Puzzle Severler Kulubü

Sağda solda tek tük kitapçıların falan elinde kaldıysa belki bulunur da zor ihtimal.

Gördüğüm de Anatolian mış, evet.

Son düzenleme:
KS Games çok iyi değildir, renkleri mattır, incedir, bir de bazen parçalar birbirine uyabiliyor dikkatli yapmak lazım, ama yine de yapılabilir bir puzzle ben yeri geldiğinde alıyorum.... :34:

$6d86a2f8-8044-42e4-a318-c0b0da092461.webp

Kızlar, sizce bu resim nasıl? Başka bir puzzleyi seçerken bunu da gördüm, çok beğendim. Bunun da adı, Educa - Rialto Bridge Fireworks 1500 parça.

Biri beni durdursun :9:

Son düzenleme:
Merhabalar aranıza yeni katıldım. Bende bi puzzle delisi olarak yaptığım ve yapacağım puzzleları paylaşayım dedim. Hatta birkaç komik anım da var onlarıda anlatırım. Yakın zamanda 2 ay önce Eki Görüntüle 690652 Bu puzzle ı bitirdim ve çerçeveletip astım. unutmazsam bitmiş halini çekip yollayayım. Yanılmıyorsam Heye Puzzle'dı. Pek memnun kaldığımı söyleyemem çünkü kartonu kalitesiz çok kötü bir kokusu var. Az önce internetten sipariş verdim. KS puzzle umarım güzel çıkar. Olmadı hediye ederiz :D
Benim en çok zevk alarak yaptığım marka şimdiye kadar Hep Ravensburger oldu. Kaliteli ve çok canlı renkler.
Eki Görüntüle 690665 Bunu İnternetten sipariş verdim. Akıbetini bildiricem :)

Almanyadan bir adet siparişim ayın 27sinde gelecek inşallah. Onunda resmini yolluyorum yorumlarınızıda bekliyorum :) Eki Görüntüle 690669

Öptüüüüüüm :):):)

Bak ne diyeceğim :D Bu ikinci resim Chris Ortega mıydı :D Bir ara kafayı taktımdı buna da vazgeçtim evde de isyan çıkınca :D

3. sünün benzeri 2000 parçalık versiyonunu buldum Ravensburger üretimi olarak, seçtiğim puzzle üç oldu :D Bu gidişle batacağım ya :D

Arada yaptığım 500 lüklerin resmini atayım :D

Bu ilk 500'lüğüm Educa - Al Fine.

$pr_01_5750_max.webp

Bu da ikinci 500'lüğüm, Clementoni - Madalene's Hearts.

$pr_01_5703_max.webp

Bir yerde puzzlelerin tepsiye dönüştürülebildiğini okumuştum, (topiğimiz de olabilir emin değilim) ikinci puzzleyi tepsiye dönüştürmek iyi fikir gibi geldi :D Zaten resim de müsait :D

işe geldimde cevap yazmaya fırsat buldum şimdi :)
Evet o 2. puzzle Cris ortega. Biraz depresif resimler yapıyor denilebilir ama portrelerin canlılığı
beni çok etkiliyor. Yeni yeni haberlerim var. Bi başımdaki işler azalsında hemen yollucam resimleri filan.
Ravens'ın yok o puzzle ı maalesef napalım belki bir gün bir yerde denk gelir :D umut etmeye devam.

Tepsi konusunu bilemedim. Ben puzzle ları çerçeveleyip asmaktan hoşlanıyorum duvarda güzel duruyor. Başka şekilde değerlendirilebilirmi bilemiyorum.
Denemek lazım sanırım. Bu arada ben yeniden Fotoları atıcam ama , Tilki resimi olan 1000'lik puzzle'ı ücretsiz olarak isteyen biri olursa yollayabilirim.
Kargo ücretini kendisi ödeyebilir. Ben pek hoşlanmadım o yüzden evde duracağına birisi isterse onun işine yarasın bari.

işe geldimde cevap yazmaya fırsat buldum şimdi :)
Evet o 2. puzzle Cris ortega. Biraz depresif resimler yapıyor denilebilir ama portrelerin canlılığı
beni çok etkiliyor. Yeni yeni haberlerim var. Bi başımdaki işler azalsında hemen yollucam resimleri filan.
Ravens'ın yok o puzzle ı maalesef napalım belki bir gün bir yerde denk gelir :D umut etmeye devam.

