Puzzle Severler Kulubü

kızlar şimdi de art marka kız kulesi puzzleını yapıyorum.Golp puzzle ında iki modelini siparişini verdim internetten fiyatı çok uygun geldi.Hem birkaç yere bakmıştım Gold puzzle bulamamıştım.en kısa zamanda resimlerini ekleyebilirsem ekleyip paylaşmak istiyorum.Sizde yaptığınız puzzlerın fotolarını eklerseniz birbirimize fikir olur.

ben ricordi arte - clown girl yapıyorum bitmek bilmedi :)) bugün biticek sanırım çok az kaldı.
bundan sonra gold - romantica yapıcam sipariş verdim ama daha gelmedi..

arkadaşım bende 3 sene önce başladım onu yapmaya
ilk denememdi
çok heveslenerek aldım ancak gökyüzü çok zor..
gökyüzünde kaldım
sen tek tek deneyerek mi yapıyorsun ..

arkadaşım bende 3 sene önce başladım onu yapmaya
ilk denememdi
çok heveslenerek aldım ancak gökyüzü çok zor..
gökyüzünde kaldım
sen tek tek deneyerek mi yapıyorsun ..

evet kule ve deniz bitti gökyüzünün de yarısını bitirdim 3 günde bu noktaya geldim.birkaç gündür çıkarıp yapmaya fırsatım olmadı ama sanırım kalan kısım zor olan kısımı da 2 gunde bitiririm.
evet gökyüzü zor ama ton farklılıkları var geçişlerde.Bende o tona yakın renkleri deneyerek yapıyorum.

siparişini verdiğim puzzlelar dün geldi .romantizm ve bahar perisi .elimdeki bitince hemen başlıyacağım

ben ricordi arte - clown girl yapıyorum bitmek bilmedi :)) bugün biticek sanırım çok az kaldı.
bundan sonra gold - romantica yapıcam sipariş verdim ama daha gelmedi..

ricordi arte - clown girl daha önce görmemiştim.güzelmiş.bitince resim ekleyebilirsen güzel olur.

ricordi arte - clown girl daha önce görmemiştim.güzelmiş.bitince resim ekleyebilirsen güzel olur.

bitti bile :)
Eki Görüntüle 234103 Eki Görüntüle 234102

romantizme başladım dün ama çerçeveyi yapıp bıraktım anca. kalitesini pek beğenmedim açıkçası. yani parçalar kaliteli gibi duruyor ama bi parça birkaç yere oluyor. zaten yemyeşil, deneme yanılma yapmak gerekicek bol bol. o açıdan sıkıntı yaratıcak gibi. inş. çok uğraştırmaz :) bi de farkettiysen parçalar aynı kesim. 2 çeşit.. clown girl öyle değildi parçanın şeklinden bile buluyodum bazı yerleri.

bende puzzle yapmayı çok seviyorum.geçenlerde safiye adlı art puzzle yaptım 1000 parça..ama hala çerçeveletmedim.şimdide birkaç puzzle var seçtim ama karar veremiyorum.yapan varsa bana fikir verebilirmi

anatolian-güneşin kızları 1000 parça
art puzzle-romeo ve juliet 2000 parça
art puzzle -panaroma angelica 1000 parça

bunlar arasında kararsızım.karar verirsem sipariş verip başlamayı düşünüyorum:44:

bende incelerken biara bunu sepete atmıştım yatakodasına falan yada antreye düşünmüştüm.ama yeşili bol ve zor diyorsan canım bunu kafadan eliyorum

bende incelerken biara bunu sepete atmıştım yatakodasına falan yada antreye düşünmüştüm.ama yeşili bol ve zor diyorsan canım bunu kafadan eliyorum

canım ben yeni yeni puzzle yapmaya başladım belki o yüzden zorlanmış olabilirim ama parçalar pek iyi değil bana göre. yani 2 çeşit parça var. hepsi her yere oluyo nerdeyse. doğru yerleştirdiğim parçalar lıngır lıngır oynuyor. yapması pek keyifli gelmedi yani bana. halbuki netteki yorumlara güvenip almıştım. istersen diğer arkadaşın yorumunu da bekle dediğim gibi ben daha acemiyim buralarda =)

canım benim, parçaların kalitesini anlamak için illa yeni başlamak acemi olmak gerekmiyor ben yorumuna güveniyorum..bende art yaptım mesela çok rahattı kesinlikle başka yere uymuyor parçalar doğruysa tam yerinde pıt diye oturuyor..yukarda bahsettiğim 3 puzzle arasında kararsızım bende..

