Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni başladım çerçeveyi yaptım gerisi için imdaaaaaaaaatttt diyebiliyorum sadece... yüzlerce rengarenk kelebek var hepsinin kanadı kuyruğu aynı görünüyor gözüme. çerçeve kolay da gerisi gelmedi. napıcam şmdi?..başlangıç olarak 500 çok mu oldu acep??
Puzzle yapmaya bayılırım...en son 3000lik puzzle çıktım ve basladım tahmin edersiniz o minik parçaları...çerçevesi ve sag sol köselerden yükseldim puzle halısının üzerinde yapıyordum bir gün temizlikçi kadınım geldi masanın üzerindeki o güzelim emeğimi kutusuna boşaltmış neymiş puzlle halısı varya çok tozmuşbu arada lohusaydım yaparken düsünün 1 ay kendime gelemedim...o kutuyu öylece kaldırdım gözümün önünden...Bu arada bir kızım var 20 aylık işe de gittiğim icin ara verdim fakat özlediğimi farkediyorum ilk fırsatta baslıcam
bunlarda yaptığım puzzlelar...ayrıca yapıp yapıp dostlarıma sevdiklerime hediye de edyiorum
![]()
Eki Görüntüle 249496
En son bitirdiğim puzzle buydu. Bir arkadaşın olduğundan ben almadım
yoksa kesinlikle bu resimi seçmezdim.
Eki Görüntüle 249497 Eki Görüntüle 249503
Bunlarda almak istediklerim. Educa 2000 parça İtalya. Educa 1000 parça Brooklyn Köprüsü. Belki bunu başka markaya bakabilirim 1000 parça az geliyor artık. Sizce puzzle'lar nasıl ???
Ben foto ekleyemiyorum aylardır, onca puzzle bitti gönderemiyorum resimleri sinir oldum yaa....![]()
İstanbul Anadolu yakasında oturan ya da Avrupa da olabilir...Size bir önerim var...Hayalımdir aslında...bir puzzle grup arkadaslığı yapsak ayda 1 toplansak 1 puzzle alıp hep birlikte yapsak...belkide vardır bu tür bir grup bilemiyorum ama...ne dersiniz..nasıl tanısır ulasırız birbirlerimize acaba?
Yaptığın puzzleların resimlerini netten bulup ekle ben öyle yaptım çekip eklemedim![]()
Bizim facebookta böyle bir grubumuz var, orada aynı şehirde olanlar birbirleriyle puzzle arkadaşlığı kurup en azından yılda iki defa da olsa toplanıp toplu puzzle yapıyorlar. Biz Ankara da yapmıştık 2 defa bu yıl içinde, tek sıkıntı, yapabilecek yer ayarlamak, hatta ilkinde puzzle depo bize sponsor olmuştu, bedavaya gelmişti puzzlemız... Keyifli bir etkinlik türü bence....![]()