Tepsi konusunu bilemedim. Ben puzzle ları çerçeveleyip asmaktan hoşlanıyorum duvarda güzel duruyor. Başka şekilde değerlendirilebilirmi bilemiyorum.
Denemek lazım sanırım. Bu arada ben yeniden Fotoları atıcam ama , Tilki resimi olan 1000'lik puzzle'ı ücretsiz olarak isteyen biri olursa yollayabilirim.
Kargo ücretini kendisi ödeyebilir. Ben pek hoşlanmadım o yüzden evde duracağına birisi isterse onun işine yarasın bari.

Evet, çok canlı görünüyor, ben de onu sevdim zaten. Resimleri bekliyoruz :D

Dediğim gibi, dolaşırken bir göz at etrafa belki denk gelir.

Aslında ben de çerçeveleyip asayım mantığındayım da asa asa yer kalmayacak, bir de küçük olanları değerlendireyim diye düşünüyorum. Hatta ahşap tepsiye işlenip dekor olarak bile kullanılabilir. İlk 500 lüğümü asacağım ama. Bir çerçeveleyeyim de :D Yapıştırdım hala masanın üstünde çerçevelenmeyi bekliyor :D

Elindeki puzzle için de istersen duyuru aç belki isteyen çıkar.

Son düzenleme:
:7:Ohh smile da kullanabiliyorum :D misss..

Hehh geleyim yeni haberlereeeeeeeeee , Bugün bir karar vererek çooooook uzun süredir hep almak istediğim puzzle ımı gidip aldım. Nasılsa
Tilkileri yapmak istemiyordum. İnsanın canı istemeyincede bitmez o iş.
Aldığım puzzle ın resminide yolluyorum :D süper olcak süpeeer :):)
İnternetten sipariş verdiğim gelmedi zaten daha kargoya bile vermemişler. Salı günü off günümde heralde bi 200 parça oturturum diye düşünüyorum :)
$20130421_174311.webp

:7:Ohh smile da kullanabiliyorum :D misss..

Hehh geleyim yeni haberlereeeeeeeeee , Bugün bir karar vererek çooooook uzun süredir hep almak istediğim puzzle ımı gidip aldım. Nasılsa
Tilkileri yapmak istemiyordum. İnsanın canı istemeyincede bitmez o iş.
Aldığım puzzle ın resminide yolluyorum :D süper olcak süpeeer :):)
İnternetten sipariş verdiğim gelmedi zaten daha kargoya bile vermemişler. Salı günü off günümde heralde bi 200 parça oturturum diye düşünüyorum :)
Eki Görüntüle 691200

İyi yapmışsın :D Ben de yarın gidip eğer bulursam While She Was Sleeping adında bir puzzle ı var Educa nın. Bir önceki sayfada mı nerede resimleri olması lazım. Onu alacağım, nasılsa yaparım elimdekiler bitince.

Yahu bu mesajları atarken her seferinde mi değiştirmek gerekiyo bu rengi filan falan. Bi ayarı varsa bi yazıverin bana :2:
D&R ' da gördüğüm 2 tane daha puzzle var onlarıda almayı düşünüyorum yapıp mutfak duvarına asıcam aslında. Gerçi educa
puzzle lar gereğinden fazla pahalı geldi. O fiyata Ravens alsam daha kaliteli olur sanırım. onlarında resmi atıyım :))
$pr_01_61938_max.webp$pr_01_61912_max.webp:52::52::52::40:

Yahu bu mesajları atarken her seferinde mi değiştirmek gerekiyo bu rengi filan falan. Bi ayarı varsa bi yazıverin bana :2:
D&R ' da gördüğüm 2 tane daha puzzle var onlarıda almayı düşünüyorum yapıp mutfak duvarına asıcam aslında. Gerçi educa
puzzle lar gereğinden fazla pahalı geldi. O fiyata Ravens alsam daha kaliteli olur sanırım. onlarında resmi atıyım :))
Eki Görüntüle 691202 Eki Görüntüle 691203 :52::52::52::40:

Yazılar profilden ayarlanabiliyordu galiba, bir kurcalamak lazım.

Güzelmiş bak 500 lük Ravensburger Muhteşem Tatlılar diye bir puzzle de var. Bakabilirsin ona da. Buna benzemiyor ama. Makarnalarda da var da sanıyorum o da 500 lük.

Son düzenleme:
İyi yapmışsın :D Ben de yarın gidip eğer bulursam While She Was Sleeping adında bir puzzle ı var Educa nın. Bir önceki sayfada mı nerede resimleri olması lazım. Onu alacağım, nasılsa yaparım elimdekiler bitince.

