Rabbım ne zaman bıtecek bu çile!

Madem 16 yasinda evlenmeyi biliyorsan o zaman bu dertlerin altindan cikmayida bil.
Kimseden yardim ve yorum bekleme.
Sen herseyi bizden daha iyi biliyorsundur, bize ihtiyacin yokki.
Annesini ve babasini ezmis birisi olarak bizimi simdi dinleyeceksinki.

Senin duymak istediklerin su: aaayyy ne cadi kayinvaliden varmis, vah vah ne dertlerin varmis yazik olmus sana.
Bunlarida duymayinca, dogrular zoruna gitti degilmi?

bana yastan bahsedıyrsun ama ınsanı hayatınla yargılamayıda ıhmal etmıysun ben snaa mutsuzm psımanım demedım evlendıgım ıcın kaynanamla fıkır beklıyrm dertlesmek ıstıyrm dedım senın gıbı kımseye hakaret edıp yargılamıyrm cok mutluyum bın sukur benı sveen sayan ıcıne saran bır esım var sukur kı kotuye dusmemeısım ustelık aılemde damatlarnı sever sayar annm dıyor dertlestıgımız zamn bılmedıgımız bırıne vermektense hayrlısı oldu dıye der ve kımseye hakaret etme

Canim benim yavrum cocugum, ben sana hakaret etmedim.
Ben senin 16 yasinda anneni ve babani zorlayarak evlendigin icin, hayatinin tabiki iyi gitmeyecegini anlatiyorum burda.
Sence 16 yasinda evlenmeyi istemek normalmi???

Canim benim yavrum cocugum, ben sana hakaret etmedim.
Ben senin 16 yasinda anneni ve babani zorlayarak evlendigin icin, hayatinin tabiki iyi gitmeyecegini anlatiyorum burda.
Sence 16 yasinda evlenmeyi istemek normalmi???

allah dıyrsun senn gıbı evlat vermesın buraya gelıp desemkı 16 da evlendım mutsuzum ıstedıgını de bısı demm am akayın valıdem ınan cok hora sayıyor bnı .dertlesmek ıstıyorum.mutluyum huzurluyum kendı aılemde mutlu bu durumdan ayrıca zorlamadım onları kacarım dedım ama aılem boyle dedım dıye hemen vermedıler zaten arastrdı aılem yoksa sokktan gecne kızmı verrılır babamı uzmus olsam suan yuzume bakmaz adam benı 2 gunde bır arayıp soruyr uzulen bır baba bunu yapamı sece mutluyum ııde evlenmısım n edıuyım daha sorunlarım baska bnm acıladımda bunu

Kaynanan tabiki yüzüne bakmaz, kim olursa olsun 16 yasinda evlenmeyi isteyen birisini ciddiye alirlarmi, daha yeni ergenlikten cikmissin.
Kendini tanimadan, ailenle hayatini yasamadan, hemen evlenmek normalmi sence???

Herkes o yasta okulunu yapiyor, dersleriyle ugrasiyor, gelecegine yatirim yapiyorki, büyüdügünde ayaklari üzerinde durabilsin.

bana yastan bahsedıyrsun ama ınsanı hayatınla yargılamayıda ıhmal etmıysun ben snaa mutsuzm psımanım demedım evlendıgım ıcın kaynanamla fıkır beklıyrm dertlesmek ıstıyrm dedım senın gıbı kımseye hakaret edıp yargılamıyrm cok mutluyum bın sukur benı sveen sayan ıcıne saran bır esım var sukur kı kotuye dusmemeısım ustelık aılemde damatlarnı sever sayar annm dıyor dertlestıgımız zamn bılmedıgımız bırıne vermektense hayrlısı oldu dıye der ve kımseye hakaret etme

soylermısın sana nasıl yardımcı olabılırız ?
hayır bız cozemedıkte....

eşim iyi diyorsun mutluyuz dıyorsun. cokta ılgılı bır koca yaa,,
eeeee ozaman bırıcık hatununun bu sıkıntılarını göremeyecek kadar
kör bır adam mı bu? adam senı senın tabirinle içine sarmış ama
senın içini sarmış dışını koruyamamış. okadar dert yakındıgın o evde de
kocanla çifte kumrular gıbı olabılme ıhtımalınızıde goz onunde bulundurdugumuzda
sende ıyı rol yapıyorsun bence. cunku ne mumkun oyle bır evde kocayla huzur ıcınde olabılmek...
ne mecburıyetın var bunlara ( tabı anlattıkların gercekseeee... )
aaaayyyyhhh içim şişti yeminle. :27:
yeni pasta tariflerin var mı ????

Evladim hic bir anne ve baba evladini atmaz.
Ne olursa olsun.

Kaynanan tabiki yüzüne bakmaz, kim olursa olsun 16 yasinda evlenmeyi isteyen birisini ciddiye alirlarmi, daha yeni ergenlikten cikmissin.
Kendini tanimadan, ailenle hayatini yasamadan, hemen evlenmek normalmi sence???

Herkes o yasta okulunu yapiyor, dersleriyle ugrasiyor, gelecegine yatirim yapiyorki, büyüdügünde ayaklari üzerinde durabilsin.

tamm ablacım dedgın gıbı olsun ben aılemı uzdum uzlmeyede devam edıcem saol bısı demem daha sana saygılarımla

soylermısın sana nasıl yardımcı olabılırız ?
hayır bız cozemedıkte....

eşim iyi diyorsun mutluyuz dıyorsun. cokta ılgılı bır koca yaa,,
eeeee ozaman bırıcık hatununun bu sıkıntılarını göremeyecek kadar
kör bır adam mı bu? adam senı senın tabirinle içine sarmış ama
senın içini sarmış dışını koruyamamış. okadar dert yakındıgın o evde de
kocanla çifte kumrular gıbı olabılme ıhtımalınızıde goz onunde bulundurdugumuzda
sende ıyı rol yapıyorsun bence. cunku ne mumkun oyle bır evde kocayla huzur ıcınde olabılmek...
ne mecburıyetın var bunlara ( tabı anlattıkların gercekseeee... )
aaaayyyyhhh içim şişti yeminle. :27:
yeni pasta tariflerin var mı ????

esımın elınden gelen bır sey yok zaten konuta yazıldık dedım onu oduyrz ılk sayfalardada belırtım kaynanm esımle kavga etmekten hosnut kalıyr etmııyrz dememdım zaten ama her seye rahmen ıyı bır es pasta tarıfım var bu arada:=

Sabah sabah daha yüzünüzü yıkamadan tartışmaya mı başladınız?

eşinin elinden gelmeyen kk nın mı elınden gelecek. :ssz:
canın sıkılıyor boş boş konu acmıssın. yüzde 1 ihtimal bıle vermıyorum
bu konunun dogruluguna. bence nette okeye dal. belkı daha ıyı sohbet edersın

Back
X