başlıcam. Ama çerçeveletmek için ne yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum. Yani puzzle'a başlamadan önce neyin üzerinde yapmalıyım? Puzzle halıları var onlardan memnun musunuz?

bizde eşimle beraber puzzle delisiyiz canım ama ben o halılardan almadım uygun fiyata denk gelmedigim için biz mukavva nın üzerinde yapıyoruz...

bu da az önce eşimle bitirdimiz puzzle 2000 parça foto pek ii olmadı ama idare edin ilk kez fotograf ekliyorum:)

bu da yapım aşaması...

Son düzenleme:
selam arkadaşlar. daha önce çook istememe rağmen bi türlü kısmet olup da yapamadım. geçenlerde arkadaşımda görüp baya bi heveslendim ve eve gelir gelmez hemen bi tane 1000 lik alıp yapmaya başladım. bitmesine ço az kaldı ama bebeğim olduğu için bitiremiorum. başına da oturduğumda da kalkamıorum. bu yapıştırma olayını bi türlü anlayamadım.açıklarsanız çook sevnirim bi de benim aldığım educa bu puzzel dan hangi marka daha ii dir.

canım bende tam bi puzzle delisiyim şuana kadar yaptıklarımın hepsini çerçevelettim çok güzel duruyo
puzzla başlarken ben mukavvanın üzerinde yapıyorum,bittikten sonra puzzle yapıştırıcısını üstüne sürüyosun.
zaten emiyo onu ,,alta geçiyo ve mukavvaya yapışıyo.
bazı yapıştırıcılar toz olur onuda suyla karıştırıp üstüne sürüyosun çok basit bişey

puzzle yapmaya bayılıyorum hayatımın bir parçası yarın yaptığım çerçevelettiğim puzzlelerin resmini çekip buraya eklerim inşallah ancak bu puzzleleri çerçeveletmek çok pahalı yaaa ben ancak yapı marketlerinde çerçeveletebiliyorum o da ok pahalıya mal oluyor bu yüzden aylar sonra çerçeve oluyor puzzleler sizde aynı sorunu yaşıyormusunuz

heye marka puzzle satrançlı olana yeni başladım çok güzel çok kaliteli tavsiye ederim.

Hanımlar fikir istiyorum sizden. ben 3 puzzle bitirdim ve çerçeve yaptırmak istiyorum ama tutkal işi kafamı karıştırıyor. nasıl yapmam lazım nasıl tutkallamam lazım yardımcı olur musunuz ?

Hanımlar fikir istiyorum sizden. ben 3 puzzle bitirdim ve çerçeve yaptırmak istiyorum ama tutkal işi kafamı karıştırıyor. nasıl yapmam lazım nasıl tutkallamam lazım yardımcı olur musunuz ?

puzzle için özel yapıştırıcılar var.bazı marka puzzle kutularından toz yapışrıcıda çıkıyo suyla karıştırıp kullanıyosun.

daisy_81 canım benim tutkalım var kutusundan çıkanda oldu ama merak ettim sürme işlemi yani pütür pütür kalma olayı oluyor mu ?neyle sürmek daha doğru oluyor fırça mı sünger mi

evde bır tablom vardı onun cercevesı cok hosuma gıdıyordu yaptıgım puzzle onun ıcıne cerceveletecem:)

dün puzzle yapıştırıcısı bulamayınca duvar kağıdı ve bordür yapıştırıcısı alalım dedi eşim ben ne kadar olmaz puzzle bozulur diye iddaa etsemde aldık...sonuç harika puzzle yapıştırıcısından daha iyi yapıştırdı ve fiyatıda çok uygun 1-2 lira ...tozu sulandırıp iyiyce eritip üzerine dökün ve yayın fazlalıkları dikkatlice sıyırın ve kurumaya bırakın ....

benim elimdeki bir aydır sürünüyor vakit ayıramadım bi türlü

slm kızlar bende bir puzzel delisiyim
Bana puzzel dayanmıyordu
Aylardır kaçıyorum yaklaşmıyorum bile
Evde asacak yer kalmadı nerdeyse
5 -6 tane var büyük büyük hemde
Ben puzzellarımı koçtaş-bauhouse gibi yapı marketleinden aldığım tutkallarla yapıştırıyorum eğer isterseniz markasını yazarın size
Bolca döküp ters tarafından tabiii
Spatula yardımıyla her yerine eşit miktarda yayıyorum
Sonra A4 kağıtlarını yapıştırıyorum kaplıyorum yani arkasını
Ve çok sağlam oluyorlar

Puzzellı günlerimiz olsun

nasıl ters çeviriyorsun peki??

Birde arkadaşlar ben sevgilimin doğum gününe puzlle yapıp hediye etmek istiyorum ancak yaklaşık 1ay var 3nisan da doğum günü..1000lik bir puzlleı yetiştirebilirmiyim süphelerim var.. ilk defa yapacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…