Oraya pek gitmisligim yokyeni mahalle nasıl ?
Evet ben de nilüferde yasıyorumvalla bursanın neresinden rahat diye bahsediyorsun bilemem ama.
bir ilçesinde adını vermeyeyim :) dizlerde etek ve siyah bir tişört giyip çarşıya çıktım, yanımda eşim var, onda da tişört ve bermuda şort. kadını erkeği o kadar dik dik bakıyorlar ki, böyle hani çıplak olursun da üstünü ellerinle örtme ihtiyacı hissedersin ya, bir an kendimi o hareketi yaparken buldum. o kadar rahatsız ediciydi ki kısa sürede eve döndük. ki burası bizim büyüdüğümüz yer yani, eskiden de öyleydi de insan senede bir gitmeye başlayınca böyle garipseyebiliyor.
Yaşadığın yer profilinde yazıyor
hemcinsimden bu yorumu duymak acı geldi.
belki de ben fazla hassasiyet gösterdimYa derken de düşündüm ama cidden üzüldüm
Merhaba kk üyeleri uzun süredir bu konu hakkında araştırıyorum ama hem çok farklı sonuçlarla karşılaşıyorum hemde kesin eminde olamıyorum sorun su ki ben yasadığım yerde doğru düzgün kot tişörtle bile gezemiyorum 20 dk yol ya 20 dk rahatsız edilmeden yürüyemiyorum laf atan bön bön bakan kaç yaşında herifler kısa bir süre önce hayatımı değiştirme kararı aldım ama bu anlattığımla alakası olmayan sebeplerle yeni bir sehire tasınacağım ben istiyorum ki biliyorum her yerde var ama en az nerde ? cidden çok çektim yardımlarınızı bildiklerinizi bekliyorum simdiden tesekkürler
Valla izmirin istanbuldan hic farki yok yillardir yaşıyorum izmirde. Kapaliya da aciga da bakiyorlar canim sirun senin pantolon tisort giymen degil ki sorun o sapik zihniyetlilerdebende ilk onu düşündüm ama çocuk istismarında 2. sıradaymış çok sasırdım
Her yer yazılmış ama esas aradığınız gibi yerler yazılmamış.:)
yeni mahalle nasıl ?
Yok yok tesettür falan dinlemiyor millet Allah tan boylu Poslu iyi bı fiziğe sahip değilim bakan olmuyor banaOf of tesettürlü kadın olunca belki biraz utanır ama oda yok
Bağcılar gibi değil ama tipik Anadolu mahallesinin biraz daha gelişmişi. Batıkent çok daha iyi.kızlar ya Ankara yeni mahalle hakkında bilgisi olan var mı ? Kalıcak yeride buldum ne var gri hava ve soğuk geçen kışları duyunca tam benlik dedim. Ama hiç gitmedim simdi bağcılar gibi olursa diye korkuyorum yok mu bilgisi olan
Muhafazakar olmayan, açık görüşlü bir yer.
3-5 tane kaldı zaten.
Yenimahalle küçük bir Anadolu ilçesi gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?