canım benim, parçaların kalitesini anlamak için illa yeni başlamak acemi olmak gerekmiyor ben yorumuna güveniyorum..bende art yaptım mesela çok rahattı kesinlikle başka yere uymuyor parçalar doğruysa tam yerinde pıt diye oturuyor..yukarda bahsettiğim 3 puzzle arasında kararsızım bende..

işte benim ilk yaptığım puzzle da (ricordi) öyleydi doğru parça hemen oturuyordu başka parça olmuyordu. o yüzden sevemedim bunu :)
bahsettiğin 3 puzzle da güzel, karasız kalmanın sebebi zorluk dereceleri mi yoksa hepsini çok beğendiğin için mi seçemedin? güneşin kızları hoşuma gitti benim en çok. yapması kolay olur gibi görünüyor o bakımdan =))

valla canım bende güneşin kızlarını çok beğendim hepsi burada.com da indirimde ama taksit yapmıyor.puzzledepo.com dan baktım,orda taksit yapılıyor.2000 parça olanın parça sayısından çekiniyorum.angelica ise beyazı çok olan bi puzzle kafayı yermiyim aceba..sen ne alemdesin yapıyormusun bol yeşilli puzzle'nı

ya gaza gelicem şimdi versem mi sipariş aceba??? antreme yakışır şu kızlar..

hepsiburada çoğu karta taksit yapıyor?
2000parça benim de gözümü korkutur valla, yani vakit olsa yapılır ama akşamdan akşama 1 ay sürer herhalde onu yapmak =) beyazlı da dediğin gibi kafayı yedirtebilir ama parçalar gold daki gibi değilse yapılabilir aslında.. evine asacaksan mutlaka en beğendiğini al bence çünkü sırf kolay diye duvarlarımda pek hazzetmediğim bir resim görmek istemem açıkçası =)

yeşil benim en sevdiğim renklerdendi. yemin ederim nefret ettim bu ara =)) yapıyorum yapmasına ama pek hızlı gitmiyor, dediğim gibi pek keyifli gelmedi, sırf sonucu düşünüp zorluyorum kendimi yapmak için. dün bir parçayı yanlış koymuşum belki yarım saat takıldım kaldım orda yanına bir sürü parça denedim. meğer kendisi yanlışmış =)) sinir ediyor açıkçası. şu an daha çerçeve ve kızla adamı yapabildim. o kadarını ninem de yapar demeyin sakın içinizden:) cidden parçalar korkunç bana göre. yeşillerde cinnet geçireceğim sanırım =)
romantizmle beraber educa-new york taxi no: 1 sipariş vermiştim bi de ben. ama daha yeni gönderiyorlar. bugün gelicek sanırım ona başlıycam romatizmi yarıda bırakıp =) aklıma estikçe devam ederim romantizme..

canım benim hepsi burada.com 50 tl altına taksit yapmıyormuş (((
diğerinde taksit imkanı var tek bir ürün alsamda.
senin şu newyork taksi 1 benimde dikkatimi çekmişti değişik gelmişti hayırlı olsun ben çok beğendim.inşallah zorlanmazsın bunda..
ben bugün vereyim bari şiparişi..değişik geldi gözüme şu kızlar..

