Rahat yaşayabileceğim bir şehir arıyorum.

Tamamdır araştırıyorum internetten alırım

Laf atma olayları her yerde var çok medeni bir sehirdeyim sozde kuaföre gidiyorum dangalaklar grubundan bi tanesi "off pantolonun olsaydım keşke " dedi bana şöyle bi döndüm keşke pantolonum olsaydın hergün ayagimi sana soksaydim dedim
Çocuk şok , eminim bir daha kimseye laf atmamistir , aklıma geldikçe sinir olurum.
Tepkisiz kalmayın yapıştırın cevabı bu hadsizlere.

Baktım ya 7 tl gibi bişey yasal suçuda yokmuş sıkar sıkar gezerim
ay çok mutlu oldum bu kadar kolay erişebileceğim aklıma gelmezdi

Benim aklıma gelmez ki ya ne güzel demişsiniz ben far görmüş tavsan misali

Kesinlikle eskişehir derim.sanirim küçük bir sehirdesiniz bir anda büyük şehre gitmek zor gelebilir.hem pahalı bir yer de değil.rahatsiz olduğunuz konuda da enin olun çok rahat edeceksiniz

Büyük sehir istiyorum evet küçük bir yerdeyim tecrübe olur eskisehiri listeme ekliyorum teşekkürler yorumunuz için

Abartmamış mısınız biraz?ben istanbulda şyi bir semtte oturuyorum şu an öyle bşr sorun yaşamıyorum ama daha önce vanda yaşadım.bitliste de yaşadım.hiçbir rahatsızlık verilmedi samimiyetle söylüyorum.
Ki kısa etek de giyerdim topuklu da giyerdim işim gereği şık olmalıyım.aracım da yoktu o zaman yürüyerek gider gelirdim de ben sorun yaşamadım.bakan bakar o ayrı ama taciz laf atma vs hiç görmedim.
Karadenizde de bulundum yine görmedim.kadınların üşümüyo musun sen demesi hariç :)
Ya bakan olursa da ben çok takmıyorum.siz neden bu kadar silahlandınız rahatsızsınız anlamadım.doğuda da bulundum karadenizde de ben hiç rahatsız edilmedim.

Ne güzel :/

Aklıma gelen şehirler İzmir ,Eskişehir ,Antalya. Bende başıma gelen bir olayı aktarayım üç kız arkadaş akşamüstü avm ye gittik gayet salaş ve bakımsızız ve kış mevsimindeyiz (buna dikkat çektim çünkü hep kadınlara atılıyor suç) yeşil ışık yandı karşıdan karşıya geçiyorduk ki önümüzde ki arabadan bir erkek gayet müstehcen bir şekilde laf etti öyle bir laftı ki polisler bile hayret etti hemen naptık polisi aradık geldiler aldılar bizi ifade verdik şikayetçi olduk 1 gece yatırdılar o grubu ki polisler bile inanılmaz sinir oldular duruma daha sonra ahlak polisi vs vs derken şuan davalık olduk birşey olmayacak eminim ama en azından gözleri korktu birdaha yapacaklarını zannetmiyorum beni en çok üzen ise o kişilerin annelerinin o hıyarlar yerine özür dilemesi yalvarması ama yinede geri çekmedik öyle bir lafı kullanan ilerde neler yapar başkaları yanmasın

Hayır hiç abartmıyorum

Anneleri evet ya çok üzülmüşlerdir. İyi yapmışsınız korkmuşlardır bir daha onlardan zarar gelmez

Başlık itici, her seyrin pis yerleri de var medeni yerleri de var, şehir değil mahalle değiş.

o sizin şansınızmış tek suçu minibüste geç saatte yalnız eve dönmek olan genç bir kız katledildi bu ülkede. ne ilk ne son cinayetti o. erkek çocuklarını paşam oğluşum kralsın aslansın tüm kızlar kurban sana şeklinde yetiştiren insanların olduğu her yerde hiç kimse güvende değil. bir saldırıya maruz kaldığında çok samimi söylüyorum akıllı vicdanlı bir polis memuruna denk gelmediyseniz şikayetçi olmamanız onları uğraştırmamanız için baskı yapıyorlar ve bir de onlar sizi taciz etmeye kalkıyor bunun da örnekleri yaşandı bu ülkede. o yüzden benim başıma bir şey gelmedi demek ki her yer güvenli siz abartıyorsunuz demek çok sağlıklı bir değerlendirme olmuyor malesef.

O kadar haklısınız ki

Ya hu tabi ki bağdat caddesinde yaşanmıştı hatta sanırım söyledğiniz olay.yaşanıyor ben her yer pür ü pak demiyorum lakin okuduklarım biraz abartılı geldi.biber gazları elektroşoklar vs.yani bu kadar tedirgin olarak yaşamak insanın psikolojisini daha çok bozmaz mı?biraz rahat olunmalı insanlar da o rahatlığa alışacaklardır bence.çocuklarımızı insan bedenine saygı duyan bireyler olarak başta yetiştirmeliyiz. Sadece beden değil elbette düşünceye de saygı.yoksa bunlar bu partici sunlar şu partici oralar rahat buralar şöyle gibi bi yaklaşımın da elle tutulur yanı yok.bana göre her türlüsü ayrıştırmanın kötü.başta biz saygılı olalım ve saygı bekkeyelim.
Ben rahat hareket etmeyi tercih ediyorum.insanlar başta yadırgasalar da xamanla alışıyorlar.
Kadının biri etek giymemle alakalı üşümğyor musın sen diye bir şey smyledi.gayet gülere üşümüyorum ben etekle rahat ediyorum dedim.kadın bi daha bişiy demedi.
Bakmadı bile.kırmadan dökmeden sevgiyle ve birbirimizi ötekileştirmeden yaşamalıyız bence
Konuyu dağıttım biraz ama tabi ki önlem alalım lakin ben burada yaşayamıyorum diyecek kadar ya da biber gazlarıyla günlük yaşamda gezecej kadar tedirgin olmak bana sağlıklı bir yaşam tarzı gibi gelemedi.insan böle mutsuz ve tedirgin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…