Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar aranıza yeni katıldım. Bende bi puzzle delisi olarak yaptığım ve yapacağım puzzleları paylaşayım dedim. Hatta birkaç komik anım da var onlarıda anlatırım. Yakın zamanda 2 ay önce Eki Görüntüle 690652 Bu puzzle ı bitirdim ve çerçeveletip astım. unutmazsam bitmiş halini çekip yollayayım. Yanılmıyorsam Heye Puzzle'dı. Pek memnun kaldığımı söyleyemem çünkü kartonu kalitesiz çok kötü bir kokusu var. Az önce internetten sipariş verdim. KS puzzle umarım güzel çıkar. Olmadı hediye ederiz![]()
Benim en çok zevk alarak yaptığım marka şimdiye kadar Hep Ravensburger oldu. Kaliteli ve çok canlı renkler.
Eki Görüntüle 690665 Bunu İnternetten sipariş verdim. Akıbetini bildiricem :)
Almanyadan bir adet siparişim ayın 27sinde gelecek inşallah. Onunda resmini yolluyorum yorumlarınızıda bekliyorum :) Eki Görüntüle 690669
Öptüüüüüüm :):):)
işe geldimde cevap yazmaya fırsat buldum şimdi :)
Evet o 2. puzzle Cris ortega. Biraz depresif resimler yapıyor denilebilir ama portrelerin canlılığı
beni çok etkiliyor. Yeni yeni haberlerim var. Bi başımdaki işler azalsında hemen yollucam resimleri filan.
Ravens'ın yok o puzzle ı maalesef napalım belki bir gün bir yerde denk gelirumut etmeye devam.
Tepsi konusunu bilemedim. Ben puzzle ları çerçeveleyip asmaktan hoşlanıyorum duvarda güzel duruyor. Başka şekilde değerlendirilebilirmi bilemiyorum.
Denemek lazım sanırım. Bu arada ben yeniden Fotoları atıcam ama , Tilki resimi olan 1000'lik puzzle'ı ücretsiz olarak isteyen biri olursa yollayabilirim.
Kargo ücretini kendisi ödeyebilir. Ben pek hoşlanmadım o yüzden evde duracağına birisi isterse onun işine yarasın bari.
Ohh smile da kullanabiliyorum
misss..
Hehh geleyim yeni haberlereeeeeeeeee , Bugün bir karar vererek çooooook uzun süredir hep almak istediğim puzzle ımı gidip aldım. Nasılsa
Tilkileri yapmak istemiyordum. İnsanın canı istemeyincede bitmez o iş.
Aldığım puzzle ın resminide yolluyorumsüper olcak süpeeer :):)
İnternetten sipariş verdiğim gelmedi zaten daha kargoya bile vermemişler. Salı günü off günümde heralde bi 200 parça oturturum diye düşünüyorum :)
Eki Görüntüle 691200
Yahu bu mesajları atarken her seferinde mi değiştirmek gerekiyo bu rengi filan falan. Bi ayarı varsa bi yazıverin bana :2:
D&R ' da gördüğüm 2 tane daha puzzle var onlarıda almayı düşünüyorum yapıp mutfak duvarına asıcam aslında. Gerçi educa
puzzle lar gereğinden fazla pahalı geldi. O fiyata Ravens alsam daha kaliteli olur sanırım. onlarında resmi atıyım :))
Eki Görüntüle 691202 Eki Görüntüle 691203![]()
İyi yapmışsınBen de yarın gidip eğer bulursam While She Was Sleeping adında bir puzzle ı var Educa nın. Bir önceki sayfada mı nerede resimleri olması lazım. Onu alacağım, nasılsa yaparım elimdekiler bitince.
Evet gördüm 1500 parça, al alyaparsın nasılsa biter koyarsın bi kenara. Ben izmire ailem taşınmadan önce 8 tane 1000 - 3000 arası yapıp bitirmiştim.
Ailem izmirden dönerken ben yanlarında değildim. Çok eşya var diye hepsini hediye etmiş gelmişler. :2:ÇOOOk üzülmüştüm ama yapcak bişi Yok![]()
Ay benim annem de çok sever öyle hediye etsinPuzzlelerimi saklamam lazım
Gerçi seninkilere olan olmuş artık.
Yarın bulursam alacağım, bazanın altında yer bulurum nasılsa kutusunaBiten puzzlelerin kutusunu da atarsam tamamdır
![]()
Yahu bu mesajları atarken her seferinde mi değiştirmek gerekiyo bu rengi filan falan. Bi ayarı varsa bi yazıverin bana :2:
D&R ' da gördüğüm 2 tane daha puzzle var onlarıda almayı düşünüyorum yapıp mutfak duvarına asıcam aslında. Gerçi educa
puzzle lar gereğinden fazla pahalı geldi. O fiyata Ravens alsam daha kaliteli olur sanırım. onlarında resmi atıyım :))
Eki Görüntüle 691202 Eki Görüntüle 691203![]()
Kutuları da mı tutuyosunHiiiç tutmam çok yer kaplıyolar. Atıyorum gidiyo
saat 12 ye kadar işyerindeyim 5 yıldızlı otel içeride kongreciler kaynıyo
Bende burda puzzle konuşuyomhahahahhaha
![]()
Evet gördüm 1500 parça, al alyaparsın nasılsa biter koyarsın bi kenara. Ben izmire ailem taşınmadan önce 8 tane 1000 - 3000 arası yapıp bitirmiştim.
Ailem izmirden dönerken ben yanlarında değildim. Çok eşya var diye hepsini hediye etmiş gelmişler. :2:ÇOOOk üzülmüştüm ama yapcak bişi Yok![]()
HahahaBende öyle bir manyaklık da var. Kolay kolay kutu çıkarmıyorum elden. Taşınırken çok rahat ettik o ayrı
![]()
Aslında çerçeveleyeceklerimin kutusunu atsam iyi olacak da, alışkanlık işteGerçi yenilere de yer açmak lazım
HahahahahaBoşver dolaşsınlar
![]()