Rahat yaşayabileceğim bir şehir arıyorum.

Evet ben de nilüferde yasıyorum
büyüdüğüm şehir burası

gecenlerde bir iş için tıp fakültesine gittim , altımda diz hizası kloş etek vardı dedim ki dayak yemeden giderim inşallah eve

Ciddi korktum hatta eve geldim eşime dedim birdaha sen yokken etek giymeyeceğim diye

hangi ilçe çok merak ettim ben de merkezde yasayıp ilçede çalışıyorum da:)

Karadeniz olmasın da.

kızlar ya Ankara yeni mahalle hakkında bilgisi olan var mı ? Kalıcak yeride buldum ne var gri hava ve soğuk geçen kışları duyunca tam benlik dedim. Ama hiç gitmedim simdi bağcılar gibi olursa diye korkuyorum yok mu bilgisi olan

Edirnede doğdum büyüdüm, eskişehirde okudum şimdi bodrumda yaşıyorum, beni en rahatsız eden eskişehirdi, en rahat da edirnedeydim. Başka yerlerle ilgili bir fikrim yok.

Sanıyorum mesele biraz da bulunduğumuz lokasyona uyum sağlamakta.Mesela adanaya göre daha muhafazakar bir şehir olan sivasta(yaklaşık 4 yıl yaşadığım) adanadaki giyimime göre daha da kapalı giyinmeye gayret ettim kendi huzurum açısından
Ha sapık,manyak heryerde vardır onlardan da Allah esirgesin diyorum

bende ilk onu düşündüm ama çocuk istismarında 2. sıradaymış çok sasırdım
Valla izmirin istanbuldan hic farki yok yillardir yaşıyorum izmirde. Kapaliya da aciga da bakiyorlar canim sirun senin pantolon tisort giymen degil ki sorun o sapik zihniyetlilerde

Of of tesettürlü kadın olunca belki biraz utanır ama oda yok
Yok yok tesettür falan dinlemiyor millet Allah tan boylu Poslu iyi bı fiziğe sahip değilim bakan olmuyor bana

Ama tesettürlü olup boylu Poslu güzel olan her kadına bakacak dibi düşecek gözle taciz edecek bir yığın erkek var

Onu bunu geçtim açık olan kişiyi kadınlar bile gözle taciz ediyor resmen

Çünkü neden ayipliyorlar sözde ://

Bağcılar gibi değil ama tipik Anadolu mahallesinin biraz daha gelişmişi. Batıkent çok daha iyi.
Ama artık kışlar pek soğuk geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…