verdin mi siparişiniii :)

vardim canım siparişimi.hemen ertesi sabah elime ulaştı çok şaşırdım.safiye puzzle mi nerdeyse 1 hafta beklemiştim.başladım yapmaya ama ramazan dolayısıyla akşam iftara misafir falan geliyor bu ara pek yoğunlaşamadım.ama çerçevesini falan yaptım başına oturabilsem yapıcamda...safiyeden sonra ilaç gibi geldi bu valla safiye canıma okumuştu epey zorlamıştı beni..senin taksi ne alemde bide şu bol yeşilli romantik puzzlee :)))))
bu arada ben geçenlerde safiyeyi kolumun altına koydum çerçeve yaptırmaya gidiyordum(arkadan boylu boyunca koli bantıyla yapıştırmıştım) yolda giderken 2 tane parçanın düştüğünü gördüm.aynı yolu geri döndüm 1 tanesini buldum ama diğeri yokkk tabii çok üzüldüm geri eve geldim şimdi kenarda öylece duruyor.bantladıktan sonra çerçeveye gidecek diye kutusunuda atmıştım eksik parça desteğinden de yararlanamıyorum bakalım napıcam
benden haberler bu kadar

iyi sabahlar kızlar.ramazandan olayı ben puzzle yapamıyorum.Kız kulesinin gökyüzü kaldı ama evde duramıyorum ki .Bu arada gold puzzle bahar perisi ve romantizm kutusunda bekliyr.bunu bitirince hemen başlayacakdım ama romantizm konusunda gözümü korkuttunuz .renk kalitesini beğendim ama yapmaya başlamadığım için yapım zorluğu hakkında henüz bilgi veremiyorum.ben son aldıklarımı oyuncax.cm dan almıştım.zaten puzzle depo ile aynı firma.kutusunda bile ikisinin de isimleri var.ama satış fiyatları farklı.bende fiyatı uygun olanından spariş verdim orayada bir gözatın isterseniz.kredi kartına taksit de oluyor.

vayy çok hızlılarmış ertesi gün geldiğine göre şanslısın valla sevindim senin adına canım :) keyfini çıkara çıkara bitirirsin inş. benim gibi delirmezsin puzzle başında :))
benim taxi geldi ama açmadım kutusunu, evde aynı anda 2 puzzle hem yer açısından hem akıl ve ruh sağlığım açısından iyi olmaz diye düşündüm :) romantik i de biraz kolayladığım için bitirip öyle başlıycam. romantikle de her akşam uğraşamıyorum senin gibi ramazan dolayısıyla.. öyle yuvarlanıp gidiyoruz :)
puzzle da eksik parça olayına sinir oluyorum!! kimse farketmese de eksik olduğunu biliyor olmak bile beni rahatsız ediyor. eksik parça desteği almadım ben hiç, kutu illa lazım mı?
bence yine de şansını dene. olmazsa yağlı boyayla falan kendin tamamla orayı olmaz mı eksik kalmasın puzzle.. ve bu da bana clown girl i çerçeveye götürürken ders olsun dikkatli olayım :)

bu kız kulesinin gökyüzü kalıyor hep sanırım, nette yorumlarda da okumuştum :)
gold puzzle konusunda sen bana bakma :) önyargıyla başlarsan kötü gider, belki benim beceriksizliğimdir, dediğim gibi ben acemiyim romantizm daha 2. puzzleım. renkleri benden daha iyi ayırırsan, biraz daha tecrübeliysen daha kolay ilerlersin diye düşünüyorum. ben zaten 2 çeşit parça olduğunu görünce yıkılmıştım, o yüzden keyif alamıyorum.. ama az kaldı. bu 8. gün, hafta sonu elimi sürmediğim halde bitmek üzere. benim için iyi bir süre. neyse ben çok uzattım.. yapmaya başlayınca senin de yorumlarını bekliyorum mutlaka canım..
romantiki de, new york taxi yi de oyuncaxtan aldım ben:) ama gönderi kısmı biraz sıkıntılı oldu bende :) ayrı ayrı göndermek zorunda kaldılar hatta taksi sonradan geldi. sen böyle bi sorun yaşadın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…