- 16 Ağustos 2010
- 848
- 259
- 103
kızlar şimdi de art marka kız kulesi puzzleını yapıyorum.Golp puzzle ında iki modelini siparişini verdim internetten fiyatı çok uygun geldi.Hem birkaç yere bakmıştım Gold puzzle bulamamıştım.en kısa zamanda resimlerini ekleyebilirsem ekleyip paylaşmak istiyorum.Sizde yaptığınız puzzlerın fotolarını eklerseniz birbirimize fikir olur.
arkadaşım bende 3 sene önce başladım onu yapmaya
ilk denememdi
çok heveslenerek aldım ancak gökyüzü çok zor..
gökyüzünde kaldım
sen tek tek deneyerek mi yapıyorsun ..
ben ricordi arte - clown girl yapıyorum bitmek bilmedi :)) bugün biticek sanırım çok az kaldı.
bundan sonra gold - romantica yapıcam sipariş verdim ama daha gelmedi..
ricordi arte - clown girl daha önce görmemiştim.güzelmiş.bitince resim ekleyebilirsen güzel olur.
bitti bile :)
Eki Görüntüle 234103 Eki Görüntüle 234102
romantizme başladım dün ama çerçeveyi yapıp bıraktım anca. kalitesini pek beğenmedim açıkçası. yani parçalar kaliteli gibi duruyor ama bi parça birkaç yere oluyor. zaten yemyeşil, deneme yanılma yapmak gerekicek bol bol. o açıdan sıkıntı yaratıcak gibi. inş. çok uğraştırmaz :) bi de farkettiysen parçalar aynı kesim. 2 çeşit.. clown girl öyle değildi parçanın şeklinden bile buluyodum bazı yerleri.
bende incelerken biara bunu sepete atmıştım yatakodasına falan yada antreye düşünmüştüm.ama yeşili bol ve zor diyorsan canım bunu kafadan eliyorum
canım benim, parçaların kalitesini anlamak için illa yeni başlamak acemi olmak gerekmiyor ben yorumuna güveniyorum..bende art yaptım mesela çok rahattı kesinlikle başka yere uymuyor parçalar doğruysa tam yerinde pıt diye oturuyor..yukarda bahsettiğim 3 puzzle arasında kararsızım bende..
valla canım bende güneşin kızlarını çok beğendimhepsi burada.com da indirimde ama taksit yapmıyor.puzzledepo.com dan baktım,orda taksit yapılıyor.2000 parça olanın parça sayısından çekiniyorum.angelica ise beyazı çok olan bi puzzle kafayı yermiyim aceba..sen ne alemdesin yapıyormusun bol yeşilli puzzle'nı
ya gaza gelicem şimdi versem mi sipariş aceba??? antreme yakışır şu kızlar..
canım benim hepsi burada.com 50 tl altına taksit yapmıyormuş(((
diğerinde taksit imkanı var tek bir ürün alsamda.
senin şu newyork taksi 1 benimde dikkatimi çekmişti değişik gelmişti hayırlı olsun ben çok beğendim.inşallah zorlanmazsın bunda..
ben bugün vereyim bari şiparişi..değişik geldi gözüme şu kızlar..
vardim canım siparişimi.hemen ertesi sabah elime ulaştı çok şaşırdım.safiye puzzle mi nerdeyse 1 hafta beklemiştim.başladım yapmaya ama ramazan dolayısıyla akşam iftara misafir falan geliyor bu ara pek yoğunlaşamadım.ama çerçevesini falan yaptım başına oturabilsem yapıcamda...safiyeden sonra ilaç gibi geldi bu valla safiye canıma okumuştu epey zorlamıştı beni..senin taksi ne alemde bide şu bol yeşilli romantik puzzlee :)))))
bu arada ben geçenlerde safiyeyi kolumun altına koydum çerçeve yaptırmaya gidiyordum(arkadan boylu boyunca koli bantıyla yapıştırmıştım) yolda giderken 2 tane parçanın düştüğünü gördüm.aynı yolu geri döndüm 1 tanesini buldum ama diğeri yokkktabii çok üzüldüm geri eve geldim şimdi kenarda öylece duruyor.bantladıktan sonra çerçeveye gidecek diye kutusunuda atmıştım eksik parça desteğinden de yararlanamıyorum bakalım napıcam
benden haberler bu kadar
iyi sabahlar kızlar.ramazandan olayı ben puzzle yapamıyorum.Kız kulesinin gökyüzü kaldı ama evde duramıyorum ki .Bu arada gold puzzle bahar perisi ve romantizm kutusunda bekliyr.bunu bitirince hemen başlayacakdım ama romantizm konusunda gözümü korkuttunuz .renk kalitesini beğendim ama yapmaya başlamadığım için yapım zorluğu hakkında henüz bilgi veremiyorum.ben son aldıklarımı oyuncax.cm dan almıştım.zaten puzzle depo ile aynı firma.kutusunda bile ikisinin de isimleri var.ama satış fiyatları farklı.bende fiyatı uygun olanından spariş verdim orayada bir gözatın isterseniz.kredi kartına taksit de oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?