Evet gördüm 1500 parça, al al :D yaparsın nasılsa biter koyarsın bi kenara. Ben izmire ailem taşınmadan önce 8 tane 1000 - 3000 arası yapıp bitirmiştim.
Ailem izmirden dönerken ben yanlarında değildim. Çok eşya var diye hepsini hediye etmiş gelmişler. :2:ÇOOOk üzülmüştüm ama yapcak bişi Yok :(

Evet gördüm 1500 parça, al al :D yaparsın nasılsa biter koyarsın bi kenara. Ben izmire ailem taşınmadan önce 8 tane 1000 - 3000 arası yapıp bitirmiştim.
Ailem izmirden dönerken ben yanlarında değildim. Çok eşya var diye hepsini hediye etmiş gelmişler. :2:ÇOOOk üzülmüştüm ama yapcak bişi Yok :(

Ay benim annem de çok sever öyle hediye etsin :D Puzzlelerimi saklamam lazım :D Gerçi seninkilere olan olmuş artık.

Yarın bulursam alacağım, bazanın altında yer bulurum nasılsa kutusuna :D Biten puzzlelerin kutusunu da atarsam tamamdır :D

Son düzenleme:
Ay benim annem de çok sever öyle hediye etsin :D Puzzlelerimi saklamam lazım :D Gerçi seninkilere olan olmuş artık.

Yarın bulursam alacağım, bazanın altında yer bulurum nasılsa kutusuna :D Biten puzzlelerin kutusunu da atarsam tamamdır :D

Kutuları da mı tutuyosun :D Hiiiç tutmam çok yer kaplıyolar. Atıyorum gidiyo :D saat 12 ye kadar işyerindeyim 5 yıldızlı otel içeride kongreciler kaynıyo :D
Bende burda puzzle konuşuyom :D hahahahhaha :46::46::46::46:

Eki Görüntüle 691202 Eki Görüntüle 691203 :52::52::52::40:

pembeli kekl puzzelı yapmak istemiştim ama gördükçe canım tatlı ister diye vazgeçmiştim :)

mutfak için revensburgerin mutfak baharatlarını yaptım,

çok seviyorum bu puzzelemı, resimdekinden çok daha canlı ve parlak,
1 parçasına nazarım değdi, kayboldu yada çıkmadı içinden ama olsun,

Kutuları da mı tutuyosun :D Hiiiç tutmam çok yer kaplıyolar. Atıyorum gidiyo :D saat 12 ye kadar işyerindeyim 5 yıldızlı otel içeride kongreciler kaynıyo :D
Bende burda puzzle konuşuyom :D hahahahhaha :46::46::46::46:

Hahaha :D Bende öyle bir manyaklık da var. Kolay kolay kutu çıkarmıyorum elden. Taşınırken çok rahat ettik o ayrı :D

Aslında çerçeveleyeceklerimin kutusunu atsam iyi olacak da, alışkanlık işte :D Gerçi yenilere de yer açmak lazım :D

Hahahahaha :D Boşver dolaşsınlar :D

hediye sahipleri bilseler puzzle sahibinin duygularını :)

çok sinir bozucu birşey ama.

pembeli kekl puzzelı yapmak istemiştim ama gördükçe canım tatlı ister diye vazgeçmiştim :)

mutfak için revensburgerin mutfak baharatlarını yaptım,

çok seviyorum bu puzzelemı, resimdekinden çok daha canlı ve parlak,
1 parçasına nazarım değdi, kayboldu yada çıkmadı içinden ama olsun,

Ben de o yüzden almadım bunları :D Göreceğim canım çekecek diye:D

O çiçekli olan mutfağa güzel uyar ama.

Hahaha :D Bende öyle bir manyaklık da var. Kolay kolay kutu çıkarmıyorum elden. Taşınırken çok rahat ettik o ayrı :D

Aslında çerçeveleyeceklerimin kutusunu atsam iyi olacak da, alışkanlık işte :D Gerçi yenilere de yer açmak lazım :D

Hahahahaha :D Boşver dolaşsınlar :D

bende atmam kutuları
böyle kitap gibi kültürel bir değeri oluyor onların :)

birde yeni puzze yaparken parça ayırmada kullanıyorum
çaprazlama üst üste üst üste :)

Evet en güzelleri zaten ravens'dan çıkıyo. Tabi diğer markalarada bakmak lazım çünkü güzel resimler oluyo cris ortega gibi.
Kutular eğer çerçevelemiyosan işe yarar tabi ama ben yaptığım bütün hepsini çerçeveletiyorum :27: ondan işe yaramıyorlar.
:54:

Back
X