Puzzle Severler Kulubü

yeni başladım çerçeveyi yaptım gerisi için imdaaaaaaaaatttt diyebiliyorum sadece... yüzlerce rengarenk kelebek var hepsinin kanadı kuyruğu aynı görünüyor gözüme. çerçeve kolay da gerisi gelmedi. napıcam şmdi?.. :( başlangıç olarak 500 çok mu oldu acep??

yeni başladım çerçeveyi yaptım gerisi için imdaaaaaaaaatttt diyebiliyorum sadece... yüzlerce rengarenk kelebek var hepsinin kanadı kuyruğu aynı görünüyor gözüme. çerçeve kolay da gerisi gelmedi. napıcam şmdi?.. :( başlangıç olarak 500 çok mu oldu acep??

Yoooo başlangıç için 500 hiç de zor değil, ben 1000likle başlamıştım, hemen moralini bozma, renklerine ayır yaparsın yavaş yavaş, biraz da puzzleların şekillerinden de yola çıkaiblirsin....

clementoni nin 4 mevsimini yapiyordum 3binlik, 4 aydir hala yarilayamadim. sadece bahar kismi bitti ben de bittim ama :((( tamamlamadan da birakamiyorum ama cok zor bu puzzle, her parca her yere uyuyor ve hic bi ipucu yok sekillerde nerdeyse.
kimseye onermiyorum o puzzlei

bende puzzle yapmaya 1000 parça ile başladım.Çokda zorlanmadım 2 tane 1000'lik bitirdim şimdiye kadar. Sırada kablumdağa terbiyecisi var onun 1000 lik olanını alıcam kısmet olursa.puzzle yapmak kesinlikle çok eğlenceli benim şahsi kanaatimce stres atmanın en güzel yolu.

bir puzzle ne yaptığını bilmeden tamamlayabilir misin? yani birine hediye etmek istiyorum ama sadece parçalarını verip kendinin tamamlamasını isteyeceğim.siz yapılabilecek bir şey mi? daha önce hiç puzzle yapmamış biri.

1000 parçalı bir puzzle beğendim.fazla mı? peki ne resim çıkacağını bilmeden yapabilir mi? ona kutunun üstündeki fotoğrafı göstermeyeceğim!

Puzzle yapmaya bayılırım...en son 3000lik puzzle çıktım ve basladım tahmin edersiniz o minik parçaları...çerçevesi ve sag sol köselerden yükseldim puzle halısının üzerinde yapıyordum bir gün temizlikçi kadınım geldi masanın üzerindeki o güzelim emeğimi kutusuna boşaltmış neymiş puzlle halısı varya çok tozmuş :( bu arada lohusaydım yaparken düsünün 1 ay kendime gelemedim...o kutuyu öylece kaldırdım gözümün önünden...Bu arada bir kızım var 20 aylık işe de gittiğim icin ara verdim fakat özlediğimi farkediyorum ilk fırsatta baslıcam ;) bunlarda yaptığım puzzlelar...ayrıca yapıp yapıp dostlarıma sevdiklerime hediye de edyiorum :D

Eklentiler

• $puzzle1.webp
    $puzzle1.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 59
  • $puzzle2.webp
    $puzzle2.webp
    18 KB · Görüntüleme: 55
  • $puzzle3.webp
    $puzzle3.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 52
  • $puzzle4.webp
    $puzzle4.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 61
  • $puzzle5.webp
    $puzzle5.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 84
  • $puzzle6.webp
    $puzzle6.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 65
Puzzle yapmaya bayılırım...en son 3000lik puzzle çıktım ve basladım tahmin edersiniz o minik parçaları...çerçevesi ve sag sol köselerden yükseldim puzle halısının üzerinde yapıyordum bir gün temizlikçi kadınım geldi masanın üzerindeki o güzelim emeğimi kutusuna boşaltmış neymiş puzlle halısı varya çok tozmuş :( bu arada lohusaydım yaparken düsünün 1 ay kendime gelemedim...o kutuyu öylece kaldırdım gözümün önünden...Bu arada bir kızım var 20 aylık işe de gittiğim icin ara verdim fakat özlediğimi farkediyorum ilk fırsatta baslıcam ;) bunlarda yaptığım puzzlelar...ayrıca yapıp yapıp dostlarıma sevdiklerime hediye de edyiorum :D

Eklediğim resimler görünüyor mu acaba?

Eki Görüntüle 249496

En son bitirdiğim puzzle buydu. Bir arkadaşın olduğundan ben almadım
yoksa kesinlikle bu resimi seçmezdim.

Eki Görüntüle 249497 Eki Görüntüle 249503
Bunlarda almak istediklerim. Educa 2000 parça İtalya. Educa 1000 parça Brooklyn Köprüsü. Belki bunu başka markaya bakabilirim 1000 parça az geliyor artık. Sizce puzzle'lar nasıl ???

Bende Romeo&Juliet i inan can sıkıntısından hızzlıca alıp baslamıstım....Bitince cercevelettim güzel de oldu

İstanbul Anadolu yakasında oturan ya da Avrupa da olabilir...Size bir önerim var...Hayalımdir aslında...bir puzzle grup arkadaslığı yapsak ayda 1 toplansak 1 puzzle alıp hep birlikte yapsak...belkide vardır bu tür bir grup bilemiyorum ama...ne dersiniz..nasıl tanısır ulasırız birbirlerimize acaba?

İstanbul Anadolu yakasında oturan ya da Avrupa da olabilir...Size bir önerim var...Hayalımdir aslında...bir puzzle grup arkadaslığı yapsak ayda 1 toplansak 1 puzzle alıp hep birlikte yapsak...belkide vardır bu tür bir grup bilemiyorum ama...ne dersiniz..nasıl tanısır ulasırız birbirlerimize acaba?

Bizim facebookta böyle bir grubumuz var, orada aynı şehirde olanlar birbirleriyle puzzle arkadaşlığı kurup en azından yılda iki defa da olsa toplanıp toplu puzzle yapıyorlar. Biz Ankara da yapmıştık 2 defa bu yıl içinde, tek sıkıntı, yapabilecek yer ayarlamak, hatta ilkinde puzzle depo bize sponsor olmuştu, bedavaya gelmişti puzzlemız... Keyifli bir etkinlik türü bence.... :34:

..................................................................

Son düzenleme:
Yaptığın puzzleların resimlerini netten bulup ekle ben öyle yaptım çekip eklemedim ;)

Evet mantıklı aslında, bunu hiç düşünmemiştim çünkü ben yapılma aşamasında çektiğim resimleri paylaşmak istemiştim daha çok, ama napalım bir daha denerim olmazsa öyle yapacağım....:34:

ay ben bu konuyu yeni görüyoruuuuuum, bende yaptığım puzzle'mı paylaşayım, hemde daha bugün bitirdim. d&r dan almıştım yaklaşık bir sene önce ama yeni yeni fırsat bulabildim yapmaya. 1000'lik ve markası trefl puzzle. ikiliydi 1000+1000. diğer resim yelkenli, bu daha kolayıma gittiği için önc bundan başladım, çokta zorlanmadım denebilir.

$DSCN3532.webp

Bizim facebookta böyle bir grubumuz var, orada aynı şehirde olanlar birbirleriyle puzzle arkadaşlığı kurup en azından yılda iki defa da olsa toplanıp toplu puzzle yapıyorlar. Biz Ankara da yapmıştık 2 defa bu yıl içinde, tek sıkıntı, yapabilecek yer ayarlamak, hatta ilkinde puzzle depo bize sponsor olmuştu, bedavaya gelmişti puzzlemız... Keyifli bir etkinlik türü bence.... :34:

Harika olmuştur canlı tutmak lazım bu tür etkinlikleri çünkü herkesin yapacağı bir sey değil puzzle :) facede ki grubun adını da paylasır mısın bende eklimm...tskler aydınlattığın için

Back
X